Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Precej prehlajeno.

:vragec:

spetbompredavalspočenimglasom.press

xDDx

vzami hladno stinjeno olje....ga daj za požirek ali dva v usta in šprudlaj po ustih kakih 10 min... potem pa to izpljuni, ker se na olje vežejo vsi strupi in bakterije x;)x potem se v lekarni dobijo granobil pastele iz islandskega lišaja to tudi pomaga x:)x

za suho grlo med govorom je pa najbolje da z zobmi podrsaš po jeziku, da se ti ustvari slina in s tem osvežiš glasilke, voda ne pomaga skoraj nič(to je trik ide baš x;)x )

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

Mene pa je napadla huda driska in namesto,da bi spal, kolovratim tle po forumu.

Upam sam da ni kakšna ptičja driska, kr me spet prijemlje :xx!:

ni ptičja gripa, sam en rota virus si fasu x;)x x:o)x

prav posebno dobre volje x^x :hepko: :hepko: :hepko: danse mamo babji večer z mehičko hrano in argentinskim vinom x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

No ja, še kr vredu, glede na to, da sem se zbudla s tako glavo, kot da bi mi kdo po njej ponoči skakal. x:Dx
Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj!

Jst sm že boljš. x:)x Kako svečko si prižgi in daj lepo muziko gor, bo prec boljše. xsrcx

No ja sej bo x;)x

Delam izpit za avto, pa sem imela včeraj prvo uro vožnje. Danes pa me čaka druga ura, ko pa pogledam ven pa že malo dežuje :vio: To pomeni, da bo danes spet veselica. x:Dx xcivx :O:

Spet bom imela veliko dela pa luči, pa sklopka, pa brisalci, joj joj. x:Dx

vremensko :xx!: namest, da visim na šihtu, bi mi velik bolj pasal mal relaksacije ob kakšni prijetni glasbi in družbi ... :8): x:)x

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Do zdaj je vse v redu, samo sem že nekaj dni na preži in to me je že tko napsihiral, da bom še znorela.

:xx!:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...