Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

a tebe tud kej jebe?! Kaj zdej nisi sel na Roglo al kaj?!

Nisem še šel...morda niti ne bom šel...opažam, da je brezveze metat denar za dopust... :o|o: rabim keš za tujino...rabim spremembe okolja...v sloveniji sem več dni v letu depresiven, kot dobre volje ! :xx!:

v glavnem opcija za Roglo je še vedno v zraku....bomo vidli ! x;)x x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

kašna rogla, kaj boš pa tam počel? :inocent: x:o)x

Zaenkrat še nič ! x:Dx

Mah, nekaj sem se menil s kolegom, da bi šla smučat...sam meni v tem trenutku ni do tega...ne da se mi bluzit...morem ustvarjat, ker tukaj najbolj uživam ! x;)x

Saj bo...morda se bo v toku tega meseca še kaj spremenilo...tujina pa to ! x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Zaenkrat še nič ! x:Dx

Mah, nekaj sem se menil s kolegom, da bi šla smučat...sam meni v tem trenutku ni do tega...ne da se mi bluzit...morem ustvarjat, ker tukaj najbolj uživam ! x;)x

Saj bo...morda se bo v toku tega meseca še kaj spremenilo...tujina pa to ! x;)x

a ti smučaš? x:Dx redki so primorci, ki smučajo, ampak so pa x:o)x moja bivša iz žusterne je nora na smučarijo, ej btw a si se kdaj kopal v žusterni aquapark?

honor and respect

a ti smučaš? x:Dx redki so primorci, ki smučajo, ampak so pa x:o)x moja bivša iz žusterne je nora na smučarijo, ej btw a si se kdaj kopal v žusterni aquapark?

Itak, da smučam. x^x Poznam veliko primorcev, kjeri so taki profiči, da dol padeš...pa še delajo, kot inštruktorji v tujini-Francija, Italija...itd. :palec:

Se ne kopam v žusterni...v Aquaparku sem bil morda dvakrat...kr neki, v glavnem ! :xx!:

..... pa naw nc z roglo :sori:

x:Dx x;)x

Pravim, da je še vedno vse v luftu...ni še nič potrjeno ! x;)x :palec:

Bil na fitnessu, me je trener osebno namatral, delal sicer s tretjino manjšo obremenitvijo, pa je bilo to toliko bolj aktivno, da sem 2x bolj crknjen kot ponavadi...pa sem si pol eno ogromno porcijo špagetov naredu x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

jaz tudi, sam sem tudi prijetno utrujena x:Ix

Hm to je po moje nekaj najlepšefga. Narediti tisto kar treba, potem pa še prijetno utrujen. Ponavadi je potem tudi spanec prijeten x^x

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

a ni to fajn? Zdaj pa vodo v kad, pene do vrha, potem pa še masaža..... xcivx Kaj še češ boljšega...... x8Dx x^x

In ko se zjutraj zbudiš si še kar v kadi x:Dx x:Dx

Nekoga moraš imeti rad,

Ivan Minatti (1924)

si spregledal masažo....mi to izvajamo na suhem.....z dodatkom olja..... x:Dx xzobkox

xDDx

aha cool !! sam pbstaja masaža tudi v vodi

x;)x tko da iz navedenega nisem mogel vedeti kaj in kje in kako bo potekala masaža, zato sem samo predvideval x:Dx

Nekoga moraš imeti rad,

Ivan Minatti (1924)

počutje hmmm ... primerno vremenu ... x:)x sneženo :vio: bla v Drami ... potem pa šla še na en sprehodek po Ljubljani ... ob Ljubljanici ... kok je blo lepo xsrcx nobenih ljudi nikjer ... se vsi bojijo snega al kaj ... men se je pa tko fajn sprehajat, ko sneži ... delat prve stopinje v snegu ... sliši se samo tišina pomešana s škripanjem snega pod nogami ... xsrcx pa ful je blo fajn slišat v daljavi ženski smeh in pasji lajež ... fajn je slišat srečo x:)x ... sprehodek je bil res ... xsrcx super ... mogoče bi bil lahko še bolj idealen le ... če bi imela ob sebi nekoga, ki bi me objel in stisnil k sebi ... potem bi bila najsrečnejši človek pod soncem ... xsrcx :2src: :wub:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...