Nordika 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Kljub vremenu sem odlično!! Sem se fuuuul dobr naspala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 za ubit :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 delam , zato imam že take oči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 tudi vsem vam želim enako... Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 za ubit :xx!:ane,ane.zaspana, s slabo koncentracijo, lena tud, pa glava me boli pa sploh bi mela POOOOCIIIITNIIICEEEE. pa jih se nekaj casa ne bom :xx!: Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 mal sem otožen, pa se vseeno trudim vzdrževat visoke vibracije v meni....naj me prežema ljubezen! že zato, ker si jo drugi zaslužijo od mene... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Počutim se zelo nekdo mi je naredil lepo belo rustikal pručkico za nogce gor dat kadar sem na računalniku Zdej lahko končno odpikam smetnjaček, je že ves bogi in zmajan hahaha Evo samo še rožice manjkajo pa bo aaabsolutely paaaawfect Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 primanjkuje mi energije ... drugač pa kr ok volje ... bla dons pr frizerju, nisem lih preveč navdušena nad frizuro, ampak vsi pravijo da jesuper ... no ja ... že vejo ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 grrrrrrr kak sem pa zdle jezna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 čisto zblojeno+totalno sem izčrpana. najboljše, da se zaprem v svoj brlog in zaspim. jutri je nov dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 čisto zblojeno+totalno sem izčrpana. najboljše, da se zaprem v svoj brlog in zaspim. jutri je nov dan.Enako velja zame ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2006 hmmm, tko tko, zaspan...hmmm razigran za med rjuhe... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 hmmm, tko tko, zaspan...hmmm razigran za med rjuhe... ooo silči jaz bi se pa igrala s tabo... Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2006 ooo silči jaz bi se pa igrala s tabo... ah, nimaš dovolj kondicije Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 ah, nimaš dovolj kondicije kako pa veš da ne, če pa me še nisi poskusil Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2006 kako pa veš da ne, če pa me še nisi poskusil hmmm čutim Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 hmmm čutim jaz pa čutim, da bi ti pasal en vroč, strasten maratonski podvig Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2006 jaz pa čutim, da bi ti pasal en vroč, strasten maratonski podvig mogoče.. ampak ne s tabo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 naveličana, zaspana ... rabm eno dozo adrenalina ... še dobr, da mam čez 2 urci jogo, da se bom vsaj mal razmigala in raztenila ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Ah ja kakšen dan!! Sem kar tak mal nenoprdeljen. Ne vem al naj bom jezen nase al ne! Sem si naredu plan kaj bom dans naredu pa sem vse zaje.. . To je pa tko ko te kolegi ven na kafe zvabjo...(hja sej vedno je nekdo drug kriv ) Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Seal, upam da si našel partnerko za svoj maratonski podvig Očitno je danes res ''tak'' dan Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 ...dogaja Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2006 Seal, upam da si našel partnerko za svoj maratonski podvig Očitno je danes res ''tak'' dan ma se mi ne da.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.