santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Ščetko in kondome dobiš na vsaki pumpi Pazi, da smuči ne pozabiš, to bo dražje Kondomi :xx!: ni to zame ! Meso na meso... Smuči pa nimam...te si bom izposodil na rentaski ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Spakiral potovalko...jutri zjutraj pičim v KG na smučanje za cel teden-do nedelje,yeah Uživaj... *********************************Jaz sem pa danes utrujena...........sem si zato vzela malo počitka...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Uživaj... Veš, da bom...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Dolgčassssssss, kr nekiii, grem spat!!! Lahko noč. (če bom sploh lahko) Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 grem se smehljat v popek (vaja notranjega smehljaja - tao-tantra-kamasutra...) in spat. jutri me čaka mini grozljvka, katero bom z veseljem preživela (glavna vloga), ker je to mala malica, glede na to kar me še čaka. hmmm...pojedla bi en slasten pohan zrezek, pa ne bom)... počutim se...ne kot tropska riba v akvariju, zato ne bom razlagala do potankosti, kaj me najeda in kako.... všeč mi je ker čutim mišice v telesu, odkar telovadim..kljub temu to še ni To. hočem natrenirat telo do konca, da bo fit and strong and immaculate. kiana tom here i come. car necky nočko vsem + eno bolho...santosu pa enega metuljčkastega na sočne ustnice... ker gre pa-pa. hmmm..... skratka, ehh, no ja. sladke sanje. Tebi tud enega pa še enega mal nižje pa še enga bolj nižje milsim, da bo dovolj , če ne bom zalutal... Fajn treniraj... Pa lepe sanje Nočko še ostalim...pičim tud jaz. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Počutje je odlično !! Kranjska Gora prihajam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 tudi moje počutje prijetno utrujeno po včerajšnjem dnevu...samo me čaka veliiiko dela...jutri pa ponovno šiht po mesecu pavze Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Najraje bi vse nekam ..............................................................................................................pohvalu , grem služit denarce. PA PA Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Trenutno se nahajam v kranjski gori počutje je megastično vreme je sončno...ja no...do malo prej je bilo sončno...sonce je že zašlo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 v strahu pričakujem uro petja, ker se nisem nič pripravil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 spet doma...kak je fajn.. Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Čist freeeeeeeeeeee! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Jutro vsem!! Sem besno ohlajen. Se mi je "auspuh" napoti domol snel, je ropotal ko da bi imel avto z 400 konji. Hja dons pa težit k mehaniku... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 dons definitivno ni moj dan...... ceprow sem dobre volje in vse, samo dogodki so :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 tečno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 super ... čeprav me že 4. dan zapored glava boli :xx!: ampak se ne dam pa še ravnokar sem zvedla, da bom ta vikend freeeej, ne bo treba na šiht ... smučat bom šlaaaaaa Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 gggguuuuuuuuuuuttttttt........pa malo razmisljujoce zamisleno.. premlevam situacije pa svoj lajf malo.. pa ugotaulam da takega spesl lajfa nia dosti ludi okrog mene..heheajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Kar nekam grozno Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Grem spat! Bo mogoče jutri kaj bolje! Laaaaaaaaaaahko noč. ( sem že čist odvisen od tega foruma- bom mal nehu tle gor gostovat ) Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Totaln odklop! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 O Diana dobr jutr tud teb! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ma, kaj pa vem, mal niham, sam hvala bogu ne v skrajnostih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Nikoli bolje! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Jutrček kako si kaj? žena, otroci...? Žena vredi, otrok na poti Pa ti srček moj, me kaj pogrešaš? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Lih kar zvedla, da sem bla izžrebana v eni nagradni igri, na katero sem totalno pozabila ... saj se je odvijala lani me firbc marta, kakšna je nagrada ... baje neki od Avona ... aja počutje drugač ... še kr Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.