Osamljena 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 zateženo, obupano Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 čustveno in duhovno totalno na podnu :!!: več razmišljam o ženskah, slabše je.idealna noč za samomor. Pekel ne more bit hujši od žensk Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>idealna noč za samomor. Pekel ne more bit hujši od žensk kaj pa govoriš?!! ne seri!! pa ne sekiri se zarad žensk, bo že pršla en dan ena ta-prava v tvoj lajf zej pa glavo pokonc, pa da ne vidm več takih traparij! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 full fajn, sončk sije Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Čist noro! Prvi dan po enem tednu, da lahko to rečem. Me je mal nepitna voda v postlo spravila. Ja morš bit že kr mojstr da se sred Ljubljane z vodo zastrupiš Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čist noro! Prvi dan po enem tednu, da lahko to rečem. Me je mal nepitna voda v postlo spravila. Ja morš bit že kr mojstr da se sred Ljubljane z vodo zastrupiš hmmm a to voda iz pipe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čist noro! Prvi dan po enem tednu, da lahko to rečem. Me je mal nepitna voda v postlo spravila. Ja morš bit že kr mojstr da se sred Ljubljane z vodo zastrupiš Ja, kaj je pa to čudnega? Saj si ja v Ljubljani...bi te razumel, če bi ti to uspelo kje v kakih rovtah...V Lj. se pa res ni problem zastrupit z vodo a se motim? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 :xx!: tako.. tako.. za en klinc... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Dons je bil pa res super dan Sm bla v Beli krajini, kjer smo nekaj delali na parceli ... ful lepo vreme , tko prekrasna narava , da niti najbolj žalostno in malodušno bitje pod soncem ne bi moglo ostati neganjeno , srce se ti enostvavno kar samo od sebe začne smejati ... tako daleč od ljubljanske naglice in stresa ter vsakdanjika Pa ravnokar sem se že desetič do solz nasmejala, ko smo gledali fotke in filmčke, ki smo jih posneli Skratka fenomenalen dan. Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 fizično vredu, psihično utrujen in nekam nesiguren..zanč :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 gre na boljše... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dons je bil pa res super dan Sm bla v Beli krajini, kjer smo nekaj delali na parceli ... ful lepo vreme , tko prekrasna narava , da niti najbolj žalostno in malodušno bitje pod soncem ne bi moglo ostati neganjeno , srce se ti enostvavno kar samo od sebe začne smejati ... tako daleč od ljubljanske naglice in stresa ter vsakdanjika Pa ravnokar sem se že desetič do solz nasmejala, ko smo gledali fotke in filmčke, ki smo jih posneli Skratka fenomenalen dan. zelo lepo to slišat je treba izkoristit letošnje zadnje sončne in tople dneve Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 dones je prou outstanding cool Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 pogovarjal smo se dons o božiču in novoletnih praznikih... se že veselim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 čaki majica, no, sej je še praznik Vseh svetih prej...a to boste pa kr spustil, al ste se že domenil? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Ne... pogovarjali smo se o božiču nasploh... k je vse tko svečano, pa lepo toplo doma... pa kaj posebnega za večerjo... pa v pričakovanju novega leta Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> pogovarjal smo se dons o božiču in novoletnih praznikih... se že veselim... ...Jaz tudi....... ******************************************************************Počutje danes: v pripravljenosti na nov delovni teden, nove podvige in izzive...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 prijetno, mal zmedeno, misli mi uhajajo k eni osebi... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> zelo lepo to slišat je treba izkoristit letošnje zadnje sončne in tople dneve kje pise, da je treba=mus? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje pise, da je treba=mus? na koži Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>na koži ja zgleda, da res Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje pise, da je treba=mus? saj res ni treba, vendar bodo posledice hude. Veš, kaj vse prinese pomanjkanje sonca klavstro-agora-homofobijo. :xx!: strogo odsvetujem x!x Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 počutje: :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Amis - ne daj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Umirjena... bi sicer povedala svoje vsem, kar jim gre, vendar se kontroliram..... be cool...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.