santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 kaj ti pa jaz vem... počutim se cool, kr neki, v glavnem Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 kaj pa vi doma delate, da potrebujete vsak dan generalko al res nimaš pametnejšega dela od non-stopnega pospravljanja dopovej ti to moji mami sicer pa, moje počutje, tako tako, bili tudi boljši dnevi... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Danes me glasba spravlja v lepše stanje...harmonično. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 grem peljat kužka na sprehod, oz on mene. a ti maš kuža??? nikol omenila, kerga pa maš?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Ajde, gre vun.... Še posebej k prej na tv slišal, da dans en "najtežjih" al celo "najtežji" dan v letu....in da je tako torej....od danes naprej lahko še samo bolje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Teb tud al kaj ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Počutim se tako kot vsako jutro. Zelo zaspano, šla bi še za ene 2 urice poležat, spet sem šla pozno spat, pa učila sem se, pa potem še TV bulila, pa sem rekla, da ga ne bom več v postelji. Ker potem sploh ne morem zaspat. Ma ja si rečem, samo eno komedijo, za dober konec dneva, potem pa gledam še kako bedasto NYPD ali pa kaj takega, da sem ja čisto naspidirana. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 se počutim kul, še bolj pa bi se, če bi se spravil k delu, da bi imel kaj od dneva danes Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 se počutim kul, še bolj pa bi se, če bi se spravil k delu, da bi imel kaj od dneva danes kaj pol čakaš? spravi se pisat diplomo lenobno se počutim. že spet. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Počutje: Ne povem Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 noro dobr..... po dolgem casu spet dojela kaj je smisel zivljenja Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 noro dobr..... po dolgem casu spet dojela kaj je smisel zivljenja Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 lizike mi je zmanjkal Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 pojt po novo v trgovino počutje... besno Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 tečna, pprehlajena, pa možno, da še kak PMS vmes straši. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 lool, a zmer k si tečna na PMS pomisliš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ne, sploh ne...ponavad sploh nimam PMS...sam dons sm pa re su iber tečna...sama seb grem na živce. Sej bo jutr bolš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 mogoč bi blo že dans če bi šla spat am... lahko gremo karte če ti bo bolš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ne morm spat, k delam ob 23h. Kake karte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ujej boga... kje pa delaš? pol pa ni čudn da si tečna am lahko se gremo lažnivca Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Na radiu...ne, sej uživam v tem delu. Aha, no, pol se pa pejma lažnivca. Itak me boš premagu. Sam greva v čvekarije. Alo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 hehe ok... no pa da nau off topic... sem kr u redu... za mano je kr povprečno dober dan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Superrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 hop,hop,hop,hop... jst tut, ker gre ju3 stolp na popravil poli bomo lahko pa spet muziko poslušal Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.