Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 pocutje: natur fantastic! (recimo opp. od plastic fantastic) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 romantika... zaspan sm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 počutje hmmm ... primerno vremenu ... sneženo bla v Drami ... potem pa šla še na en sprehodek po Ljubljani ... ob Ljubljanici ... kok je blo lepo nobenih ljudi nikjer ... se vsi bojijo snega al kaj ... men se je pa tko fajn sprehajat, ko sneži ... delat prve stopinje v snegu ... sliši se samo tišina pomešana s škripanjem snega pod nogami ... pa ful je blo fajn slišat v daljavi ženski smeh in pasji lajež ... fajn je slišat srečo ... sprehodek je bil res ... super ... mogoče bi bil lahko še bolj idealen le ... če bi imela ob sebi nekoga, ki bi me objel in stisnil k sebi ... potem bi bila najsrečnejši človek pod soncem ... Zakaj me nisi poklicala ??? Nenene, jaz sem to druidki predlagala, pa samo razložila kako mi to delamo....ponavadi. Nč ne bo dons.....mogoče jutri jutri :xx!: Ne odlagaj na jutri, kar lahko danes ženeš... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Zakaj me nisi poklicala ??? nimam cifre Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 jutri :xx!: Ne odlagaj na jutri, kar lahko danes ženeš... Se mi ne mudi.....še 10 minut.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Moje počutje se je tud izboljšalo...čez dan sem bil kr neki :xx!: V tem trenutku pa sem Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Kva mi sekaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..plešem k utrgana...energy na višku! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 No sem v pričakovanju!! Sem danes kupil nove dile, jutri jih dobim pripravljene za na sneg. Bomo videli. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 nimam cifre Saj res. Tud ta pride...! Se mi ne mudi.....še 10 minut.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 v Izoli sneži grem mal pogledat...saj sem že pozabil, kako to izgleda... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 zaspano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 v Izoli sneži grem mal pogledat...saj sem že pozabil, kako to izgleda... romantično Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 romantično S tabo..., verjamem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 "zrajcano" v Izoli sneži grem mal pogledat...saj sem že pozabil, kako to izgleda... "..dej mi cifro" santos ti sam zagrab! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 zrajcano "..dej mi cifro" ti si fuknjen ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 santos ti sam zagrab! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Nočko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 potolažena sem.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 prestraseno drugac sem pa se kar tega mnenja da ti dnevi NISO moji dnevi!!! :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 kar dobro. samo malce me vrat boli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 kar nekako...sam spet nič ne dogaja. mal članki, mal muska, mal internet...to je pa vse, kar se mi dogaja :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 kar nekako...sam spet nič ne dogaja. mal članki, mal muska, mal internet...to je pa vse, kar se mi dogaja :xx!: Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Počutje je še kr uredu Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 tudi mooje... sam spet bo bedn vikend Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 OK...glede na včeraj pa super! Ko bom jutri dop. uredila eno zadevo, bom kot prerojena! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.