cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 počutim se...koristnega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 počutim se...koristnega jaz pa malo manj hvala še enkrat. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ko sem zagledal druidko na fotki... sem mi je razpoloženje dvignilo na več, kot aleluja Sicer danes mal utrujen...od celodnevnega potovanja...notranjska, štajerska...pa tako naprej, v glavnem cool. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ko sem zagledal druidko na fotki... sem mi je razpoloženje dvignilo na več, kot aleluja : Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 V pričakovanju ampak malce dolgočasnooooooooooooooooooooooooooo Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 hop,hop,hop,hop... jst tut, ker gre ju3 stolp na popravil poli bomo lahko pa spet muziko poslušal Če je zate metal...muzika ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Če je zate metal...muzika ! x!x kaj pa je narobe z metalom Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 x!x kaj pa je narobe z metalom Se mi je kr zdelo, da se boš javla...! Ahm...z metalom nič...sam glava boli Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Se mi je kr zdelo, da se boš javla...! x zakaj pa si tak mislil Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Supeeeeeeeeeeeeeer...obrnjeno za 360 stopinj od prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 zakaj pa si tak mislil Kr tako...pač po tvoji fotki ! Supeeeeeeeeeeeeeer...obrnjeno za 360 stopinj od prej. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Santi! Zdej maš pa poba na ikonci obrnjenga...ni več sramežljiv, se je opogumil...a to pomeni kaj novega pri tebi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Santi! Zdej maš pa poba na ikonci obrnjenga...ni več sramežljiv, se je opogumil...a to pomeni kaj novega pri tebi? Prej je pomilo to (hrbet), ko vas jebe, sem jezen ! Zdaj pa pomeni 'spoštovanje', Budi seveda ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Prej je pomilo to (hrbet), ko vas jebe, sem jezen ! Zdaj pa pomeni 'spoštovanje', Budi seveda ! No, sam da nisi jezen več, pa da nas maš rad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 No, sam da nisi jezen več, pa da nas maš rad. Always ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 zaspano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Rahlo utrujen, malce na adrenalinu, v pričakovanju, pomirjeno ( za to je kriva glasba, ki jo poslušam ) skratka mešano Lepo je ko ti uspe narediti vse kar si zastaviš. Lahko noč. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Supeeeeeeeeeeeeeer...obrnjeno za 360 stopinj od prej. bejba, če se obrneš za 360° , pomeni, da si na istem, kot pred obratom...ti in tvoja matematika...nekak nista kompatibilna, a ne? razen, če ti je bilo prejšnje stanje tudi tako všeč, kot ti je sedanje....je treba dopustit tudi to možnost moje počutje je...v pričakovanju zelo delovnega in aktivnega dne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Delam kt zamorc! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 bejba, če se obrneš za 360° , pomeni, da si na istem, kot pred obratom...ti in tvoja matematika...nekak nista kompatibilna, a ne? To pa evforija dela...pa sm mela 180 napisan, pol se mi je pa premal zdel. Novš verjel, ampak v 4. letniku sm dobila pred celo šolo priznanje za najboljšega matematika na šoli....smo mogl met pa res same butle. Počutje pa vredi, sam zebe me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 A bi se danes kdo rad pikal z mano? Pikajoče razpoložena.....jeziček je tudi kar nabrušen, tako da akcijaaaaaaaa! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Pikajoče razpoložena...To je pa razpoloženje ala moi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 No, kaj še čakaš? Popikaj vse kar leze in gre! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Nimam pikala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.