Izraz 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 dosadno...grem spat Tvoje telo že rabi počitek, potem bo pa spet totalna akcija!!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 superca moj fantiček iz indije se mi je pohvalil, da mu gre dobro v šoli Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 konec potrpezljivosti.. jezen, razocaran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Heloha banda!! RAvnokar iz smučanja (Gerlitzen), sem nove dile sprobu - JA MAAAJKA TVOJE OČI SO POLNE ... Bolših nisem mogu kupit . No sem jih dons mal spoznal kao kej delujejo, izdale so me te presnete nogeeeee , (karikiram) so žarečo rudeče, pa njihov volumen je skor še enkrat večji kot je ponavadi , sem jih kar matral ( noge ) . Na digitalcu sem spraznu baterijo sem poslikal skoraj vse kar je bilo živega na smučišču , vreme je bilo zadovoljivo. Zimski pojavi so se kar nekakjkrat zamenjali ( sonček, megla,mrzel veter, brez veterje, difuzna svetloba...) ... Hja sem srečen ker sem doma cel živ in zdrav, rahlo ne naspan ( nisem spal od petka od 13 ure dalje ) sem mislu da bom mal siten zaradi tega!! No pa ni tako. Zdele pod tušek premlevat kaj se mi je danes pripetilo ,bi šel potem še mal ven pa so se ga kolegi napili, pa naj imajo danes svojo veselico brez mene . Bom doma lepo mal ponegoval moj život s kako kremco, ki pospešuje prekrvavitev ( mamino - si jo sposodim pa nikoli ne vrnem ). Skratka počutje je: Smučarsko s pridihom Avstrije in njihovega piva , zelo veselo, blagodejno, prijetno utrujeno in če lahko rečem božansko Mit freundlichen Grüßen - vsem forumovcem še posebej nekomu izmed vas, ki je tudi aktiven na tem forumu superca moj fantiček iz indije se mi je pohvalil, da mu gre dobro v šoli Ljubezen na daljavoooo a ni to lepo Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 mmmmmmmmmm...zalubleno.. vsem en objemcek..ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Prijetno utrujeno......ampak še vedno... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ljubezen na daljavoooo a ni to lepo to je eno tibetansko dete, ki mu že neki časa plačujem šolo pa bi se lahka temu rekli ljubezen na daljavo Prijetno utrujeno......ampak še vedno... always look on the bride side of life sam pol si v oklepaju zapoj: LIE YOU NEVER SAW MY LIFE Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 to je eno tibetansko dete, ki mu že neki časa plačujem šolo pa bi se lahka temu rekli ljubezen na daljavo always look on the bride side of life Tole je pa zame častno dejanje!!! Kapo dol!! Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 5k se sfrčka v enem dnevu takoj.....za nekoga pa je to mesečna šolnina, zdravstveno zavarovanje, hrana in še kak zvezek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 beautiful day ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 grozn, bedno, kr neki ... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 utrujeno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Danes je prišlo za mano, premlevam vse živo kaj je bilo narobe. :xx!: Počutim se En majhen del mene pa še kar nekaj upa. Včasih tako kot danes, sem kar malo sado-mazo. Prebolevanje je bull shit. Blesavo je to, ker so se mi porušile neke sanje. Upam, da ga bom kmalu pozabila, predelala, ker se nočem trpinčit, nočem pa tudi pomesti vsega pod preprogo, kot da nič ni. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Krasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Trd ko kamen ( od smučanja ) Malce utrujen ( ravnokar iz službe) grem spat vi morte pa vstat jo včasih smučam hit včasih pa počas... ( ga neki serjem zadnje čase ) Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 http://forumi.siol.net/images/smilies/censored.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Danes je prišlo za mano, premlevam vse živo kaj je bilo narobe. :xx!: Počutim se En majhen del mene pa še kar nekaj upa. Včasih tako kot danes, sem kar malo sado-mazo. Prebolevanje je bull shit. Blesavo je to, ker so se mi porušile neke sanje. Upam, da ga bom kmalu pozabila, predelala, ker se nočem trpinčit, nočem pa tudi pomesti vsega pod preprogo, kot da nič ni. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 fuuuuul zaspana sm spala sam 2 uri ... ampak izpit mi je pa dons šel krasno tko da sm kr kul volje ... ko bom dočakala odhod domov s šihta in zagledala pojstlo, bom pa še boljše Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Tanči, ti si CARICA....izpit lepo zvozila, pa šiht, pa vse tko optimistično... tole me moraš naučit sej se jest tut počutim kar dobro....sploh v pričakovanju fuzbala in še nečesa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Tanči, ti si CARICA....izpit lepo zvozila, pa šiht, pa vse tko optimistično... tole me moraš naučit sej se jest tut počutim kar dobro....sploh v pričakovanju fuzbala in še nečesa kdaj prideš na inštrukcije? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 kdaj prideš na inštrukcije? vsak dan, če je treba in kaj bo prva lekcija? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Lahko bi bilo boljše Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Počutje je odlično ! Spakiral potovalko...jutri zjutraj pičim v KG na smučanje za cel teden-do nedelje,yeah Sam, da ne pozabim zobno ščetko...pol bo pizdarija... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Ščetko in kondome dobiš na vsaki pumpi Pazi, da smuči ne pozabiš, to bo dražje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.