Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

šumadijski čajček si nared, ga spij in potem fejst pokrit da se prešvicaš in boš kot nov :vio:

zarad H5N1 se mam pa js za sekirat, ko je pa to v moji neposredni bližini :xx!: še labodov se ne sme več futrat :sori:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

oo groza, danes nečak dobil norice, v petek me je pa celo poljubčkal in jst nisem še prebolela te zadeve... :xx!: :vragec: No vsaj ptičje gripe ni še na našem koncu, če pa kdo rabi "koze" nej se oglasi! x;)x x:Dx

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

oo groza, danes nečak dobil norice, v petek me je pa celo poljubčkal in jst nisem še prebolela te zadeve... :xx!: :vragec: No vsaj ptičje gripe ni še na našem koncu, če pa kdo rabi "koze" nej se oglasi! x;)x x:Dx

xwizardx xwizardx xwizardx upam da ne boš zbolela :vio: ker če boš fasala kozike, greš direkt v bolnico...otroci to lažje prebolijo...starejši kot si večje so možnosti komplikcij :eek:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Še kaaaarr bolan :V: Grem počivat, pa en hektoliter čaja si privoščim x:Dx

šumadijski čajček si nared, ga spij in potem fejst pokrit da se prešvicaš in boš kot nov :vio:

zarad H5N1 se mam pa js za sekirat, ko je pa to v moji neposredni bližini :xx!: še labodov se ne sme več futrat :sori:

Oj Klarus jest kar na žajbel v takih primerih prisegam. x;)x

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

xwizardx xwizardx xwizardx upam da ne boš zbolela :vio: ker če boš fasala kozike, greš direkt v bolnico...otroci to lažje prebolijo...starejši kot si večje so možnosti komplikcij :eek:

klarus ne me strašit z bolnico. :eek: Pa sej ne more bit tko hudo?!? Vem, da otroci to lažje prebolijo, ampak se bojim, da sem že okužena. :V: :xx!: Kdaj bo cepivo iz Amerike k nam prišlo!? :vragec:

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

Tečna sem!!!!!!!!!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK KR DRLA BI SEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FAK FAK FAK, PIZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif

NE MOREM VERJET KAKSEN JE FOLK!!!!!!!! FAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZA ZNORT NA BRUHANJE MI GRE RES! :sick: :sick: :sick: :sick:

http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k020.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

A ti imaš tud težave s prevozom, jaz imam zaenkrat blizu službo pa grem peš, sam si pa ne znam predstavljat kaj bi bilo, če bi moral it kam dlj.

mah ja...se moram z mamico vozit na šiht...delava na istem placu, samo ona začne uro prej kot jest. Sej si letos mislim kupit avto...samo peneza še nema x:Ix :xx!: pa še 25% akontacijo so začel pobirat študentom ne glede na višino zaslužka :vragec: :o|o: :xx!:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Psihično sm fajn, fizično pa še kr glava boli in sm jezna zarad tega....aha, sej pol psihično nisem več dobr, a ne? :inocent: x:Dx Ma neeeeeeeeeee, sej kul, no, sej o vsak cajt mim...grem hit eno pomarančo pojest in se bom zavestno odločila, da mi bo to pomagal in pregnal bolečino. x^x Kok sm jst pametna. xrolleyesx x:Dx

Na razpotju veš ostal boš sam

greš in greš

a kdove kam

a kdo ve kod gre prava pot.....

vrzi v zrak en groš..

al ti cifra padla bo

al bo padel mož

al pa v zraku bo ostal kakor počen groš.... xsingx xsingx xsingx

x:Xx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...