druidka 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 malce zaspano, ampak kljub temu odlično Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 ma se mi ne da.. Lenoba Js sm se pa lih hotla najavit na obisk Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2006 Lenoba Js sm se pa lih hotla najavit na obisk a da bi me zvezala oz. priklenila na postlo in.... no ja sej maš še čas, tko al tko boš šla šele zjutraj spat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 To je pa tud res... Watch your door No, da ne bom offtopic - moje počutje je popolno. Lih gledala slikice od Isabeli Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2006 To je pa tud res... Watch your door No, da ne bom offtopic - moje počutje je popolno. Lih gledala slikice od Isabeli bom pustu odprta btw sm zaspan, pa kaka masaža za slajše spanje bi se tud prilegla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 vedno bolj... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Grem spat, nej me kdo zbudi dons... hmmm recimo ob 11.oo No mal se navihano počutim. Dobr, da ni kakeg okrog mene bi si ga takoj mal sposodu Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Ravno prav zaspana, ravno prav srečna. Kot rožica! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 moje razpolozenje: http://smeski.com/razni/ljubezen/015.gif Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 PETEEEEEEEEEK JE Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 santos lep hm..dekolte počutje: sončno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 santos lep hm..dekolte Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 počutje: glej fresh-direkt fotko na osebni strani tko zgledam. Enkratna... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Super! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 počutje super, po fitnessu prijetno utrujen....a vseeno še zdrav, ptičja gripa me še ni dobila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 nekam osamljeno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 naspano pa nič ne bi imela proti kakšni kopeli; po kosilu si jo privoščim veliko sončka vsem*** Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 živčno, živčno, pa še enkrat živčno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 živčno, živčno, pa še enkrat živčno kaj čaj spij, globoko dihaj, pa na lepe trenutke pomisli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 ne vem.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 hvala ma sej bo, sam mi ni jasno zakaj sem živčna....spoznala bom enga ki se bavi z reikijem, to pa ni nič takega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 am v bistvu mi bo poskusil pozdravit klaustrofobijo pa nimam idej kak bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Počutje je enkratno... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.