lea 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 smrkavo. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 smrkavo. enako ! boljšega izraza ne bi mogel najdet. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2006 zaspano, grem mal spat... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 slabe volje (nekdo mi je vdrl v računalnik) :xx!: pa zaspano, samo spala bi... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 pikanogavičkasto Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Grem mal na sprehod...dokler imam še mal sončka na razpolago. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 tečno, sovražim ko delam 10 in več ur Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 fajn... samo bi šou pustovat nekam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Oh oh oh kakšen lep dan Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Še mal pa se bom dobr , bom kmal končal kar moram naredit, no do zdej je šlo brez zapletov... Pismu sam da na Pošti ne bodo predragi. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Pismu sam da na Pošti ne bodo predragi. sej maš veze Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 sej maš veze Hja Tanci pri denarju se vse neha Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Sem nazaj iz pošte pa sem globoko razočaran!!!!!! So me poštarce mal iz tira vrgle. kako se te dame obnašajo!!! Ma to morte videt, se ne da opisat. Celi Logatec ve kok sem plačal za poštnino. Sem neki v Nemčijo poslal pa ni blo ravno malo denarja no... Ta kokoš pa na vse grlo ceno tuli pa ne samo enkrat, kar trikrat jo je zatulila... Jest sem se kar topil tam pred okencem, pa bol ko sem ji pravu: ja ja je že vredu, razumem, sem slišal, bol je tulila. taka kmetica no... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Danes pa mi kr dogaja...kr neki ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Jst sm pa :xx!: Ne vem zakaj me že ne izuči, da ljudem ne svetujem več... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2006 mmm horny, preveč testosterona se mi je sprostilo pri treniranju nog Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 ma, kar dobro sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Hmmm... Super sem... Malo lena... Malo me trebušček boli od jagod in mandarin. Ampak - la colpa e mia, nič se ne pritožujem Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Bl tko-tko zdej popoldne... spet zvedla par stvari k se dogajajo za mojim hrbtom... aj aj aj... zej pa res zadn cas da menjam okolje. A ve kdo za kasno sobo v studentskem fletu z internetom, ki bi jo lahko najela? Ne predrago, pa ne predalec od centra LJ, vseljivo aprila. Lahko tudi dvosobno stanovanje ce ni ravno oderuska cena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 joj, rezala sem te svoje voščilnice in se prav svinjsko urezala po dlani z olfa nožem...Upam, da je bilo vredno to...si si vsaj podaljšala življensko črto...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 čist vse me boli Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ...se bolj smrkavo! :xx!: Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 zdravje se izboljšuje, sam sem že zdej čist fertik, k bom cel dan sama gnila doma Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 zdravje se izboljšuje, sam sem že zdej čist fertik, k bom cel dan sama gnila doma a zamenjama...js bi z vseljem kak dan bla doma pa.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.