klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 ma dioptrija je že prava, sam js nisem bla na pregledu ene 5 let in sem se pomalem navadla da pač ne vidim dobro...zdej je pa vse bol jasno to se dogaja če se spremenijo cilindri...dokler se oko ne navadi pač malo bol poševno vidiš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Pišuka.. u križu me je usekal'... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Počutje: utrujeno, sem prišla ob štirih zjutraj domov s žura, no ob šestih pa v službo. Drugače pa počutje ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 kak bi zdle enga na gobec http://forumi.siol.net/images/smilies/censored.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 kaj me ni grlo prijelo...kr neki ! :xx!: Počutje, mah so bli dosti boljši časi... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 tečna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Kot letalo, ki mu v zraku zmanjka goriva Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Negotova sem, mislm da bodo prišle spremembe...... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Kul. Jutri grem že itak mal žurat, 13. pa na concerto.....jeaaa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 počutim se bolanega.....kaj že to pomeni? že tako dolgo nisem bil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2006 počutm se super, še nikoli bolje, fizično sm na maximumu, psihično pa nekam zmeden... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Jaz sem pa samo še na pol prehlajena Danes sem šla v Hišo s konceptom z dvema čudovitima deklicama... Ena izmed njiju ima sicer skoraj prepoved druženja z mano, ker je njen fant nenormalno ljubosumen name. Grrrrr... Potem sem v Operi govorila z enim krasnim bitjem... Lepa je Lep dan je za mano, čeprav nisem spala že dva dni Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 hmmm ... umirjena ... mogoče malo žalostna ... kr tko ... brez konkretnega razloga ... verjetno je vreme krivo Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Več plastno: Dobro- sem nehal kašlat, razočarano - mi je kolega obljubil, da bova dans namazala dilce, grem v nedelao na Aareh, no pajih nisva. Razlog: sva se dobila v neki gostilni, pa že praznuje od kolega še ne rojenega dojenčka , zmedeno: z očetom sva se mal pičla gleden neke stvari. se najina mnenja o neki stvari mal razhajajo. Ampak se ne bi smela, ker dokle se bojo ne moremo naredit neke stvari. No generalno se pa počutim OPTIMISTIČNO Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 nekaj me v grlu štiha :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 grem pogledat zgleda da bo angina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 dobro. grem v kino (sama v petek zvečer ) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 dobro. grem v kino (sama v petek zvečer ) kolko že ura. šibam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2006 hmmm za mano je dobr trening, počutm se rahlo zjebanga, pa full tko, pije se mi nafukal bi se ga...hmmmm mal bom šou vun...na enega,dva, štir..... hmjoooooookornolijoooo..... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2006 težka glava... filma zmankal... spat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 zdej pa počasi postajam utrujena Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 All I can say, GREAT !! Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 jst tut, sam tiramisu še naredim, pa mineštro pojem pa tut jst v horizontalo, knjige brat. 43 ur že nisem nič jedel, malo sem si podaljšal enodnevni postjs mam pa še ene 2-3 urce dela pol pa bom kr v pojslo padla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 moj delavni 'teden' trja 12 dni ma ja no...upam da bom hmal dobla drug đob neki se mi že ponuja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Klara kaaaaaki tiramisu sem pa danes naredil, ko ga tko gledam si predstavljam, da je tko zgledal božanski nektar no lepo da ti je uspel mislim da bo naslednji vikend, ko sem fraj poizkusno spackala tiramisu da vidilm če ga sploh znam (nebi smel bit problem, ne ) aja mislu si napisat klarus, ne le uživaj v njem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.