Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Ne zebe me več. Prišel en simpatičen dečko nafilat peč.... sm pojamrala, da me je že zeblo... in je takoj mel ene komentarje, da to pa ni prow da taka luštna punca nima nobenga zraven, da bi jo grel.... sm sam vprašala kjer ma tist za podpisat in pobegnila v pisarno... x:Ix x:Dx V glavnem, kmal konc službe... pol pa z Lejko na coffee.... xDDx iiiiiiiiiiiiii

It's fridayyyyyyyyyyyyy :palec:

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

razmišljujoče ... dons z vsakim, s katerim se pogovarjam, padem v take globoke debate ... vse z isto temo, ampak drugih zornih kotov ... groza ... xrolleyesx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

razmišljujoče ... dons z vsakim, s katerim se pogovarjam, padem v take globoke debate ... vse z isto temo, ampak drugih zornih kotov ... groza ... xrolleyesx

pa ja ne vreme na 1001 način x?x :xx!: :inocent:

jaz pa prav dvomim, da se sploh počutim....ne čutim nič...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

...adijo pamet xrolleyesx

Sej mam rada roza ne me narobe razumet ampak tole kar mam pa zdej roza namalano po steni je pa užas, da kuhne ne omenjam, k bi se vsaj zemla odprla pa me pojedla ker drugač me bo pobral če bom še dolg to gledala x!x :xx!: :xx!: :xx!: :sori: :C:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jaz sem mislila, zakaj se že par dni tako slabo počutim, pa na fitnes sem se neki zgovarjala, včeraj pa le vzamem termometer in vročina. x:o)x

Hja, izgleda da se je telo odločil zdravit nekaj, lepo!! Pa vsa koža po telesu je čisto suha. To jemljem za dobro, nekaj starega gre ven!! x^x

Kako čemo? Lako čemo.

še pod tuš skočm, pol pa na šiht :xx!: ne da se mi, veliiiik rajš bi bla doma xrolleyesx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...