Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Prešerno! namesto, da bi se kulturno udejstvoval grem v službo! Eh kaj vse ta denar naredi.

eni pa smo v službi, tak da nena jokat x:Dx x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

prestrašeno :O: :OO!: :icon15: en neprijeten dogodek doživela sicer pred 3 urami, sam še zmer sm čist :O: :OO!: :icon15: ... rabm enga da me objame in reče: Sej je vse okej ... x:Ix

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Odločla sem se, da vam bom dala mir za nekaj časa. x:Ix x:o)x Malo odvajalne krize mi ne bo škodilo..

Lep pozdravček! x:Xx

Zakaj ? :V:

prestrašeno :O: :OO!: :icon15: en neprijeten dogodek doživela sicer pred 3 urami, sam še zmer sm čist :O: :OO!: :icon15: ... rabm enga da me objame in reče: Sej je vse okej ... x:Ix

Kako bi te že jaz objel !!!! x:px x:Ix x;)x x:Xx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ti Santos nehaj sej bi jo polomil če bi jo objel x:Dx x:Dx x:)x

Pusti meni ki sem bolj nežen x:px

xcivx xcivx xcivx Oh, niti si ne predstavljaš kolk sem nežen... x:px x:Dx x:Dx x;)x

Bom že jaz... :vragec: x:px x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

samo govoričenje ... kdo po pa res kej naredu? x:px :vragec:

:o|o: Maš srečo, da imam avto na popravilu...če ne bi že bil pri tebi s tabo pod rjuhami ! x:px :D :P

A kako se danes počutim, danes se počutim grozno,jokala bi in kričala na ves glas. :V:

Cashy mislim, da te razumen ker se jaz tudi tako počutim, trpim zaradi ene osebe, ki se mi kar naprej izmika.

Moje mnenje, ljudje se vse preveč oziramo na druge.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA :OO!: no sej zdej je pa mal boljše

fajn x:px x:)x

cashy (nic osebnega) poskus brez zmedenosti, melanhonij dovolit tisti osebi naj se izmika, ce ji tako pase... bos vidu, da se bos boljse pocutil! itk pa vse bo ob svojem casu tocno tako kot mora bit! x;)x

se počutim spet mal zmedeno in nekam melanholično zarad ene osebe, ki se kar naprej izmika :ermm: :sori: x:(x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

prestraseno http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_3_6.gif , ker ne vem kak izpit bo dans :inocent:

zaspano :sleeping:, ker sem se ucila predolgo casa

in nepocrkljano

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...