melody 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Danes se počutim kot akvarij. To je vse, kar lahko rečem. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 dnevu primerno Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 bedno da bl bedno ne morm, zunaj sonce, jst pa tu u fogležu k en garjav ptič... fucking bullshit life....treba nekam rt k ekvatorju premaknit.... pa neki sluzavi smsi - happy valentine .....pa cvetlice iz najlonskih štumfov... pa neka kičasta ljubav...jebemo življenje ni cvetoče polje ....večinoma se gnoj kida trenutek nepozornosti pa si do grla v dreku.... bemu spajtlaj že toti dnar, drgač me bo telekom pokopal, tolkrat sem te že poklicala, sunce ti vidim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 - samo lii za Valentinovo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 vreji bom namest položnic une kr polubčkala cmok gospod komunalc, pa gospon dacar...u razdeljak te ljubim ti čežnja srca mog... i noču i danju sanjam Honolulu hir aj kam na Mickeni, po moje se slina kr cedi s tebe danes..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 vreji bom namest položnic une kr polubčkala cmok gospod komunalc, pa gospon dacar...u razdeljak te ljubim ti čežnja srca mog... i noču i danju sanjam Honolulu hir aj kam na Mickeni, po moje se slina kr cedi s tebe danes.....ne morem pomagat...ampak...men je tole..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Hočem domoooooov !!!!! Hočem veeeeen!!!!! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 na Mickeni, po moje se slina kr cedi s tebe danes..... ...direkt na mickenga pa ga res nisem pričakoval..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ja ko bojo pujsi leteli bo pa to res...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 zaspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaano http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b010.gif dans bo treba prej it spat(nehat čvekat) drugače bojo v mariboru še poplave Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ja ko bojo pujsi leteli bo pa to res...... Men se zdi, da gre pujsa letos na dopust z letalom...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 nea se zaj vun meči...samo se ti spomni ka si o starih babah pisal tam....zobe pa še mam...če si mislo da lahko protezu vun dam...to še nea morem ... za to bo treba še kako desetletje počakat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Mua? Jaz pač nič, če kaj, sam......stara koka dobra supa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 sej ti bo župca zmeraj bolj teknila, kdo bo pa za piščanci letal cel živleje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 kok sm dobila lepo kartico za valentinovo Valentinček, hvala še enkrat Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 mal me hrbet boli. Od zadanega sm si sam nohte na roki postrigla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 razen da sem lačna kul sem... sem nekaj fajnih potez danes naredila, upam, da mi ne bo preveč se v denarnici poznal za te nakupe, pa zvečer mam zmenek s frizerjem, vem da ni najboljša luna ampak j... ga. ja prav nič mi ne fali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Danes sem imel čudovit dan. Počutje je enkratno... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ... utrujenosicer pa lep dan za mano... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Še eno noč dobr skoz zvozu, smo v službi vse naredil ( uf ). Hja utrujen in grem spat. Upam da ne bom predolgo spal Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 prav prijetno naspana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 zaenkrat kar dobro Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Precej prehlajeno. spetbompredavalspočenimglasom.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 mal zmrznjeno...ampak drgač zlo ok.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.