Guest mačona 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Pa kje si ti mačkona? prej sem visela na faksu, zdaj sem pa doma čisto prerojena, ko sem storila vse zgoraj našteto + pojedla solato in pomarančo. telovadba in voda delata čudeže. včasih sem pa hodila po šihtu spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2006 hmmm dones sm pa down... bo treba čokolado napadt,da dvignem oz. ubodim hormon sreče.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Ah kaaaj čokolado... Mene so jagode k sebi spravile! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2006 nimam jagod, mam sam čokolade Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 ma, odlično-zaenkrat.generalno počistila sobo ,vmes pojedla dve milki zdaj pa si privoščim kopel... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tutti-frutti 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 nimam jagod, mam sam čokolade oo ti bošček... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2006 oo ti bošček... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 eno miceno me glava boli, sam sm vseen dobre volje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 danes pa kr fajn! zjutraj mi je mal nos nagajal, pa grlo... z mamo swe ble obe v istem mood-u, tk da ni manjkal črnga humorja pr kuhanju kosila... cel popoldan sm risala modne figure !!! pa poslušala now album od Franca Ferdinanda!!! zdej se pa mal zabavam s svojim lubijem... Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 prijetno utrujena. naredla kopel, piling, masko.ko svečke pogorijo, grem spat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2006 a je sam men bil dones tak težk, zafustriran, depresivn dan? no sej še zmer je... se bo treba spat počas pobrat, smuknit med rjuhe... ddones sm čist preveč čudn, občutljiv, ranljiv, brez moči, volje.. krneki.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 a je sam men bil dones tak težk, zafustriran, depresivn dan? no sej še zmer je... se bo treba spat počas pobrat, smuknit med rjuhe... ddones sm čist preveč čudn, občutljiv, ranljiv, brez moči, volje.. krneki.... pomisli na kaj lepega, prižgi si svečke... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2006 pomisli na kaj lepega, prižgi si svečke... bom še eno čokolado načel... mi full paše dones Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 a je sam men bil dones tak težk, zafustriran, depresivn dan? no sej še zmer je... se bo treba spat počas pobrat, smuknit med rjuhe... ddones sm čist preveč čudn, občutljiv, ranljiv, brez moči, volje.. krneki.... Jap, samo ti maš tak dan... Bogiiii Ampak sej jutri je torek, bo boljše Samo naj gre ta #%&/!*% sneeeg stran!!!!!! :!!: Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2006 Jap, samo ti maš tak dan... Bogiiii Ampak sej jutri je torek, bo boljše Samo naj gre ta #%&/!*% sneeeg stran!!!!!! :!!: oooo sej res, v sredo mava pa mi2 masažo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 A za masažo sva se zmenla? Bo treba dopisat v rokovnik... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2006 A za masažo sva se zmenla? Bo treba dopisat v rokovnik... ja ne, za sex, sam najprej more bit masaža, mislm ni mus, sam je fajn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Pšššššt, kakšen seks, jaz sem še otrok Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2006 Pšššššt, kakšen seks, jaz sem še otrok ups, sm mislu keks kakšen otrok neki?? 20 letni Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Jaz sem stili leta stala 19 pa pol!!! Nič 20!!! Ne podcenjuj mojih krem proti gubam, zgledam sveža kot piščanček! LOL Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2006 ahamm, i see piščanček Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 prijetno utrujena. naredla kopel, piling, masko.ko svečke pogorijo, grem spat svečke ugasnile... svet sanj, prihajam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 čist sesuta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 prekurjena od celga vikenda + prejsnga tedna . :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.