Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Heloha banda!! x:Dx RAvnokar iz smučanja (Gerlitzen), sem nove dile sprobu - JA MAAAJKA TVOJE OČI SO POLNE ... Bolših nisem mogu kupit x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx . No sem jih dons mal spoznal kao kej delujejo, izdale so me te presnete nogeeeee :V:, (karikiram) so žarečo rudeče, pa njihov volumen je skor še enkrat večji kot je ponavadi x:Dx , sem jih kar matral ( noge )x:Dx x:px . Na digitalcu sem spraznu baterijo x:Dx :vio: sem poslikal skoraj vse kar je bilo živega na smučišču x;)x , vreme je bilo zadovoljivo. Zimski pojavi so se kar nekakjkrat zamenjali ( sonček, megla,mrzel veter, brez veterje, difuzna svetloba...) ... Hja sem srečen ker sem doma cel živ in zdrav, rahlo ne naspan ( nisem spal od petka od 13 ure dalje ) sem mislu da bom mal siten zaradi tega!! No pa ni tako. Zdele pod tušek premlevat kaj se mi je danes pripetilo xDDx ,bi šel potem še mal ven pa so se ga kolegi napili, pa naj imajo danes svojo veselico brez mene :sori: x:)x . Bom doma lepo mal ponegoval moj život s kako kremco, ki pospešuje prekrvavitev ( mamino x:Dx x:Dx - si jo sposodim pa nikoli ne vrnem :vio: ).

Skratka počutje je: Smučarsko s pridihom Avstrije in njihovega piva x:Dx , zelo veselo, blagodejno, prijetno utrujeno in če lahko rečem božansko

Mit freundlichen Grüßen - vsem forumovcem še posebej nekomu izmed vas, ki je tudi aktiven na tem forumu

:wub: x:Dx x^x x:px x;)x xcheersx xsmokex xokkx :hepko:

superca :hepko: :hepko: :hepko:

moj fantiček iz indije se mi je pohvalil, da mu gre dobro v šoli x^x x^x x^x

Ljubezen na daljavoooo

x:Dx a ni to lepo :vio:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Deli na socialnih omrežjih

Ljubezen na daljavoooo

x:Dx a ni to lepo :vio:

to je eno tibetansko dete, ki mu že neki časa plačujem šolo x:)x x;)x pa bi se lahka temu rekli ljubezen na daljavo xsrcx x8Dx

Prijetno utrujeno......ampak še vedno... :vragec:

x;)x

always look on the bride side of life x;)x

sam pol si v oklepaju zapoj: LIE YOU NEVER SAW MY LIFE x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

to je eno tibetansko dete, ki mu že neki časa plačujem šolo x:)x x;)x pa bi se lahka temu rekli ljubezen na daljavo xsrcx x8Dx

always look on the bride side of life x;)x

Tole je pa zame častno dejanje!!! Kapo dol!! :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Nekoga moraš imeti rad,

Ivan Minatti (1924)

Danes je prišlo za mano, premlevam vse živo kaj je bilo narobe. :xx!: Počutim se :sori: xrolleyesx En majhen del mene pa še kar nekaj upa. Včasih tako kot danes, sem kar malo sado-mazo. Prebolevanje je bull shit. Blesavo je to, ker so se mi porušile neke sanje.

Upam, da ga bom kmalu pozabila, predelala, ker se nočem trpinčit, nočem pa tudi pomesti vsega pod preprogo, kot da nič ni. xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Trd ko kamen ( od smučanja ) Malce utrujen ( ravnokar iz službe) grem spat x:Dx vi morte pa vstat x:Dx jo včasih smučam hit včasih pa počas... x:Dx :vio: :vio: :vio: ( ga neki serjem zadnje čase x:Ix :vragec: )

Nekoga moraš imeti rad,

Ivan Minatti (1924)

Danes je prišlo za mano, premlevam vse živo kaj je bilo narobe. :xx!: Počutim se :sori: xrolleyesx En majhen del mene pa še kar nekaj upa. Včasih tako kot danes, sem kar malo sado-mazo. Prebolevanje je bull shit. Blesavo je to, ker so se mi porušile neke sanje.

Upam, da ga bom kmalu pozabila, predelala, ker se nočem trpinčit, nočem pa tudi pomesti vsega pod preprogo, kot da nič ni. xsrcx

xwizardx xsrcx

Scio mi nihil scire

fuuuuul zaspana :U: sm spala sam 2 uri ... ampak izpit mi je pa dons šel krasno x:Dx :onfire: tko da sm kr kul volje ... ko bom dočakala odhod domov s šihta in zagledala pojstlo, bom pa še boljše x:Dx x:px

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

:palec:

Tanči, ti si CARICA....izpit lepo zvozila, pa šiht, pa vse tko optimistično... :palec:

tole me moraš naučit x:Dx

sej se jest tut počutim kar dobro....sploh v pričakovanju fuzbala in še nečesa x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:palec:

Tanči, ti si CARICA....izpit lepo zvozila, pa šiht, pa vse tko optimistično... :palec:

tole me moraš naučit x:Dx

sej se jest tut počutim kar dobro....sploh v pričakovanju fuzbala in še nečesa x:)x

kdaj prideš na inštrukcije? x;)x x:px x:Dx :vragec:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Počutje je odlično ! x^x :palec:

Spakiral potovalko...jutri zjutraj pičim v KG na smučanje za cel teden-do nedelje,yeah x:Dx :palec:

Sam, da ne pozabim zobno ščetko...pol bo pizdarija... x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...