druidka 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 en malo še vedno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 155, 165... ne 155, 156, 157... še zmer pikčasto oz. zmer bl pikčasto Za znort!!!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 155, 165... ne 155, 156, 157... še zmer pikčasto oz. zmer bl pikčasto Za znort!!!!! kaj tebe matra?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 kaj tebe matra?? norice lubi, norice Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 norice lubi, norice kjut hmmm ja kje in kako si jih pa staknila??? ne sekiri se, tko k so pršle, tko bodo odšle Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 kjut hmmm ja kje in kako si jih pa staknila??? ne sekiri se, tko k so pršle, tko bodo odšle Kje in kako - na to ne vem odgovora Tisto, da bodo odšle je pa sicer res, ampak filing je pa vseen za znort Sicer sm pa za povrh še prehlad fasala in tolčem k pisalni stroj - kreh kreh apčihaaaa - , da o mojem bogem prstku sploh ne govorim Že dva dni cel forum na moj prst piha, pa še zmer ni nč mn boleč... A boš še ti probu? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 Kje in kako - na to ne vem odgovora Tisto, da bodo odšle je pa sicer res, ampak filing je pa vseen za znort Sicer sm pa za povrh še prehlad fasala in tolčem k pisalni stroj - kreh kreh apčihaaaa - , da o mojem bogem prstku sploh ne govorim Že dva dni cel forum na moj prst piha, pa še zmer ni nč mn boleč... A boš še ti probu? cjoooo.. ti pa maš srečo... hmmm kdaj bova pa šla okol jezera? dej pozdrav se mi hitr, drugač te bom js pršou ozdravit kaj nej probam? a pihat? bom pihu pa popihu... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Moja sestra ima tud norice in je baje grozno in je tud vsa pikčasta... grozaa :xx!: Tudi ne ve kje jih je staknila, predvideva, da tamau prnesu z vrtca ampak on jih nima! Jaz se jih tko bojim! Nisem jih še prebolela, en mesec ne grem na obisk k njej! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 cjoooo.. ti pa maš srečo... hmmm kdaj bova pa šla okol jezera? dej pozdrav se mi hitr, drugač te bom js pršou ozdravit kaj nej probam? a pihat? bom pihu pa popihu... A ne? Sej, če bi pa loto igrala, pa zihr neb nč zadela Ja pihat ja... Kaj si ap ti mislu? Okol jezera? Če čš met norice, greva lohk kr takoj Sicer pa k se pozdram, prov? A, am, khm pa hvala in enako nazaj Moja sestra ima tud norice in je baje grozno in je tud vsa pikčasta... grozaa :xx!: Tudi ne ve kje jih je staknila, predvideva, da tamau prnesu z vrtca ampak on jih nima! Jaz se jih tko bojim! Nisem jih še prebolela, en mesec ne grem na obisk k njej! Nč ne bolijo, če te to kej potolaži. Pa nobene vročine nimaš in čist normalno funkcioniraš, edin zgledaš pač mal bl ne seksi in zlo pič, pardon pikčasto... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 A ne? Sej, če bi pa loto igrala, pa zihr neb nč zadela Ja pihat ja... Kaj si ap ti mislu? Okol jezera? Če čš met norice, greva lohk kr takoj Sicer pa k se pozdram, prov? A, am, khm pa hvala in enako nazaj pa sej js sm imun, sm jih že prebolu v rani mladosti (mislm da pri 3h letih) no k se pozdravš, te pridem iskat pa bova šla najprej na torto pol pa na sprehodka lubčke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 pa sej js sm imun, sm jih že prebolu v rani mladosti (mislm da pri 3h letih) no k se pozdravš, te pridem iskat pa bova šla najprej na torto pol pa na sprehodka lubčke Uuuuuuuuu, tortica... luksuz... Ja, sej evo, glih, k sm se prvič u živlenu spravla hujšat me pa ti na torto puvabš... Če jest nimam sreče... No al pa ti, kokr vzameš iiiiiiiiiii Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 Uuuuuuuuu, tortica... luksuz... Ja, sej evo, glih, k sm se prvič u živlenu spravla hujšat me pa ti na torto puvabš... Če jest nimam sreče... No al pa ti, kokr vzameš iiiiiiiiiii zakaj pa hujšat??? dej ne no, js ne maram suhic, mam rad mal večje ritke pa joške pa bušija ne preveč trdega sedaj pa te bom izljubil čist totalno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 nič vročine?! Pol imaš srečo imaš verjetno bolj milejšo obliko. Sestra je imela vročino in se je slabo počutila! Zdej pa baje sam še groznoo srbi! Ena ženska jih je imela baje tok na vekah, da oči ni mogla odpirat! V nosečnosti so zelo nevarne, tako da s tega vidika jih je boljš prej prebolet! :xx!: Aja seal, sej te nočem prestrašit, sam ta virus je v dvajsetih letih tko mutiral, da je precej verjetno, da se lahko spet okužiš. Sicer pa bosta lahko pol en druzga praskala! