Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Čist noro! Prvi dan po enem tednu, da lahko to rečem. Me je mal nepitna voda v postlo spravila. Ja morš bit že kr mojstr da se sred Ljubljane z vodo zastrupiš  xrolleyesx

Ja, kaj je pa to čudnega? Saj si ja v Ljubljani...bi te razumel, če bi ti to uspelo kje v kakih rovtah...V Lj. se pa res ni problem zastrupit z vodo :o|o: :inocent:

a se motim? x?x xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

:eek: :xx!: :vragec: tako.. tako.. x:Dx :vragec:

za en klinc... :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dons je bil pa res super dan :palec: x:Dx x:Dx x:Dx Sm bla v Beli krajini, kjer smo nekaj delali na parceli ... ful lepo vreme xflowx :flowerface:, tko prekrasna narava :love:, da niti najbolj žalostno in malodušno bitje pod soncem ne bi moglo ostati neganjeno xDDx, srce se ti enostvavno kar samo od sebe začne smejati xsrcbumx xsrcx x:Xx ... tako daleč od ljubljanske naglice in stresa ter vsakdanjika x:o)x x8Dx

Pa ravnokar sem se že desetič do solz nasmejala, ko smo gledali fotke in filmčke, ki smo jih posneli :wOOt: :wOOt: :wOOt: :hepko: xsmx

Skratka fenomenalen dan. :palec:

x:Xx x:Xx x:Xx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

gre na boljše... :onfire: :hepko: :flower:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

<{POST_SNAPBACK}>Dons je bil pa res super dan  :palec:  x:Dx  x:Dx  x:Dx  Sm bla v Beli krajini, kjer smo nekaj delali na parceli ... ful lepo vreme xflowx :flowerface:, tko prekrasna narava :love:, da niti najbolj žalostno in malodušno bitje pod soncem ne bi moglo ostati neganjeno  xDDx, srce se ti enostvavno kar samo od sebe začne smejati  xsrcbumx  xsrcx x:Xx ... tako daleč od ljubljanske naglice in stresa ter vsakdanjika  x:o)x  x8Dx 

Pa ravnokar sem se že desetič do solz nasmejala, ko smo gledali fotke in filmčke, ki smo jih posneli  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  :hepko:  xsmx

Skratka fenomenalen dan.  :palec:

x:Xx  x:Xx  x:Xx

:palec:

zelo lepo to slišat x8Dx

je treba izkoristit letošnje zadnje sončne in tople dneve x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

xsuperx pogovarjal smo se dons o božiču in novoletnih praznikih... se že veselim... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ne... pogovarjali smo se o božiču nasploh... k je vse tko svečano, pa lepo toplo doma... pa kaj posebnega za večerjo... pa v pričakovanju novega leta xwizardx xpresentx :detelca: :love:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>xsuperx pogovarjal smo se dons o božiču in novoletnih praznikih... se že veselim... :palec:

:palec: ...Jaz tudi....... x^x x^x x^x

Počutje danes: v pripravljenosti na nov delovni teden, nove podvige in izzive...... :palec: :palec: :palec: :palec: x8Dx x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...