kapica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 počutje je...kr neki hehe...kr neki, tam nekje, nda Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 se počutim spet mal zmedeno in nekam melanholično zarad ene osebe, ki se kar naprej izmika kot je rekla kapica, vse ob svojem času; do takrat pa pozitivno dalje! jaz pa se počutim nekako , grem kocept za seminarsko dokončat, pol pa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Trenutno še morem k sebi prit, sem se malo prej zbudla, drugače pa sem OK. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Mešano počutje! Sej veste učer mraz, ponoč sneg danes pa kar sonček Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Pa tud ugotavljam da tako razmišljam dons ( mešano) Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Mene je pa tako strah razgovora za službo jutri. Se že danes vsa tresem. Moja samozavest je na dnu! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 vsi stran :!!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 hehe...kr neki, tam nekje, nda Zdaj je že mal boljš...v glavnem tam...kr neki ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Mene je pa tako strah razgovora za službo jutri. Se že danes vsa tresem. Moja samozavest je na dnu! tjama, kar pogumno in samozavestno. Dobro veš, da oni potrebujejo prav tebe, in si ti najboljša za njih Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Zakon! Zmatrana, musklfibr ampak počutje odlično, ap še jutri sem si zrihtala frej dan, tako da.............................life is goooood Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 drevesa so začela cevtet...in js pametno bitje si nisem zrihtala tablet takda je moje počutje :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 klarus, si ne mors ZDAJ, TAKOJ it po tablete? da bo pocutje mal bol prej sm se domu prpelala in so ceste posipali, js sm si pa okna umivala na uno sprico in lih si jih umivam k mim kamion prpela pa vse direkt na okno... pol sm pa se enkt umivala pa se drug kamion direkt za njim spet diretk na okno... tolk mi je na smeh udarl kaksno sreco imam pa dan se je sele zacel Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Sonček sije in jaz grem dans k frizerju srkam čaj in nč mi ne manjka, upam samo da bo zdržalo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 klarus, si ne mors ZDAJ, TAKOJ it po tablete? da bo pocutje mal bol prej sm se domu prpelala in so ceste posipali, js sm si pa okna umivala na uno sprico in lih si jih umivam k mim kamion prpela pa vse direkt na okno... pol sm pa se enkt umivala pa se drug kamion direkt za njim spet diretk na okno... tolk mi je na smeh udarl kaksno sreco imam pa dan se je sele zacel bom mogla počakat do večera, ko jih dobim....sem si pač sama kriva ker se na 'sezono' nisem prej pripravla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Ah kr neki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Ah kr neki eh sej bo http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h030.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 tjama, kar pogumno in samozavestno. Dobro veš, da oni potrebujejo prav tebe, in si ti najboljša za njih cashy hvala za vzpodbudo! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Dobro jutro. Počutje je 1A ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 čedalje slabše sovražim to alergijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 čedalje slabše sovražim to alergijo aja, tko resno je na kaj si pa alergicna, pa zakaj zdravila dobis sele zvecer? mislm emm js, ce bi bla na tvojem mestu bi jih kt sem napisala takoj, zdaj...zdrzi no, do vecera Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 aja, tko resno je na kaj si pa alergicna, pa zakaj zdravila dobis sele zvecer? mislm emm js, ce bi bla na tvojem mestu bi jih kt sem napisala takoj, zdaj...zdrzi no, do vecera cvetni prah+pršice, pa še potem skoz do oktobra....pa nimam nahoda ampak se mi dihalne poti zožajo :xx!: na kaj pa... sem tud imela probleme... lahko kaj pomagam?zgodnja drevesa, breza, trava, teli..... :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Trenutno za en klinac, ker mm migreno in sm sitna. Sicer sem vzela tablet, ampak mi je slabo. Glava pa ne boli več tolk. :xx!: Ma...klinc gleda vse skp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Ma, ja, glavo odšrafat, k itak ni za nbeno rabo. Ja, sej vem, da pretiravam, tečna sm. Hvala, Silver. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 huh naporen dan, pa se zacel se ni dobr!! Kake informacije sem dans ze dobla :xx!: Drugac sem pa kaj pa jest vem...... moje razpolozenje se menja iz minute v minuto..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.