Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

cashy ti ga morš pa res kmal namočt, drugač te bo razfukal tm spodej, si že čist na konc :lol: sorry, ampak tko mi deluješ x:o)x

p.s. mislil sm sssssladoleda

kako pa ti veš, v kakem stanju sem jaz tam spodaj :inocent: :o|o: a špegaš v mojo kopalnico, kaj jaz tam počnem x?x :vragec:

in ne izgovarjaj se sedaj s sladoledom....ker dober je že lahko, intenziven in dolg pa pač ne x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

kako pa ti veš, v kakem stanju sem jaz tam spodaj :inocent: :o|o: a špegaš v mojo kopalnico, kaj jaz tam počnem x?x :vragec:

in ne izgovarjaj se sedaj s sladoledom....ker dober je že lahko, intenziven in dolg pa pač ne x:Dx x:o)x

:lol: zej si se pa izdal, kje mastrubiraš x:Dx ah cashy nerabm js to gledat, to js vidm že tko x:o)x

ja kaj, lizanje sladoleda je lahko dolgo in intenzivno, ti pa res nimaš nič domišljije! x:px x:o)x

honor and respect

:lol: zej si se pa izdal, kje mastrubiraš x:Dx ah cashy nerabm js to gledat, to js vidm že tko x:o)x

ja kaj, lizanje sladoleda je lahko dolgo in intenzivno, ti pa res nimaš nič domišljije! x:px x:o)x

nekam preveč ti moške gledaš tam spodaj, da bi bilo to še normalno :o|o: x:Ix xcivx

in potem bi se tvoje glasilo: potrebn, dolgega, intenzivnega, dobrega ssssladoleda? xrolleyesx

nekam preveč ti moške gledaš tam spodaj, da bi bilo to še normalno :o|o: x:Ix xcivx

in potem bi se tvoje glasilo: potrebn, dolgega, intenzivnega, dobrega ssssladoleda? xrolleyesx

kdo pa je reku, da gledam tam spodaj??? bumbar! vidm te, kako poželjivo gledaš ženska in kake komentarje imaš tuki gor! e to je pa vs kunšt! x:Dx x:o)x

honor and respect

kdo pa je reku, da gledam tam spodaj??? bumbar! vidm te, kako poželjivo gledaš ženska in kake komentarje imaš tuki gor! e to je pa vs kunšt! x:Dx x:o)x

no, kar priznaj, da imaš ta "kunšt" iz lastnih izkušenj, ki ne morejo biti drugačne, kot identične mojim x:Dx :inocent: x:o)x

khmmmmm mal bom vaju prekinila v "kako se pocutis" :

im soooo heppyyyy, izpit mam opravljen x:)x :hepko:

im so bad x:Dx..kaj stran shrani.si ne dela vec, tko kot je? :C:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

khmmmmm mal bom vaju prekinila v "kako se pocutis" :

im soooo heppyyyy, izpit mam opravljen x:)x :hepko:

im so bad x:Dx..kaj stran shrani.si ne dela vec, tko kot je? :C:

čestitam za izpit xsrcx

no, včeraj je shrani.si deloval...ne, vem, kaj štrajkajo xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...