Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

se počutim spet mal zmedeno in nekam melanholično zarad ene osebe, ki se kar naprej izmika :ermm: :sori: x:(x

:flowers: kot je rekla kapica, vse ob svojem času; do takrat pa pozitivno dalje!

jaz pa se počutim nekako xbookx , grem kocept za seminarsko dokončat, pol pa :sleeping:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

Trenutno še morem k sebi prit, sem se malo prej zbudla, drugače pa sem OK. xDDx
Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj!

Mene je pa tako strah razgovora za službo jutri. Se že danes vsa tresem. Moja samozavest je na dnu! :cry:

tjama, kar pogumno in samozavestno. Dobro veš, da oni potrebujejo prav tebe, in si ti najboljša za njih xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:palec: Zakon! Zmatrana, musklfibr ampak počutje odlično, ap še jutri sem si zrihtala frej dan, tako da.............................life is goooood x^x
Support bacteria, they're the only culture some people have!

klarus, si ne mors ZDAJ, TAKOJ it po tablete? da bo pocutje mal bol x:)x xDDx x;)x

prej sm se domu prpelala in so ceste posipali, js sm si pa okna umivala na uno sprico in lih si jih umivam k mim kamion prpela pa vse direkt na okno... pol sm pa se enkt umivala pa se drug kamion direkt za njim spet diretk na okno... tolk mi je na smeh udarl x:Dx kaksno sreco imam pa dan se je sele zacel :blink:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

klarus, si ne mors ZDAJ, TAKOJ it po tablete? da bo pocutje mal bol x:)x xDDx x;)x

prej sm se domu prpelala in so ceste posipali, js sm si pa okna umivala na uno sprico in lih si jih umivam k mim kamion prpela pa vse direkt na okno... pol sm pa se enkt umivala pa se drug kamion direkt za njim spet diretk na okno... tolk mi je na smeh udarl x:Dx kaksno sreco imam pa dan se je sele zacel :blink:

bom mogla počakat do večera, ko jih dobim....sem si pač sama kriva ker se na 'sezono' nisem prej pripravla :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

čedalje slabše :sori: sovražim to alergijo :vragec: :vragec: :vragec: :V:

aja, tko resno je :sori: na kaj si pa alergicna, pa zakaj zdravila dobis sele zvecer? mislm emm js, ce bi bla na tvojem mestu bi jih kt sem napisala takoj, zdaj...zdrzi no, do vecera :detelca:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

aja, tko resno je :sori: na kaj si pa alergicna, pa zakaj zdravila dobis sele zvecer? mislm emm js, ce bi bla na tvojem mestu bi jih kt sem napisala takoj, zdaj...zdrzi no, do vecera :detelca:

cvetni prah+pršice, pa še potem skoz do oktobra....pa nimam nahoda ampak se mi dihalne poti zožajo :xx!:

na kaj pa... sem tud imela probleme... lahko kaj pomagam?

zgodnja drevesa, breza, trava, teli..... :xx!:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

huh naporen dan, pa se zacel se ni dobr!! :vragec:

Kake informacije sem dans ze dobla :xx!:

Drugac sem pa kaj pa jest vem...... moje razpolozenje se menja iz minute v minuto..... xrolleyesx

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...