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 nič vročine?! Pol imaš srečo imaš verjetno bolj milejšo obliko. Sestra je imela vročino in se je slabo počutila! Zdej pa baje sam še groznoo srbi! Ena ženska jih je imela baje tok na vekah, da oči ni mogla odpirat! V nosečnosti so zelo nevarne, tako da s tega vidika jih je boljš prej prebolet! :xx!: Aja seal, sej te nočem prestrašit, sam ta virus je v dvajsetih letih tko mutiral, da je precej verjetno, da se lahko spet okužiš. Sicer pa bosta lahko pol en druzga praskala! ahh, pravjo: tistga, česar se bojiš, tisto dobiš! tko, da js se ne bojim hmmm cjooo en druzga praskala, kako se to sliš grdo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 zakaj pa hujšat??? dej ne no, js ne maram suhic, mam rad mal večje ritke pa joške pa bušija ne preveč trdega sedaj pa te bom izljubil čist totalno Ah, joški me nč ne skrbijo, ritka tud ne, k me še babe ščipajo zanjo in vzdihujejo kolk je seksi (ampak to pa res brez heca!!!) , sam mal bi enkrat probala, da vidm v čem je fora, če lohk kr naprej nekomu razlagaš, da hujšaš No si pa prebudu firbca v meni in zdej nam mogla spat, dokler ne bom vedla, kaj pomen izčjubiti nekoga čist totalno... Opa, kolk lupčkov, a to je zarad "velke" riti? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 Opa, kolk lupčkov, a to je zarad "velke" riti? zarad velke riti neee, to je zarad tebe, ker si tak hmmm, a tko? ja tole tvojo hudo sexy ritko bom pa mogu dobro prevert Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 nič vročine?! Pol imaš srečo imaš verjetno bolj milejšo obliko. Sestra je imela vročino in se je slabo počutila! Zdej pa baje sam še groznoo srbi! Ena ženska jih je imela baje tok na vekah, da oči ni mogla odpirat! V nosečnosti so zelo nevarne, tako da s tega vidika jih je boljš prej prebolet! :xx!: Aja seal, sej te nočem prestrašit, sam ta virus je v dvajsetih letih tko mutiral, da je precej verjetno, da se lahko spet okužiš. Sicer pa bosta lahko pol en druzga praskala! Tjama, sm mela vročino, ampak ni bla visoka, da ne bo nesporazuma. Res je, da so nevarne v nosečnosti, predvsem za plod, ampak če nisi noseča, in če jih slučajno fašeš pa norice niso tok huda stvar. Kaj vse je v dvajsetih letih že zmutiral!!!! In s čim vse se lahko okužiš!!! Kar se pa praskanja tiče: zmer je dobr, če ma človk družbo, sej smo ja družabna bitja zarad velke riti neee, to je zarad tebe, ker si tak hmmm, a tko? ja tole tvojo hudo sexy ritko bom pa mogu dobro prevert Počak mal, da je slučajn nauš mogu praskat Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 Počak mal, da je slučajn nauš mogu praskat ahh, tega se pa res neb branu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 ahh, tega se pa res neb branu ja, sej sm vedla, da si ritočohec Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Tjama, sm mela vročino, ampak ni bla visoka, da ne bo nesporazuma. Res je, da so nevarne v nosečnosti, predvsem za plod, ampak če nisi noseča, in če jih slučajno fašeš pa norice niso tok huda stvar. Kaj vse je v dvajsetih letih že zmutiral!!!! In s čim vse se lahko okužiš!!! Kar se pa praskanja tiče: zmer je dobr, če ma človk družbo, sej smo ja družabna bitja pa sej jst sem tud imela v mislih tako praskanje k pašee Me seal ni prov razumu. Ja moram nehat paničart! Imata prav! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 ja, sej sm vedla, da si ritočohec JA! ampak tvoje ritečohec! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 JA! ampak tvoje ritečohec! Seveda da moj, čigav pa? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_1.gif Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 pa sej jst sem tud imela v mislih tako praskanje k pašee Me seal ni prov razumu. Ja moram nehat paničart! Imata prav! Tjama, sej sva se midva tut sam hecala, tko da... No, pa ni panike glede paničarjenja - sej smo včas vsi pravi paničarji. Je pa že bolš bit mal bl previdn, pa zadevo preprečt (če lahko)... Ampak za vsako malenkost pa res ni treba na glavo v zele skakat http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_1.gifJa, Liu, kaj pa je s tabo, srček? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Tjama, sej sva se midva tut sam hecala, tko da... No, pa ni panike glede paničarjenja - sej smo včas vsi pravi paničarji. Je pa že bolš bit mal bl previdn, pa zadevo preprečt (če lahko)... Ampak za vsako malenkost pa res ni treba na glavo v zele skakat Ja, Liu, kaj pa je s tabo, srček? ura me je** Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.