EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 ura me je** Oooooooooooo, ti ura ti... nazaj jo dej Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 hm, morala bi se počutiti in , da bi končno bilo kaj s seminarsko, počutim pa se Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Slabo pa ne vem kolk hmal se bom spet dobr Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Polna energije in veselja! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Polna energije in veselja! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 kot ledena kocka..brrrrrrr Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Slabo pa ne vem kolk hmal se bom spet dobr prevozeno bom ju3 sam kaj k ni na sporedu morala bi se vsest bo pa vceri k nism pride... zmedeno Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 fino fajn http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_3.gif Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 (Danes se počutim...) ZMRZNJENO! Najprej uro in pol, zdaj pa še pol ure delal ZUNAJ. Več ali manj čakal in pri miru stal ter kontroliral ... tutštirbundenepomagajodenebzebl.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 prevozeno bom ju3 sam kaj k ni na sporedu morala bi se vsest bo pa vceri k nism pride... zmedeno Kapica hvala Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Čuj, vrei sn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Name tale sonček noro vpliva. Sem pa polna elana, zdej grem pa diplomo naprej pisat lupčke vsem Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Počutje ena a!!!!!!!!!!! pa še bolš bom k bom enga zbrcala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Mal prtegnjeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Danes se počutim ko ptica. Veter. No nekaj takega. Rutinsko delo?? Jok brate odpade. Me ne more nič ujeti. Drugače pa pričakujem klic, ki si ga v bistvu sploh ne želim. Nikoli več, vsaj ne na ta način, s to osebo. Naj kar gre zadeva, with a flow!! Vanish!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 utrujen, ko je ves napor za mano prišel...ampak utrujeno " z nasmehom" Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 utrujen, ko je ves napor za mano prišel...ampak utrujeno " z nasmehom" ja, zdajle ti bodo pa še prsti odpadli od tega tipkanja po tipkovnici mene ne ubogajo več, sej si najbrž že opazil... sicer sem pa vredu, malce zaspano... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 mal mn pikčasto... juhej Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2006 mal mn pikčasto... juhej še mal, pa nau nč pikic več sploh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 In klic je prišel. Počutim se krasno, ko opazujem moja dva ljubljenca (muca+kuža), kako skupaj spita na moji postelji. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 še mal, pa nau nč pikic več sploh Ojla, kdaj si pa ti uletu, da te nism nč vidla? na lička zdej sm še mal bolš Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2006 Ojla, kdaj si pa ti uletu, da te nism nč vidla? na lička zdej sm še mal bolš ah sram te je lahk, da si me šele zej opazla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Engl, super ti gre sam sem se pa naspal...tako, da sem super razpoložen...pa sonce zunaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 :xx!: jak fuj :xx!: a grem lahk kar nazaj spat prosim Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Diana Fajn sm. Sončk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.