untitled 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Diana Fajn sm. Sončk. hehe a si jih dobla včeri? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Samson, untitled je ljubosumn nate! Na, zdej pa maš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 full sn lubosumn, res... norim!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Sej vem. Lepo, da priznaš javno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Sej vem. Lepo, da priznaš javno! da nebi jaz prlepo kake loge iz messengerja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 :OO!: Da ne b i jaz kake stare! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 jaz mam čisto vest ne pali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Aha, sej veš, da vem, vse o Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ajde ženo ne pričaj gluposti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Prešerno! namesto, da bi se kulturno udejstvoval grem v službo! Eh kaj vse ta denar naredi. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Prešerno! namesto, da bi se kulturno udejstvoval grem v službo! Eh kaj vse ta denar naredi.eni pa smo v službi, tak da nena jokat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Danes se počutim zmedeno kaj so me včeraj ene pupce... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 lenobno in zasanjano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 glava boli neki Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 prestrašeno :OO!: en neprijeten dogodek doživela sicer pred 3 urami, sam še zmer sm čist :OO!: ... rabm enga da me objame in reče: Sej je vse okej ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Odločla sem se, da vam bom dala mir za nekaj časa. Malo odvajalne krize mi ne bo škodilo.. Lep pozdravček! Zakaj ? prestrašeno :OO!: en neprijeten dogodek doživela sicer pred 3 urami, sam še zmer sm čist :OO!: ... rabm enga da me objame in reče: Sej je vse okej ... Kako bi te že jaz objel !!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ti Santos nehaj sej bi jo polomil če bi jo objel Pusti meni ki sem bolj nežen Oh, niti si ne predstavljaš kolk sem nežen... Bom že jaz... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 samo govoričenje ... kdo po pa res kej naredu? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 samo govoričenje ... kdo po pa res kej naredu? Maš srečo, da imam avto na popravilu...če ne bi že bil pri tebi s tabo pod rjuhami ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Imaš srečo, da ne znam letet Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 se počutim spet mal zmedeno in nekam melanholično zarad ene osebe, ki se kar naprej izmika Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 A kako se danes počutim, danes se počutim grozno,jokala bi in kričala na ves glas. Cashy mislim, da te razumen ker se jaz tudi tako počutim, trpim zaradi ene osebe, ki se mi kar naprej izmika. Moje mnenje, ljudje se vse preveč oziramo na druge.AAAAAAAAAAAAAAAAAAA :OO!: no sej zdej je pa mal boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 fajn cashy (nic osebnega) poskus brez zmedenosti, melanhonij dovolit tisti osebi naj se izmika, ce ji tako pase... bos vidu, da se bos boljse pocutil! itk pa vse bo ob svojem casu tocno tako kot mora bit! se počutim spet mal zmedeno in nekam melanholično zarad ene osebe, ki se kar naprej izmika Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 prestraseno http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_3_6.gif , ker ne vem kak izpit bo dans zaspano , ker sem se ucila predolgo casain nepocrkljano Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 počutje je...kr neki Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.