Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Ko sem zagledal druidko na fotki... :2src: sem mi je razpoloženje dvignilo na več, kot aleluja x:Dx x:Ix x;)x

Sicer danes mal utrujen...od celodnevnega potovanja...notranjska, štajerska...pa tako naprej, v glavnem cool. :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

hop,hop,hop,hop... jst tut, ker gre ju3 stolp na popravil poli bomo lahko pa spet muziko poslušal :D

:inocent: Če je zate metal...muzika ! xrolleyesx x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

x!x kaj pa je narobe z metalom :vragec:

:lol: Se mi je kr zdelo, da se boš javla...! x:Dx Ahm...z metalom :inocent: nič...sam glava boli x:Dx x:o)x

:eek: zakaj pa si tak mislil :inocent: x:Dx x:Dx

Kr tako...pač po tvoji fotki ! x:Dx x;)x :palec:

Supeeeeeeeeeeeeeer...obrnjeno za 360 stopinj od prej. x:px

xsrcx x:Xx :palec:

Santi! xsrcx Zdej maš pa poba na ikonci obrnjenga...ni več sramežljiv, se je opogumil...a to pomeni kaj novega pri tebi? :inocent:

Prej je pomilo to (hrbet), ko vas jebe, sem jezen ! x:Dx x;)x

Zdaj pa pomeni 'spoštovanje', Budi seveda ! :inocent: x:Dx x;)x

Rahlo utrujen, malce na adrenalinu, v pričakovanju, pomirjeno ( za to je kriva glasba, ki jo poslušam ) skratka mešano :inocent: Lepo je ko ti uspe narediti vse kar si zastaviš. Lahko noč.

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Supeeeeeeeeeeeeeer...obrnjeno za 360 stopinj od prej. x:px

bejba, če se obrneš za 360° , pomeni, da si na istem, kot pred obratom...

ti in tvoja matematika...nekak nista kompatibilna, a ne? xrolleyesx x:o)x :inocent: x:Dx

razen, če ti je bilo prejšnje stanje tudi tako všeč, kot ti je sedanje....je treba dopustit tudi to možnost x:Dx x:o)x

moje počutje je...v pričakovanju zelo delovnega in aktivnega dne

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

bejba, če se obrneš za 360° , pomeni, da si na istem, kot pred obratom...

ti in tvoja matematika...nekak nista kompatibilna, a ne? xrolleyesx x:o)x :inocent: x:Dx

:inocent: To pa evforija dela...pa sm mela 180 napisan, pol se mi je pa premal zdel. x:Dx xnckrivx Novš verjel, ampak v 4. letniku sm dobila pred celo šolo priznanje za najboljšega matematika na šoli....smo mogl met pa res same butle. :lol: x:Dx

Počutje pa vredi, sam zebe me. xcivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...