Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

kjut x:Ix x:Dx hmmm ja kje in kako si jih pa staknila??? ne sekiri se, tko k so pršle, tko bodo odšle x;)x x:Xx

Kje in kako - na to ne vem odgovora :unsure: Tisto, da bodo odšle je pa sicer res, ampak filing je pa vseen za znort >_>

Sicer sm pa za povrh še prehlad fasala in tolčem k pisalni stroj - kreh kreh apčihaaaa - , da o mojem bogem prstku sploh ne govorim :cry: Že dva dni cel forum na moj prst piha, pa še zmer ni nč mn boleč... A boš še ti probu? :palec: x;)x x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

Kje in kako - na to ne vem odgovora :unsure: Tisto, da bodo odšle je pa sicer res, ampak filing je pa vseen za znort >_>

Sicer sm pa za povrh še prehlad fasala in tolčem k pisalni stroj - kreh kreh apčihaaaa - , da o mojem bogem prstku sploh ne govorim :cry: Že dva dni cel forum na moj prst piha, pa še zmer ni nč mn boleč... A boš še ti probu? :palec: x;)x x:Dx x:Dx

cjoooo.. ti pa maš srečo... hmmm kdaj bova pa šla okol jezera? x:o)x dej pozdrav se mi hitr, drugač te bom js pršou ozdravit x:Dx x:o)x kaj nej probam? a pihat? bom pihu pa popihu... x:Ix x:o)x

honor and respect

Moja sestra ima tud norice in je baje grozno in je tud vsa pikčasta... grozaa :xx!:

Tudi ne ve kje jih je staknila, predvideva, da tamau prnesu z vrtca ampak on jih nima!

Jaz se jih tko bojim! :vragec: Nisem jih še prebolela, en mesec ne grem na obisk k njej!

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

cjoooo.. ti pa maš srečo... hmmm kdaj bova pa šla okol jezera? x:o)x dej pozdrav se mi hitr, drugač te bom js pršou ozdravit x:Dx x:o)x kaj nej probam? a pihat? bom pihu pa popihu... x:Ix x:o)x

A ne? Sej, če bi pa loto igrala, pa zihr neb nč zadela x:Dx x:Dx x:Dx

Ja pihat ja... x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx Kaj si ap ti mislu? :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

Okol jezera? Če čš met norice, greva lohk kr takoj x;)x x:Dx x:Dx x:Dx Sicer pa k se pozdram, prov?

A, am, khm w:Iw :icon1_blush: pa hvala in enako nazaj x:Xx

Moja sestra ima tud norice in je baje grozno in je tud vsa pikčasta... grozaa :xx!:

Tudi ne ve kje jih je staknila, predvideva, da tamau prnesu z vrtca ampak on jih nima!

Jaz se jih tko bojim! :vragec: Nisem jih še prebolela, en mesec ne grem na obisk k njej!

Nč ne bolijo, če te to kej potolaži. Pa nobene vročine nimaš in čist normalno funkcioniraš, edin zgledaš pač mal bl ne seksi in zlo pič, pardon pikčasto... x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

A ne? Sej, če bi pa loto igrala, pa zihr neb nč zadela x:Dx x:Dx x:Dx

Ja pihat ja... x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx Kaj si ap ti mislu? :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

Okol jezera? Če čš met norice, greva lohk kr takoj x;)x x:Dx x:Dx x:Dx Sicer pa k se pozdram, prov?

A, am, khm w:Iw :icon1_blush: pa hvala in enako nazaj x:Xx

pa sej js sm imun, sm jih že prebolu v rani mladosti (mislm da pri 3h letih) x:o)x

no k se pozdravš, te pridem iskat pa bova šla najprej na torto pol pa na sprehodka x:Dx x:o)x

lubčke x:Xx x:Xx x:Xx x:Dx

honor and respect

pa sej js sm imun, sm jih že prebolu v rani mladosti (mislm da pri 3h letih) x:o)x

no k se pozdravš, te pridem iskat pa bova šla najprej na torto pol pa na sprehodka x:Dx x:o)x

lubčke x:Xx x:Xx x:Xx x:Dx

Uuuuuuuuu, tortica... luksuz... x:Dx Ja, sej evo, glih, k sm se prvič u živlenu spravla hujšat me pa ti na torto puvabš... >_> x;)x Če jest nimam sreče... No al pa ti, kokr vzameš x:Dx x:Dx x:Dx

iiiiiiiiiii :wub: x:Xx x:Xx x:Xx

živi in pusti živeti

Uuuuuuuuu, tortica... luksuz... x:Dx Ja, sej evo, glih, k sm se prvič u živlenu spravla hujšat me pa ti na torto puvabš... >_> x;)x Če jest nimam sreče... No al pa ti, kokr vzameš x:Dx x:Dx x:Dx

iiiiiiiiiii :wub: x:Xx x:Xx x:Xx

zakaj pa hujšat??? :eek: dej ne no, js ne maram suhic, mam rad mal večje ritke pa joške pa bušija ne preveč trdega x:Ix x:px x:Dx x;)x sedaj pa te bom izljubil čist totalno x:Dx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

honor and respect

:eek: nič vročine?! Pol imaš srečo imaš verjetno bolj milejšo obliko. Sestra je imela vročino in se je slabo počutila! Zdej pa baje sam še groznoo srbi! Ena ženska jih je imela baje tok na vekah, da oči ni mogla odpirat! V nosečnosti so zelo nevarne, tako da s tega vidika jih je boljš prej prebolet! :vragec: :xx!:

Aja seal, sej te nočem prestrašit, sam ta virus je v dvajsetih letih tko mutiral, da je precej verjetno, da se lahko spet okužiš. x;)x

Sicer pa bosta lahko pol en druzga praskala! x:Dx

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

:eek: nič vročine?! Pol imaš srečo imaš verjetno bolj milejšo obliko. Sestra je imela vročino in se je slabo počutila! Zdej pa baje sam še groznoo srbi! Ena ženska jih je imela baje tok na vekah, da oči ni mogla odpirat! V nosečnosti so zelo nevarne, tako da s tega vidika jih je boljš prej prebolet! :vragec: :xx!:

Aja seal, sej te nočem prestrašit, sam ta virus je v dvajsetih letih tko mutiral, da je precej verjetno, da se lahko spet okužiš. x;)x

ahh, pravjo: tistga, česar se bojiš, tisto dobiš! x:Dx tko, da js se ne bojim :inocent: x:Dx x:o)x

hmmm cjooo en druzga praskala, kako se to sliš ;) grdo xrolleyesx x:o)x

honor and respect

zakaj pa hujšat??? :eek: dej ne no, js ne maram suhic, mam rad mal večje ritke pa joške pa bušija ne preveč trdega x:Ix x:px x:Dx x;)x sedaj pa te bom izljubil čist totalno x:Dx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

Ah, joški me nč ne skrbijo, ritka tud ne, k me še babe ščipajo zanjo in vzdihujejo kolk je seksi (ampak to pa res brez heca!!!) x:Dx x:Dx x:Dx , sam mal bi enkrat probala, da vidm v čem je fora, če lohk kr naprej nekomu razlagaš, da hujšaš x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

No si pa prebudu firbca v meni in zdej nam mogla spat, dokler ne bom vedla, kaj pomen izčjubiti nekoga čist totalno... x;)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx Opa, kolk lupčkov, a to je zarad "velke" riti? :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

Tjama, sm mela vročino, ampak ni bla visoka, da ne bo nesporazuma. Res je, da so nevarne v nosečnosti, predvsem za plod, ampak če nisi noseča, in če jih slučajno fašeš pa norice niso tok huda stvar.

Kaj vse je v dvajsetih letih že zmutiral!!!! xrolleyesx In s čim vse se lahko okužiš!!!

Kar se pa praskanja tiče: zmer je dobr, če ma človk družbo, sej smo ja družabna bitja x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

:lol: zarad velke riti :lol: neee, to je zarad tebe, ker si tak xsrcx x;)x

hmmm, a tko? :inocent: ja tole tvojo hudo sexy ritko bom pa mogu dobro prevert x:Dx x:o)x

Počak mal, da je slučajn nauš mogu praskat x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :D

živi in pusti živeti

Tjama, sm mela vročino, ampak ni bla visoka, da ne bo nesporazuma. Res je, da so nevarne v nosečnosti, predvsem za plod, ampak če nisi noseča, in če jih slučajno fašeš pa norice niso tok huda stvar.

Kaj vse je v dvajsetih letih že zmutiral!!!! xrolleyesx In s čim vse se lahko okužiš!!!

Kar se pa praskanja tiče: zmer je dobr, če ma človk družbo, sej smo ja družabna bitja x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

:palec: x:Dx pa sej jst sem tud imela v mislih tako praskanje k pašee x:px Me seal ni prov razumu. x:Dx

Ja moram nehat paničart! Imata prav!

T design

:palec: x:Dx pa sej jst sem tud imela v mislih tako praskanje k pašee x:px Me seal ni prov razumu. x:Dx

Ja moram nehat paničart! Imata prav!

Tjama, sej sva se midva tut sam hecala, tko da...

No, pa ni panike glede paničarjenja - sej smo včas vsi pravi paničarji. Je pa že bolš bit mal bl previdn, pa zadevo preprečt (če lahko)... Ampak za vsako malenkost pa res ni treba na glavo v zele skakat x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_1.gif

Ja, Liu, kaj pa je s tabo, srček? :blink:

živi in pusti živeti

Tjama, sej sva se midva tut sam hecala, tko da...

No, pa ni panike glede paničarjenja - sej smo včas vsi pravi paničarji. Je pa že bolš bit mal bl previdn, pa zadevo preprečt (če lahko)... Ampak za vsako malenkost pa res ni treba na glavo v zele skakat x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

Ja, Liu, kaj pa je s tabo, srček? :blink:

ura me je** x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...