klarus 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 šumadijski čajček si nared, ga spij in potem fejst pokrit da se prešvicaš in boš kot nov zarad H5N1 se mam pa js za sekirat, ko je pa to v moji neposredni bližini :xx!: še labodov se ne sme več futrat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 oo groza, danes nečak dobil norice, v petek me je pa celo poljubčkal in jst nisem še prebolela te zadeve... :xx!: No vsaj ptičje gripe ni še na našem koncu, če pa kdo rabi "koze" nej se oglasi! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 odlično...mlado; včeraj me niso hotli v local spustiti , dokler jim nisem pokazala osebne Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 vsem za en krasen nedeljski februarski dan...... iskoristite ga max.pozitivno..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 oo groza, danes nečak dobil norice, v petek me je pa celo poljubčkal in jst nisem še prebolela te zadeve... :xx!: No vsaj ptičje gripe ni še na našem koncu, če pa kdo rabi "koze" nej se oglasi! upam da ne boš zbolela ker če boš fasala kozike, greš direkt v bolnico...otroci to lažje prebolijo...starejši kot si večje so možnosti komplikcij Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2006 zaspan sm.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 zaspan sm.. Bogi... Pejt spat Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Lep dan je za menoj......in moje počutje danes: fantastično....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Še kaaaarr bolan Grem počivat, pa en hektoliter čaja si privoščim šumadijski čajček si nared, ga spij in potem fejst pokrit da se prešvicaš in boš kot nov zarad H5N1 se mam pa js za sekirat, ko je pa to v moji neposredni bližini :xx!: še labodov se ne sme več futrat Oj Klarus jest kar na žajbel v takih primerih prisegam. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Še kaaaarr bolan Grem počivat, pa en hektoliter čaja si privoščim Upam, da si ga ne kuhaš sam......: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 upam da ne boš zbolela ker če boš fasala kozike, greš direkt v bolnico...otroci to lažje prebolijo...starejši kot si večje so možnosti komplikcij klarus ne me strašit z bolnico. Pa sej ne more bit tko hudo?!? Vem, da otroci to lažje prebolijo, ampak se bojim, da sem že okužena. :xx!: Kdaj bo cepivo iz Amerike k nam prišlo!? Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 kr vredu Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Tečna sem!!!!!!!!!FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK KR DRLA BI SEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FAK FAK FAK, PIZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif NE MOREM VERJET KAKSEN JE FOLK!!!!!!!! FAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZA ZNORT NA BRUHANJE MI GRE RES! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k020.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Sprejela povabilo na kozarček vina, a na žalost je pri tem tudi ostalo, ker so zdaj pač ''tisti faking dnevi v mesecu'', ko se kaj bolj konkretnega ne da delati. No, je bil pa zanimiv sogovornik Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 sem še zaspan, pa spet moram vstajat eno uro prezgodaj za šiht...kdaj bom prišel do lastnega prevoza ?! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 A ti imaš tud težave s prevozom, jaz imam zaenkrat blizu službo pa grem peš, sam si pa ne znam predstavljat kaj bi bilo, če bi moral it kam dlj.mah ja...se moram z mamico vozit na šiht...delava na istem placu, samo ona začne uro prej kot jest. Sej si letos mislim kupit avto...samo peneza še nema :xx!: pa še 25% akontacijo so začel pobirat študentom ne glede na višino zaslužka :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 uho boli očitno se mi vnetje izmenjava na vikende, prvo levo pol desno.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Presenetljivo dobro, če upoštevam pomankanje spanca in svežega zraka ta vikend. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Psihično sm fajn, fizično pa še kr glava boli in sm jezna zarad tega....aha, sej pol psihično nisem več dobr, a ne? Ma neeeeeeeeeee, sej kul, no, sej o vsak cajt mim...grem hit eno pomarančo pojest in se bom zavestno odločila, da mi bo to pomagal in pregnal bolečino. Kok sm jst pametna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Dej, dej Pičkica, sej bo! Sam odločt se morš, kaj bi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Honda-stično.... ........... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Kje s ti Aiwica? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Na razpotju veš ostal boš samgreš in greša kdove kam a kdo ve kod gre prava pot..... vrzi v zrak en groš.. al ti cifra padla boal bo padel možal pa v zraku bo ostal kakor počen groš.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.