druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 doro jutro, je bla pa res dolga noč... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 filma zmankal? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 a to si kelnaru v discu, a si tok dobr pa vsem kolegm prneseš pjačo na pladnu??? Jp, ob wikendih delam v lokalu, kot kelner...strežem pač ! Kar me tud to delo ful veseli...saj v bodoče si bom odpru en lokal...ko bo časa, pač ! Lokal v kjerem delam: http://www.thecity.si/galerija/ p.s.včerajšnje fotke še pridejo... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 dbest, u city-u delaš, veš da še nism bil tm, sm pa slišu od sestre k dol na obali žvi tud ej bom se definitvno oglasu še ta mesec da te vidm v elementu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 dbest, u city-u delaš, veš da še nism bil tm, sm pa slišu od sestre k dol na obali žvi tud ej bom se definitvno oglasu še ta mesec da te vidm v elementu Obvezno Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Moje počutje je pa dobro, edino zaspana sem totalno. ja tale Kanzyani me je mal utrudu, še dobr da sem sploh zdržala do 6:30 notr, men je blo na koncu že vse isto.....nisem jst za to musko....za celo noč seveda Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Danes sem prav zoprna, kot bom verjetno še cel teden Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ........................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 neki mi ni prou... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ........................ Sva že dva , čeprav men išijas drži Danes sem prav zoprna, kot bom verjetno še cel teden Kje pa je problem Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 utrujeno... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Prijetno utrujena in zadovoljna z današnjim dnem.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Kje pa je problem hm... PMS pa ... učit se moram za izpit, pa nekako ni prave inspiracije Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 hm... PMS pa ... učit se moram za izpit, pa nekako ni prave inspiracije Kako ti lahko pomagam Najprej globoko vdihni pa izdihni, potem se pa usedeš in začneš. Čisto preprosto. Inspiracija pa ti naj bo da dve uri neodmakneš glave od mize. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 zaspano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 zaspanojaz tudi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 sem kar buden danes ne vem, zakaj sem včeraj tako težko zaspal...samo premetaval sem se sem in tja.. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Kako ti lahko pomagam Najprej globoko vdihni pa izdihni, potem se pa usedeš in začneš. Čisto preprosto. Inspiracija pa ti naj bo da dve uri neodmakneš glave od mize. Ja, saj je res, da se moram preprosto vsest in začet, brez predhodnih filozofiranj Sicer pa je bil baje vikend "težek", tako, da upam, da bo zdaj boljše Počutim pa se zaenkrat kul, ker sem fajn opravila jutranji ritual Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 zaenkrat dobro. samo moja mami tako rada pospravlja stanovanje(spet generalka) tak da,čaj še spijem, pol pa pomagat pospravljat stanovanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 prehlajena, vse mi teče, dos me srbi.ene tečaje tujih jezikov si bom omislila...njam. ti jest svoj "jezik" posodim, če ga boš rabila zaenkrat dobro. samo moja mami tako rada pospravlja stanovanje(spet generalka) tak da,čaj še spijem, pol pa pomagat pospravljat stanovanje kaj pa vi doma delate, da potrebujete vsak dan generalko al res nimaš pametnejšega dela od non-stopnega pospravljanja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Danes se počutim, tako bolj čudaško...morda se spet nekaj spreminja v meni...v glavnem počutje je enkratno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 jah, je blo že bolš ... ampak slabš pa tut ... torej nekak ... nevtralno Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 danes....hm takole http://forumi.siol.net/images/smilies/censored.gif ampak dneva še ni konec, tak da se še lahka marsikaj zgodi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 začetek dneva je biu res super... najbolši kar je lahko pol je začelo vse propadat in je blo ful slabo... pol se je pa vse uredil in sm zdej spet fajn Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 : kok maš ti lep kol. wtf... lepo se imejte! komu ti to? in kaj s tem misliš? lepo, da ti je bolje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.