Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Takole, sem se fajn nadelala v fitnesu, spoznala nekaj novih, zanimivih ljudi.... :palec: x8Dx ...., zdaj sem pa na hitrco vrgla skutin narastek v pečico x:px x:px x:px , pa lase si grem pobarvat (da bom en maučk lepa.... x:Ix ),.......rabim pa nekoga, da mi pride zlikat en kup cunj....Se kdo javi?????? :inocent:

Aja, moje počutje: bombastično, super, fajn.....ampak bo še boljše.....malo kasneje. :vragec: x:Dx

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

tko prijetno lenobno se počutim ... x:px prou nč se mi ne da, čeprou bi se mi moral marskej dat :inocent: mal bi se cartala ... :8): xsrcx x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

me zanima, zakaj vsi povezujejo učenje s tako muko in nelagodjem? Mar vam ni všeč študij, ki ste ga izbrali...res je kak predmet nujno zlo (no v bistvu jih je precej takih x:Dx )... ljudje božji, a vas sploh kera stvar na svetu tolk zanima, da bi se jo radi naučil x:o)x x:Ox x^x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

me zanima, zakaj vsi povezujejo učenje s tako muko in nelagodjem? Mar vam ni všeč študij, ki ste ga izbrali...res je kak predmet nujno zlo (no v bistvu jih je precej takih x:Dx )... ljudje božji, a vas sploh kera stvar na svetu tolk zanima, da bi se jo radi naučil x:o)x x:Ox x^x

Ja me zanima, marsikaj! :vragec: študij mi ustreza! kar pa ne pomen, da željno vpijam vsako info, k se jo mam za naučit! in za te moje bedne smajlije tm gor je kriva pruska vojska, k je mela tok enih reform, k si jih je treba zapomnit, da mi že iz glave vn gledajo!!! :vragec: :xx!: xrolleyesx pa rajš bi bla zdele kje zuni in žurala, ampak ne gre in se morm uči! ker je rto zame dobro! pač nimam med tednom časa, ker delam, eni zgleda to ne štekajo, ker majo cel božji dan cajt za v knjige bult in se učit.

Scio mi nihil scire

Ja me zanima, marsikaj! :vragec: študij mi ustreza! kar pa ne pomen, da željno vpijam vsako info, k se jo mam za naučit! in za te moje bedne smajlije tm gor je kriva pruska vojska, k je mela tok enih reform, k si jih je treba zapomnit, da mi že iz glave vn gledajo!!! :vragec: :xx!: xrolleyesx

hmm, a greš ti po sledeh Pikice, ona je včeraj nekaj z zgodovino čarala...

Friderik Veliki...to je nekaj zame.. x:px

Jaz na primer ful uživam v študiju (zato pa že drug faks delam x:)x ) sam problem je, da me vedno kak teden, 14 dni pred izpitom, ko bi se morala najbolj resno in intenzivno začet učit, vse mine.. Prej se tko na easy učim, berem literaturo, delam zapiske, ful fajn :palec: Pol pa tist.. ko morš dejansko se napiflat, da boš ful enih malih detajlčkov vedel na izpitu napisat (al pa še hujš, povedat :OO!: ), takrat me pa mine.. in najdem en kup drugih stvari za delat, pa utrujena postanem vsakič, ko knjigo v roke vzamem x:o)x

Ne maram nekaj pod prisilo... ne vem zakaj več izpitov ne dajo v obliki seminarskih nalog, da iščeš, brskaš, sestavljaš skup in se sproti ful naučiš.. kar bom rabla v lajfu bom itak našla, ko bom rabla. Tisto, kar se učim za izpite, bom pozabla, če ne bom pol nikol več uporabljala (vidim iz prejšnjega faksa - kolk stvari mi je dejansko ostalo? Še tiste, ki so me dejansko zanimale, sem ful pozabla, ker pač ne uporabljam.. Vem pa čist točno kje in kako jih najdem, ko bom rabla..)

Aja, počutje x:o)x

tko, 14 dni pred izpitom... (kar pomen, da je kuhinja u nulo pospravljena x:o)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz pa v študiju ne iščem toliko samih podatkov, kot samo širino študijskega predmeta, ozadje, filozofijo, dušo tega predmeta...podatke itak pozabiš, vendar je bistvo, da znaš vse temelje skomponirat v eno celoto, da znaš povezovati stvari...da imaš širino...in to je tisto, kar mi dela faks zanimiv, ne pa suhoparni podatki :xx!:

hmmm, počutje danes ... kul x:Dx ... lih dobr sm s šihta pršla ... kjer je blo sicer precej dolgčas, za popestritev je poskrbel en redno zaposleni, zarad katerga bi skor Sintalovce za vrat dobila x:Dx xg:Dx to je pa tko ... ko moški mislijo, da so najpametnejši na svetu in da ženske nimamo pojma ... pol je pa loh vs prestrašen klicu ... če loh pridem izklopit alarme xg:Dx x:Dx groza x:)x x:px x;)x ja, ne morte delat vsega sam po svoji volji x;)x x^x

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

hmmm, počutje danes ... kul x:Dx ... lih dobr sm s šihta pršla ... kjer je blo sicer precej dolgčas, za popestritev je poskrbel en redno zaposleni, zarad katerga bi skor Sintalovce za vrat dobila x:Dx xg:Dx to je pa tko ... ko moški mislijo, da so najpametnejši na svetu in da ženske nimamo pojma ... pol je pa loh vs prestrašen klicu ... če loh pridem izklopit alarme xg:Dx x:Dx groza x:)x x:px x;)x ja, ne morte delat vsega sam po svoji volji x;)x x^x

Zakaj pa imamo potem "svoje" glave? x?x x;)x

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Včeraj smo ga tolk sekali v discu...prav fletno je bilo delat...pa tolk lepih deklet x:Ix ...morda so mal preveč drzne...kr šlatajo, ko pridem mimo s pladnom v roki seveda x:Dx , ker ve, da jo ne morem nazaj :o|o: :vragec: x:Dx

Počutje je v cvetju :8):

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Včeraj smo ga tolk sekali v discu...prav fletno je bilo delat...pa tolk lepih deklet x:Ix ...morda so mal preveč drzne...kr šlatajo, ko pridem mimo s pladnom v roki seveda x:Dx , ker ve, da jo ne morem nazaj :o|o: :vragec: x:Dx

Počutje je v cvetju :8):

a to si kelnaru v discu, a si tok dobr pa vsem kolegm prneseš pjačo na pladnu??? x:Dx x:o)x

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...