Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

:o|o: zdaj pa mi ni nič jasn :vragec: kaj pa bom danes jaz ustvarjal...saj sem fraj x:Dx očitno mi ne preostane druge, kot ga mal zažurat ! :vragec: x:Dx

Počutje... :hepko: :onfire: :hepko:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

:vragec: Spet sprememba počutja...danes delam ! :vragec: x:Dx

V glavnem me zadnje tri dni kr neki mede... x:Ix x:px x:Dx Kaj je kaka luna ali kaj ti jaz vem kak planet v Sco. ?! :inocent: :vragec:

x:Ix Bo treba najdet kako žrtvo... x:px :vragec: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

kok je dons en čudno zmeden dan ... groza ... komi čakam, da ga bo konc ... brez veze, da se karkol zgražam, samo smejim se loh ... ah ja ... x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

kok je dons en čudno zmeden dan ... groza ... komi čakam, da ga bo konc ... brez veze, da se karkol zgražam, samo smejim se loh ... ah ja ... x:Dx

:inocent: Tukaj že voham eno žrtvo..., da ji mal polepšam oz. popestrim dan ! :vragec: x:px x:Dx x;)x

:inocent: Tukaj že voham eno žrtvo..., da ji mal polepšam oz. popestrim dan ! :vragec: x:px x:Dx x;)x

Popestrit mi ga ni treba, je še preveč pester x:Dx Joj, res ne vem, kaj je dons folku ... x:)x Polepšaš mi ga pa lahko x;)x Maš za to kkšne posebne metode? :inocent: x:Dx x:px :vragec:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Popestrit mi ga ni treba, je še preveč pester x:Dx Joj, res ne vem, kaj je dons folku ... x:)x Polepšaš mi ga pa lahko x;)x Maš za to kkšne posebne metode? :inocent: x:Dx x:px :vragec:

Praviš, da je že pester, ha ! :vragec: x:Dx

Kar se pa tiče posebnih metod...to ti bom lahk jutri povedal v lj. na mavrični soboti...na usta x:o)x x:Ix seveda ! :P x:px :vragec: x:Dx

p.s.če bog da oz. višja sila, da pridem tja ! x;)x

Utrujeno...bila v službi, popoldan na predavanju, potem sem na hitro skočila še v fitnes, do zdaj pisala zapiske...zdaj-zdaj bom pa dol padla...Jutri pa spet zgodaj vstat...Kad se mora-mora se.... :palec: x^x
Smisel življenja je največja sreča

Utrujeno...bila v službi, popoldan na predavanju, potem sem na hitro skočila še v fitnes, do zdaj pisala zapiske...zdaj-zdaj bom pa dol padla...Jutri pa spet zgodaj vstat...Kad se mora-mora se.... :palec: x^x

Pridna si ! Kapo dol. x;)x :palec:

malo utrujeno, drsala dve uri...

Jaz tud do mal prej drsal...v postelji...! x:px x:Dx :vragec: :inocent: x:Dx

... spanja ti primanjkuje x:Dx x:Dx

...nje nje...spal sem že dovolj za danes...mislim, da bo bolj nekaj drugega... x:Dx sam ne povem :inocent: :vragec: x:Dx

Da se malo pofočkam....ker bolj malo zadnje čase škilim sem gor.... :sori:

Danes se počutim prav fletno in zadovoljno, ker mi gre vse po načrtu.....Zgodaj vstala, bila do enih na predavanjih, uredila vse zapiske do konca in sem torej na tekočem.... :palec: (do naslednjega vikenda.... :inocent: ), sem mislila, da bom šla malo potelovadit-v fitnes, pa sem se odločila, da bom to naredila kar doma, ker zvečer dobimo obisk, ki pride preizkusit domačo paštetko (jo je naredil moj pridni možek x;)x ).

Skratka, če potegnem črto sem danes: zadovoljna, srečna in vesela......, kmalu bom pa še zadihana x:Dx x:Dx x:Dx x:)x

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...