santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 zdaj pa mi ni nič jasn kaj pa bom danes jaz ustvarjal...saj sem fraj očitno mi ne preostane druge, kot ga mal zažurat ! Počutje... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Spet sprememba počutja...danes delam ! V glavnem me zadnje tri dni kr neki mede... Kaj je kaka luna ali kaj ti jaz vem kak planet v Sco. ?! Bo treba najdet kako žrtvo... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 kok je dons en čudno zmeden dan ... groza ... komi čakam, da ga bo konc ... brez veze, da se karkol zgražam, samo smejim se loh ... ah ja ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 kok je dons en čudno zmeden dan ... groza ... komi čakam, da ga bo konc ... brez veze, da se karkol zgražam, samo smejim se loh ... ah ja ... Tukaj že voham eno žrtvo..., da ji mal polepšam oz. popestrim dan ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Tukaj že voham eno žrtvo..., da ji mal polepšam oz. popestrim dan ! Popestrit mi ga ni treba, je še preveč pester Joj, res ne vem, kaj je dons folku ... Polepšaš mi ga pa lahko Maš za to kkšne posebne metode? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Popestrit mi ga ni treba, je še preveč pester Joj, res ne vem, kaj je dons folku ... Polepšaš mi ga pa lahko Maš za to kkšne posebne metode? Praviš, da je že pester, ha ! Kar se pa tiče posebnih metod...to ti bom lahk jutri povedal v lj. na mavrični soboti...na usta seveda ! p.s.če bog da oz. višja sila, da pridem tja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 vredi http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d060.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ugriznjeno. drugač pa fajn Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 končno so tablete prijele , zdej lahka normalno diham Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Ful bolš. K sm faca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 super......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Ful bolš. K sm faca. o tem, da si faca sploh ni dvoma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Zanič od 15h naprej, ko sem se z nekom dobila in je bilo neizbežno. Pa oči me pečejo. Ja jetra, jezo ven!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Utrujeno...bila v službi, popoldan na predavanju, potem sem na hitro skočila še v fitnes, do zdaj pisala zapiske...zdaj-zdaj bom pa dol padla...Jutri pa spet zgodaj vstat...Kad se mora-mora se.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 malo utrujeno, drsala dve uri... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Utrujeno...bila v službi, popoldan na predavanju, potem sem na hitro skočila še v fitnes, do zdaj pisala zapiske...zdaj-zdaj bom pa dol padla...Jutri pa spet zgodaj vstat...Kad se mora-mora se.... Pridna si ! Kapo dol. malo utrujeno, drsala dve uri...Jaz tud do mal prej drsal...v postelji...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 spočit, sem se končno naspal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 alergija pod kontrolo zdej pa vnetje ušesa :xx!: pa fuuuuuuuuuuul sem se naspala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 zadovoljno, srečno...sicer pa tudi malce zaspano in utrujeno (spet generalka stanovanja ) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 počutje je tako...kr neki, spet Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 počutje je tako...kr neki, spet ... spanja ti primanjkuje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 ... spanja ti primanjkuje ...nje nje...spal sem že dovolj za danes...mislim, da bo bolj nekaj drugega... sam ne povem Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 ...nje nje...spal sem že dovolj za danes...mislim, da bo bolj nekaj drugega... sam ne povem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 tako, tako, še kar gre......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Da se malo pofočkam....ker bolj malo zadnje čase škilim sem gor.... Danes se počutim prav fletno in zadovoljno, ker mi gre vse po načrtu.....Zgodaj vstala, bila do enih na predavanjih, uredila vse zapiske do konca in sem torej na tekočem.... (do naslednjega vikenda.... ), sem mislila, da bom šla malo potelovadit-v fitnes, pa sem se odločila, da bom to naredila kar doma, ker zvečer dobimo obisk, ki pride preizkusit domačo paštetko (jo je naredil moj pridni možek ). Skratka, če potegnem črto sem danes: zadovoljna, srečna in vesela......, kmalu bom pa še zadihana Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.