klarus 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Precej prehlajeno. spetbompredavalspočenimglasom.press vzami hladno stinjeno olje....ga daj za požirek ali dva v usta in šprudlaj po ustih kakih 10 min... potem pa to izpljuni, ker se na olje vežejo vsi strupi in bakterije potem se v lekarni dobijo granobil pastele iz islandskega lišaja to tudi pomaga za suho grlo med govorom je pa najbolje da z zobmi podrsaš po jeziku, da se ti ustvari slina in s tem osvežiš glasilke, voda ne pomaga skoraj nič(to je trik ide baš ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Mene pa je napadla huda driska in namesto,da bi spal, kolovratim tle po forumu.Upam sam da ni kakšna ptičja driska, kr me spet prijemlje :xx!:ni ptičja gripa, sam en rota virus si fasu prav posebno dobre volje danse mamo babji večer z mehičko hrano in argentinskim vinom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 naša srca naša tijela ...Vatra, Voda, Zrak i Zemljasve se jednom mora vratiti... Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ...čista norišnica.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Kr neki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 No ja, še kr vredu, glede na to, da sem se zbudla s tako glavo, kot da bi mi kdo po njej ponoči skakal. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Kr neki. no sva že dve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ...čista norišnica.... Futures made of virtual insanity Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 no sva že dve Jst sm že boljš. Kako svečko si prižgi in daj lepo muziko gor, bo prec boljše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Danes vse super Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 kr raznesl me bo od dobre volje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Jst sm že boljš. Kako svečko si prižgi in daj lepo muziko gor, bo prec boljše. No ja sej bo Delam izpit za avto, pa sem imela včeraj prvo uro vožnje. Danes pa me čaka druga ura, ko pa pogledam ven pa že malo dežuje To pomeni, da bo danes spet veselica. Spet bom imela veliko dela pa luči, pa sklopka, pa brisalci, joj joj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 meni je pa en SMS danes tako polepšal dan, kot še noben dosedaj in ne, ni bilo obvestilo o prejeti plači Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Futures made of virtual insanity tale norišnica ni glih virtual...ampak ok... pika pikica..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 vremensko :xx!: namest, da visim na šihtu, bi mi velik bolj pasal mal relaksacije ob kakšni prijetni glasbi in družbi ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Danes se počutim srečno. Polna sem neke pozitivne energije......objela bi cel svet.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Faaaaaaaaaaaaaaaaaajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 A si in love? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Never better! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Smotana sm...taka eksplozija čustev, da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 malo me trga....pa ne vem zakaj kako kdaj kdo kje kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 prišla z drsanja, bolijo me noge, so mi danes dali ene moške drsalke,pa je zgledal, tako kot da sem prvič na ledu drugače sem pa fajn, baje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 zgleda da bom danes stoje spala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 .....zaspanoooooooo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Do zdaj je vse v redu, samo sem že nekaj dni na preži in to me je že tko napsihiral, da bom še znorela. :xx!: Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.