klarus 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 farmacevt je zaenkrat je kožni..sam kaj pa bo bomo pa še vidl.... kje je mel pa tvoj oče ta tumor..... ti si pa fasal sam en tak grdi prehlad sej bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Klarus, vse bo v redu, samo voljo do življenja naj obdrži in še okrepi se počutim nekako skladno s samim seboj, umirjeno, skoraj blaženo. Očitno sem spet našel svoj duševni mir Sprejel samema sebe, svoje življenje tako kot je, opustil vsa pričakovanja od drugih ljudi...dobesedno j.be se mi za vsa njihova mnenja in mišljenja... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2006 hmmmmm.. zadet, skurjen, prekajen, zakajen, opit... mmmm počutje fantastično zanč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 brez energije ... spat bi šla, pa se mi ne da Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Kako sem bil danes oz. sem še vedno pijan.... tako nisem še bil v življenju !!! počutje je v zmedi...od jutri naprej, jovo na novo !! p.s.sem dal odpoved...in prisegam, da nikoli več ne bom delal za nobenega...oz. to, da bom imel koga za nadrejenega...saj navadni kurci z mano norca se ne bodo delali zdaj pa grem v naslednjo temo..."če bi kdo komu kaj rad povedal" ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Danes sem se prebudila v čudovito jutro, z družino smo preživeli prelep dan, šla tudi malo potelovadit, pravkar pa smo pa zaključili še en lep družaben večer s prijatelji. Lahko rečem le, da sem zadovoljna z današnjim dnem....bilo mi je lepo in srečna sem. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 čim več takih dni, Kokica, si jih zaslužiš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 dve uri sem pospravljala, pucala - telovadba. potem že moram biti OK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Nedeljsko . Mal razočarano no ampak boooooo. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Sem kar v redu. Če odmislim jutranje/dopoldansko prebujanje. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 veliko bolje, bila pri prijateljici na kavici si sploh ne predstavljam, da nje nebi bilo v mojem življenju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Joj, že 5 let nisem bila bolana! Zdej mi je pa iz bezgavk udarilo na ušesa, nisem spala celo noč :xx!: k vragu tole vse skup, čajev mam že do full sem bogasama seb se smilim Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Joj, že 5 let nisem bila bolana! Zdej mi je pa iz bezgavk udarilo na ušesa, nisem spala celo noč :xx!: k vragu tole vse skup, čajev mam že do full sem bogasama seb se smilim boga vzami krpo jo daj na radiator, ali pa jo polikaj in si pregrevaj ušese....to je najbolša varjanta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 kakšna čudna svetloba je. oči si moram spočiti. ali pa bi samo morala iti ven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 boga vzami krpo jo daj na radiator, ali pa jo polikaj in si pregrevaj ušese....to je najbolša varjanta ja to bom naredila , hvala da si me spominila Grem, se javim, ko bom malo manj Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Hura to je moj prebujen kundalini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g040.gif ga ne moreš ujeti? saj te mam čisto rada, da ne boš mislil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 vaaaaaaa : tko se počutim , sem kupu plavutke pa vročina me je nazaj zagrabla , to je pa to k se tok merkam, pa še kašlam kot za znoret. Hja ne vem kaj bo z manooooooooooooooooooooooooooo. Ma bo že bolš... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Razganja me od zdravja, zato v kotu bruham.... :xx!: Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 zaspano, preveč ponočujempa enga bi objela Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Danes sem pa cel :xx!: saj bo...so bli še hujši dnevi...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 ja, premalo spanja... še preveč...zadnje čase Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 mrtvo-hladna za spremembo .... še dobr, da nisi hladno mrtva... men pa mal prej kolegica klicala...pravi "a sta se streznila" ? baje sem kr zaspal za šankom in to sredi belega dne pa še nič se ne spominjam...počutje...v nerodnem stanju Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 ne morem spati Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Lep dan, zelo lep dan... Wiiiii... Najlepšejši punčki sem všeč!! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.