klarus 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 čist izi gledala sem film gora brokeback in ta film je res odličen ne spomnem se kdaj bi prišla iz kina v nulo pomirjena Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 počutje ... čudno ... gledala sm film Moj bivši se poroči, proti koncu začela jokat in še zmer se nism čist pomirila ... ah ja ... sej bo bolš ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 počutim se kar prijetno po včerajšnjem dnevu... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 No comment. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 A greva koga natepst? Pol bi bla prec boljše volje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 ...čist bad...že par dni...bom mogla čez par stvari, sprejeti določene odločitve...potem pričakujem izboljšanje Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Misliš, da bi res kaj pomagalo? Ja, men bi, najprej natepeva, pol se greva pa do nezavesti nažret in še tehtat in pošljeva nago sliko naju melody. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 No, sm že boljše volje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 zebe me. kr neki... a si moram res tri puloverje navlect, da ne bom tle zmrzovala al kaj? lenobno.. v bistvu se mi ne da vstat iz stola in se spravt mal pospravljat al pa karkol.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 moje počutje je fenomenalno, pa še tako vreme imamo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Zdej sm pa kraaaaaaaaaaasno...nasmejana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 malce pri kosilo smo pili en dober caberne savignon Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 jezna sm sama nase hočem se učit, pa sem totalno nezbrana ... non-stop sanjarim o poletju, morju ... joj joj joj, groza!!!!!!!!!! :xx!: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 jezna sm sama nase hočem se učit, pa sem totalno nezbrana ... non-stop sanjarim o poletju, morju ... joj joj joj, groza!!!!!!!!!! :xx!: Komu praviš !!! Moje počutje je Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 ampak res ... kok bi rada, da bi blo poletje ... da bi bla na plaži ... plavala ... se grela na sončku .... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 ampak res ... kok bi rada, da bi blo poletje ... da bi bla na plaži ... plavala ... se grela na sončku .... kaj pa romantika, ljubčkanje...nada ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 kaj pa romantika, ljubčkanje...nada ?! ja no to so pa že želje višje kategorije itak da ja ... velik romantike, lupčkanja in cartanja ... do neskončnosti Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 ja no to so pa že želje višje kategorije itak da ja ... velik romantike, lupčkanja in cartanja ... do neskončnosti ja ja...cartanje...jaz tud do neskončnosti Upam, da bo to poletje hitro... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Blaženo!! Končno mi je ratal spravt neki skup. Sem delal kar cel vikend. No mal korektur bo še treba. grem v postlo, mogoče še kaj preberem al pa komu kaj za valentinovo prpravim Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 super ena ful dobra prijatlca pride za tri dni h men že vidim da se ne bo nič spal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 :xx!: mene pa danes ena prijatlca čisto zamorila! Zameri mi, ker ne morem it jutri z njo ven! Vedno, ko ni po njeno je jezna in postane full nesramna do mene! Sem že rekla, da ji tega ne bom dovolila, potem ji pa vedno odpustim. Ne morem verjeti, kako ne razume, da ne morem vedno z njo, ko ona hoče! Kako bedno se mi zdi vse skupaj! :xx!: Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 danes bi enga na rilc, ta drugga okol kepe, te tretjega bi pa sfaširala..... ta četrtmu pa hrbet zmasirala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Oj lia.....lp od ta četrtega Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 vidi ti prostovoljca , vse za znanost .dobila danes sms, da je kolegica zjutraj dečku pogledala v gate in vidi ti to ...notri je ležal en crknjen tič na Štajerskem zgleda ptičja gripa ornk seka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 vidi ti prostovoljca , vse za znanost .dobila danes sms, da je kolegica zjutraj dečku pogledala v gate in vidi ti to ...notri je ležal en crknjen tič na Štajerskem zgleda ptičja gripa ornk seka A je šla takoj na pregled, s tem se ni za špilat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.