Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

a to si kelnaru v discu, a si tok dobr pa vsem kolegm prneseš pjačo na pladnu??? x:Dx x:o)x

Jp, ob wikendih delam v lokalu, kot kelner...strežem pač ! Kar me tud to delo ful veseli...saj v bodoče si bom odpru en lokal...ko bo časa, pač ! x;)x

Lokal v kjerem delam: http://www.thecity.si/galerija/

p.s.včerajšnje fotke še pridejo... x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

dbest, u city-u delaš, veš da še nism bil tm, sm pa slišu od sestre k dol na obali žvi tud x:Dx ej bom se definitvno oglasu še ta mesec da te vidm v elementu x:Dx x:o)x

Obvezno x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Moje počutje je pa dobro, edino zaspana sem totalno. ja tale Kanzyani me je mal utrudu, še dobr da sem sploh zdržala do 6:30 notr, men je blo na koncu že vse isto.....nisem jst za to musko....za celo noč seveda
It's a dog eat dog world

Danes sem prav zoprna, kot bom verjetno še cel teden xrolleyesx
Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain)

xsmx ........................ :palec:

Sva že dva

x;)x , čeprav men išijas drži x:Dx

Danes sem prav zoprna, kot bom verjetno še cel teden xrolleyesx

Kje pa je problem

x?x

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Kje pa je problem

x?x

hm... PMS :ermm: pa ... učit se moram za izpit, pa nekako ni prave inspiracije :o|o:

Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain)

hm... PMS :ermm: pa ... učit se moram za izpit, pa nekako ni prave inspiracije :o|o:

Kako ti lahko pomagam

x?x Najprej globoko vdihni pa izdihni, potem se pa usedeš in začneš. Čisto preprosto. Inspiracija pa ti naj bo da dve uri neodmakneš glave od mize.

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Kako ti lahko pomagam

x?x Najprej globoko vdihni pa izdihni, potem se pa usedeš in začneš. Čisto preprosto. Inspiracija pa ti naj bo da dve uri neodmakneš glave od mize.

Ja, saj je res, da se moram preprosto vsest in začet, brez predhodnih filozofiranj

:inocent:

Sicer pa je bil baje vikend "težek", tako, da upam, da bo zdaj boljše

:palec:

Počutim pa se zaenkrat kul, ker sem fajn opravila jutranji ritual :)

prehlajena, vse mi teče, dos me srbi.

ene tečaje tujih jezikov si bom omislila...njam. :vio:

ti jest svoj "jezik" posodim, če ga boš rabila x:px

zaenkrat dobro. samo moja mami tako rada pospravlja stanovanje(spet generalka) :o|o: tak da,

čaj še spijem, pol pa pomagat pospravljat stanovanje :vragec: :o|o:

kaj pa vi doma delate, da potrebujete vsak dan generalko :wOOt: x:Dx

al res nimaš pametnejšega dela od non-stopnega pospravljanja :o|o: :inocent: x:Ix

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Danes se počutim, tako bolj čudaško...morda se spet nekaj spreminja v meni...v glavnem počutje je enkratno ! :palec:

jah, je blo že bolš ... ampak slabš pa tut x;)x ... torej nekak ... nevtralno x:)x

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

danes....hm takole http://forumi.siol.net/images/smilies/censored.gif ampak dneva še ni konec, tak da se še lahka marsikaj zgodi :D :P

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...