Škorpi 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jaz se pa danes pocutim odlicno!Kot, da bi me en avtobus poln slonov povozil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 a tebe tud kej jebe?! Kaj zdej nisi sel na Roglo al kaj?!Nisem še šel...morda niti ne bom šel...opažam, da je brezveze metat denar za dopust... rabim keš za tujino...rabim spremembe okolja...v sloveniji sem več dni v letu depresiven, kot dobre volje ! :xx!: v glavnem opcija za Roglo je še vedno v zraku....bomo vidli ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 v glavnem opcija za Roglo je še vedno v zraku....bomo vidli ! kašna rogla, kaj boš pa tam počel? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 kašna rogla, kaj boš pa tam počel? Zaenkrat še nič ! Mah, nekaj sem se menil s kolegom, da bi šla smučat...sam meni v tem trenutku ni do tega...ne da se mi bluzit...morem ustvarjat, ker tukaj najbolj uživam ! Saj bo...morda se bo v toku tega meseca še kaj spremenilo...tujina pa to ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 no pol pa drzim , da postimas santos ..... pa naw nc z roglo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 Zaenkrat še nič ! Mah, nekaj sem se menil s kolegom, da bi šla smučat...sam meni v tem trenutku ni do tega...ne da se mi bluzit...morem ustvarjat, ker tukaj najbolj uživam ! Saj bo...morda se bo v toku tega meseca še kaj spremenilo...tujina pa to ! a ti smučaš? redki so primorci, ki smučajo, ampak so pa moja bivša iz žusterne je nora na smučarijo, ej btw a si se kdaj kopal v žusterni aquapark? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 a ti smučaš? redki so primorci, ki smučajo, ampak so pa moja bivša iz žusterne je nora na smučarijo, ej btw a si se kdaj kopal v žusterni aquapark?Itak, da smučam. Poznam veliko primorcev, kjeri so taki profiči, da dol padeš...pa še delajo, kot inštruktorji v tujini-Francija, Italija...itd. Se ne kopam v žusterni...v Aquaparku sem bil morda dvakrat...kr neki, v glavnem ! :xx!: ..... pa naw nc z roglo Pravim, da je še vedno vse v luftu...ni še nič potrjeno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Pravim, da je še vedno vse v luftu...ni še nič potrjeno ! Pol pa dobr Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 js pa grem na sprehod okol jezera, da neki naredim za svoje bolše počutje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Bil na fitnessu, me je trener osebno namatral, delal sicer s tretjino manjšo obremenitvijo, pa je bilo to toliko bolj aktivno, da sem 2x bolj crknjen kot ponavadi...pa sem si pol eno ogromno porcijo špagetov naredu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Takole, naredila kar sem si zadala za danes......torej sem zadovoljna..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Takole, naredila kar sem si zadala za danes......torej sem zadovoljna..... jaz tudi, sam sem tudi prijetno utrujena Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 jaz tudi, sam sem tudi prijetno utrujena Hm to je po moje nekaj najlepšefga. Narediti tisto kar treba, potem pa še prijetno utrujen. Ponavadi je potem tudi spanec prijeten Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sam sem tudi prijetno utrujena a ni to fajn? Zdaj pa vodo v kad, pene do vrha, potem pa še masaža..... Kaj še češ boljšega...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 a ni to fajn? Zdaj pa vodo v kad, pene do vrha, potem pa še masaža..... Kaj še češ boljšega...... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 a ni to fajn? Zdaj pa vodo v kad, pene do vrha, potem pa še masaža..... Kaj še češ boljšega...... In ko se zjutraj zbudiš si še kar v kadi Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Tko, da bom mč šejkala na musko, k se mi u iber densaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 In ko se zjutraj zbudiš si še kar v kadi si spregledal masažo....mi to izvajamo na suhem.....z dodatkom olja..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 si spregledal masažo....mi to izvajamo na suhem.....z dodatkom olja..... Ka bo pokal nocoj Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 nimam počutja sploh.... kakor da me ni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 malo tukaj, malo tam.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 si spregledal masažo....mi to izvajamo na suhem.....z dodatkom olja..... aha cool !! sam pbstaja masaža tudi v vodi tko da iz navedenega nisem mogel vedeti kaj in kje in kako bo potekala masaža, zato sem samo predvideval Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ka bo pokal nocoj Nenene, jaz sem to druidki predlagala, pa samo razložila kako mi to delamo....ponavadi. Nč ne bo dons.....mogoče jutri Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 počutje hmmm ... primerno vremenu ... sneženo bla v Drami ... potem pa šla še na en sprehodek po Ljubljani ... ob Ljubljanici ... kok je blo lepo nobenih ljudi nikjer ... se vsi bojijo snega al kaj ... men se je pa tko fajn sprehajat, ko sneži ... delat prve stopinje v snegu ... sliši se samo tišina pomešana s škripanjem snega pod nogami ... pa ful je blo fajn slišat v daljavi ženski smeh in pasji lajež ... fajn je slišat srečo ... sprehodek je bil res ... super ... mogoče bi bil lahko še bolj idealen le ... če bi imela ob sebi nekoga, ki bi me objel in stisnil k sebi ... potem bi bila najsrečnejši človek pod soncem ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 aha cool !! sam pbstaja masaža tudi v vodiAHA, ko bom velika si bom kupila masažno kad..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.