Ksantipa007 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Imaš....jezik! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Lej ga, lej ga....grem na delo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 jest imam svoje pikalo trenutno na dopustu. Če ga katera hoče na šiht vzet, je na razpolago Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Danes mi je ena oseba polepšala dan...morda februarja pičim na Tajsko !? Oh, kako ti take novice polepšajo cel mesec... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 malo v šoku, ampak upam da bo..ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 Im happy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 me je prijelo, da bi šla v knjižnico. si nabrat knjige za seminarskegrem, dokler me ne mine Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 zivcno me dela cakanje........http://www.shrani.si/pics/dance%5B1%5D243892.gif .......je ze boljse Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Delavno Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 drgac full fajn, dobre volje,..... sam po drugi strani pa totalno zdolgocaseno v sluzbi :xx!: tale mraz preprecuje folku, da bi ven hodu Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 krneki... dobr, slabo... vsega po malem :s: Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 v pričakovanju odhoda s šihta sicer pa mejčken zaspana... se vid, da si zjutri nism prvoščla zelenga čaja Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 dost sesuta...me tale prehlad lovi :xx!: Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 me tale prehlad lovi :xx!: tut mene :xx!: že skos neki smrkam... sam upam da se pozdravim preden zbolim čist! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 počutje odlično očitno fitness pomaga proti prehladu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 hmm... mam v šoli športno, pa še v vrečo sm nabiju prej pa nevem noo... ni velik bolš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Zate Mystica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 zasanjano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 rahlo zaspan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Prav nič zaspana.... ...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 potrebn dolgega, intenzivnega, dobrega ssss.......... .............spanca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 potrebn dolgega, intenzivnega, dobrega ssss.......... .............spanca jest pa obojega, tistega, kar si mislil, in tistega, kar si napisal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 jest pa obojega, tistega, kar si mislil, in tistega, kar si napisal cashy ti ga morš pa res kmal namočt, drugač te bo razfukal tm spodej, si že čist na konc sorry, ampak tko mi deluješ p.s. mislil sm sssssladoleda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 jest pa obojega, tistega, kar si mislil, in tistega, kar si napisal Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.