Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

farmacevt je :8): zaenkrat je kožni..sam kaj pa bo bomo pa še vidl.... :8):

kje je mel pa tvoj oče ta tumor.....

ti si pa fasal sam en tak grdi prehlad x:)x xwizardx sej bo :vio: x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

Klarus, vse bo v redu, samo voljo do življenja naj obdrži in še okrepi x;)x :detelca: xflowx

se počutim nekako skladno s samim seboj, umirjeno, skoraj blaženo. Očitno sem spet našel svoj duševni mir :flower: Sprejel samema sebe, svoje življenje tako kot je, opustil vsa pričakovanja od drugih ljudi...dobesedno j.be se mi za vsa njihova mnenja in mišljenja... xegox

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Kako sem bil danes oz. sem še vedno pijan.... :vragec: tako nisem še bil v življenju !!! :inocent: x:Dx

počutje je v zmedi...od jutri naprej, jovo na novo !! x;)x

p.s.sem dal odpoved...in prisegam, da nikoli več ne bom delal za nobenega...oz. to, da bom imel koga za nadrejenega...saj navadni kurci z mano norca se ne bodo delali :vragec:

zdaj pa grem v naslednjo temo..."če bi kdo komu kaj rad povedal" ! :vragec: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Danes sem se prebudila v čudovito jutro, z družino smo preživeli prelep dan, šla tudi malo potelovadit, pravkar pa smo pa zaključili še en lep družaben večer s prijatelji.

Lahko rečem le, da sem zadovoljna z današnjim dnem....bilo mi je lepo in srečna sem. xDDx xDDx xDDx

Smisel življenja je največja sreča

Joj, že 5 let nisem bila bolana! Zdej mi je pa iz bezgavk udarilo na ušesa, nisem spala celo noč :xx!:

k vragu tole vse skup, čajev mam že do

full sem boga

sama seb se smilim

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Joj, že 5 let nisem bila bolana! Zdej mi je pa iz bezgavk udarilo na ušesa, nisem spala celo noč :xx!:

k vragu tole vse skup, čajev mam že do

full sem boga

sama seb se smilim

boga :V: vzami krpo jo daj na radiator, ali pa jo polikaj in si pregrevaj ušese....to je najbolša varjanta :vio: xsrcx xwizardx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

boga :V: vzami krpo jo daj na radiator, ali pa jo polikaj in si pregrevaj ušese....to je najbolša varjanta :vio: xsrcx xwizardx

xyesx ja to bom naredila , hvala da si me spominila

Grem, se javim, ko bom malo manj :ill:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

vaaaaaaa : tko se počutim x;)x , sem kupu plavutke x:Dx pa vročina me je nazaj zagrabla x:Dx , to je pa to k se tok merkam, pa še kašlam kot za znoret. x:Dx Hja ne vem kaj bo z manooooooooooooooooooooooooooo. Ma bo že bolš... x:Dx

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

mrtvo-hladna za spremembo :vio: ....

:inocent: še dobr, da nisi hladno mrtva... x:Dx x:Dx x:Dx

:8): men pa mal prej kolegica klicala...pravi "a sta se streznila" ? :inocent: :vragec: baje sem kr zaspal za šankom x:o)x in to sredi belega dne :vio: x:Dx pa še nič se ne spominjam...:D

počutje...v nerodnem stanju :vio: x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...