druidka 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 sveže oprala lase, si jih posušila, sam zrihtam se še... pa ven Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Takole, sem se fajn nadelala v fitnesu, spoznala nekaj novih, zanimivih ljudi.... ...., zdaj sem pa na hitrco vrgla skutin narastek v pečico , pa lase si grem pobarvat (da bom en maučk lepa.... ),.......rabim pa nekoga, da mi pride zlikat en kup cunj....Se kdo javi?????? Aja, moje počutje: bombastično, super, fajn.....ampak bo še boljše.....malo kasneje. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2006 tko sm len, da bom kr doma pred tv ostal, gledu mehikanko... pol 1x k bom pa čist zaspan pa med rjuhe... mmmm.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 tko prijetno lenobno se počutim ... prou nč se mi ne da, čeprou bi se mi moral marskej dat mal bi se cartala ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 po fitnessu prijetno utrujen, mal bom še pri kompu, pa spat...tako kot vsak večer...boring Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 :xx!: :xx!: učenje :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 me zanima, zakaj vsi povezujejo učenje s tako muko in nelagodjem? Mar vam ni všeč študij, ki ste ga izbrali...res je kak predmet nujno zlo (no v bistvu jih je precej takih )... ljudje božji, a vas sploh kera stvar na svetu tolk zanima, da bi se jo radi naučil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 me zanima, zakaj vsi povezujejo učenje s tako muko in nelagodjem? Mar vam ni všeč študij, ki ste ga izbrali...res je kak predmet nujno zlo (no v bistvu jih je precej takih )... ljudje božji, a vas sploh kera stvar na svetu tolk zanima, da bi se jo radi naučil Ja me zanima, marsikaj! študij mi ustreza! kar pa ne pomen, da željno vpijam vsako info, k se jo mam za naučit! in za te moje bedne smajlije tm gor je kriva pruska vojska, k je mela tok enih reform, k si jih je treba zapomnit, da mi že iz glave vn gledajo!!! :xx!: pa rajš bi bla zdele kje zuni in žurala, ampak ne gre in se morm uči! ker je rto zame dobro! pač nimam med tednom časa, ker delam, eni zgleda to ne štekajo, ker majo cel božji dan cajt za v knjige bult in se učit. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Ja me zanima, marsikaj! študij mi ustreza! kar pa ne pomen, da željno vpijam vsako info, k se jo mam za naučit! in za te moje bedne smajlije tm gor je kriva pruska vojska, k je mela tok enih reform, k si jih je treba zapomnit, da mi že iz glave vn gledajo!!! :xx!: hmm, a greš ti po sledeh Pikice, ona je včeraj nekaj z zgodovino čarala...Friderik Veliki...to je nekaj zame.. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Ni zgodovina, ampak polemologija! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Ni zgodovina, ampak polemologija!aja, aja, no sorry Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 zaspan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Počutje je enkratno... Dovolj za danes...grem spat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ekola, nič več zaspan... tak da sem sedaj naspan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 me zanima, zakaj vsi povezujejo učenje s tako muko in nelagodjem? Mar vam ni všeč študij, ki ste ga izbrali...res je kak predmet nujno zlo (no v bistvu jih je precej takih )... ljudje božji, a vas sploh kera stvar na svetu tolk zanima, da bi se jo radi naučil Jaz na primer ful uživam v študiju (zato pa že drug faks delam ) sam problem je, da me vedno kak teden, 14 dni pred izpitom, ko bi se morala najbolj resno in intenzivno začet učit, vse mine.. Prej se tko na easy učim, berem literaturo, delam zapiske, ful fajn Pol pa tist.. ko morš dejansko se napiflat, da boš ful enih malih detajlčkov vedel na izpitu napisat (al pa še hujš, povedat :OO!: ), takrat me pa mine.. in najdem en kup drugih stvari za delat, pa utrujena postanem vsakič, ko knjigo v roke vzamem Ne maram nekaj pod prisilo... ne vem zakaj več izpitov ne dajo v obliki seminarskih nalog, da iščeš, brskaš, sestavljaš skup in se sproti ful naučiš.. kar bom rabla v lajfu bom itak našla, ko bom rabla. Tisto, kar se učim za izpite, bom pozabla, če ne bom pol nikol več uporabljala (vidim iz prejšnjega faksa - kolk stvari mi je dejansko ostalo? Še tiste, ki so me dejansko zanimale, sem ful pozabla, ker pač ne uporabljam.. Vem pa čist točno kje in kako jih najdem, ko bom rabla..) Aja, počutje tko, 14 dni pred izpitom... (kar pomen, da je kuhinja u nulo pospravljena ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Jaz pa v študiju ne iščem toliko samih podatkov, kot samo širino študijskega predmeta, ozadje, filozofijo, dušo tega predmeta...podatke itak pozabiš, vendar je bistvo, da znaš vse temelje skomponirat v eno celoto, da znaš povezovati stvari...da imaš širino...in to je tisto, kar mi dela faks zanimiv, ne pa suhoparni podatki :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 hmmm, počutje danes ... kul ... lih dobr sm s šihta pršla ... kjer je blo sicer precej dolgčas, za popestritev je poskrbel en redno zaposleni, zarad katerga bi skor Sintalovce za vrat dobila to je pa tko ... ko moški mislijo, da so najpametnejši na svetu in da ženske nimamo pojma ... pol je pa loh vs prestrašen klicu ... če loh pridem izklopit alarme groza ja, ne morte delat vsega sam po svoji volji Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Spet migrena. :xx!: Grem za pol ure ležat, k mem pol plesne. Au. Grrrrrrrrrrrr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 hmmm, počutje danes ... kul ... lih dobr sm s šihta pršla ... kjer je blo sicer precej dolgčas, za popestritev je poskrbel en redno zaposleni, zarad katerga bi skor Sintalovce za vrat dobila to je pa tko ... ko moški mislijo, da so najpametnejši na svetu in da ženske nimamo pojma ... pol je pa loh vs prestrašen klicu ... če loh pridem izklopit alarme groza ja, ne morte delat vsega sam po svoji volji Zakaj pa imamo potem "svoje" glave? Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 počutje: Vroče - me spet išijas drži Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 dobro jutro vsem prav odlično se počutim Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 doro jutro, je bla pa res dolga noč... počutm se fajn, grem še trenirat dones... komi čakam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Včeraj smo ga tolk sekali v discu...prav fletno je bilo delat...pa tolk lepih deklet ...morda so mal preveč drzne...kr šlatajo, ko pridem mimo s pladnom v roki seveda , ker ve, da jo ne morem nazaj Počutje je v cvetju Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 Včeraj smo ga tolk sekali v discu...prav fletno je bilo delat...pa tolk lepih deklet ...morda so mal preveč drzne...kr šlatajo, ko pridem mimo s pladnom v roki seveda , ker ve, da jo ne morem nazaj Počutje je v cvetju a to si kelnaru v discu, a si tok dobr pa vsem kolegm prneseš pjačo na pladnu??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.