Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Še mal pa se bom dobr :vio: , bom kmal končal kar moram naredit, no do zdej je šlo brez zapletov... Pismu sam da na Pošti ne bodo predragi. x:Dx :vio: :eek:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Deli na socialnih omrežjih

Sem nazaj iz pošte pa sem globoko razočaran!!!!!! So me poštarce mal iz tira vrgle. kako se te dame obnašajo!!! Ma to morte videt, se ne da opisat. Celi Logatec ve kok sem plačal za poštnino. Sem neki v Nemčijo poslal pa ni blo ravno malo denarja no... Ta kokoš pa na vse grlo ceno tuli pa ne samo enkrat, kar trikrat jo je zatulila... Jest sem se kar topil tam pred okencem, pa bol ko sem ji pravu: ja ja je že vredu, razumem, sem slišal, bol je tulila. taka kmetica no... :sori:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Guest Lipi

Bl tko-tko zdej popoldne... spet zvedla par stvari k se dogajajo za mojim hrbtom... aj aj aj... zej pa res zadn cas da menjam okolje.

A ve kdo za kasno sobo v studentskem fletu z internetom, ki bi jo lahko najela? Ne predrago, pa ne predalec od centra LJ, vseljivo aprila. Lahko tudi dvosobno stanovanje ce ni ravno oderuska cena.

joj, rezala sem te svoje voščilnice in se prav svinjsko urezala po dlani z olfa nožem...

Upam, da je bilo vredno to...si si vsaj podaljšala življensko črto...!? :inocent: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

zdravje se izboljšuje, sam sem že zdej čist fertik, k bom cel dan sama gnila doma :o|o:

a zamenjama...js bi z vseljem kak dan bla doma pa....

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...