Liu 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 zaaspanaaaaa sem dans cist prezgodej ustala zame!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 zgorela bom tolk vrocina pribija.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 zgorela bom tolk vrocina pribija.... KJEEEEE Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 v men...... bolana sm, neki mickenega :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 v men...... bolana sm, neki mickenega :xx!:čimprej se pozdrav Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 tnx delam na tem... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 v men...... bolana sm, neki mickenega :xx!:božica...sej bo kmal dobr Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 nda, mora bit! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 . . utrujenost me pomirja .... Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 na pou nekaj..bi sla najrajsi kr spat... ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Ne zebe me več. Prišel en simpatičen dečko nafilat peč.... sm pojamrala, da me je že zeblo... in je takoj mel ene komentarje, da to pa ni prow da taka luštna punca nima nobenga zraven, da bi jo grel.... sm sam vprašala kjer ma tist za podpisat in pobegnila v pisarno... V glavnem, kmal konc službe... pol pa z Lejko na coffee.... iiiiiiiiiiiiiiIt's fridayyyyyyyyyyyyy Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 malce zaspano, a vseeno prav fajn Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 dans veeeliiik bolš k včer... no dans se mam prau fajn... upam da bo še vikend u redu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 razmišljujoče ... dons z vsakim, s katerim se pogovarjam, padem v take globoke debate ... vse z isto temo, ampak drugih zornih kotov ... groza ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 v pričakovanju drsanja šibam zdaj drsat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 razmišljujoče ... dons z vsakim, s katerim se pogovarjam, padem v take globoke debate ... vse z isto temo, ampak drugih zornih kotov ... groza ... pa ja ne vreme na 1001 način :xx!: jaz pa prav dvomim, da se sploh počutim....ne čutim nič... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 upam da bo še vikend u redu mislu sem že da bom spet sam... ampak po najnovejši novički zgleda da nebom... tak da bo fajn tut ju3 - upam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ...adijo pamet Sej mam rada roza ne me narobe razumet ampak tole kar mam pa zdej roza namalano po steni je pa užas, da kuhne ne omenjam, k bi se vsaj zemla odprla pa me pojedla ker drugač me bo pobral če bom še dolg to gledala x!x :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 pa ja ne vreme na 1001 način :xx!: ah, kakšn vreme :xx!: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 počutm se odlično, zamenu avto, pregnal vročino, bil na fitnessu, še en dobr sex, pa bi blo popolno u velenje se mi pa ne lub it dones Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 prav odlično sem , prišla cela iz drsanja, sam mal pomrznjena Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Jaz sem mislila, zakaj se že par dni tako slabo počutim, pa na fitnes sem se neki zgovarjala, včeraj pa le vzamem termometer in vročina. Hja, izgleda da se je telo odločil zdravit nekaj, lepo!! Pa vsa koža po telesu je čisto suha. To jemljem za dobro, nekaj starega gre ven!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 še pod tuš skočm, pol pa na šiht :xx!: ne da se mi, veliiiik rajš bi bla doma Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 enostavno v kur*u Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 dosadno...grem spat Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.