Mihaelos 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 malce v skrbeh zarad službice, spet neki masakrirajo po nas kontrolorjih , drugač pa tko deževno, mokro, pa zmerom manj snega je na men Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Kaj sem pa napisal če ne Klarus? Mal prej mi nekdo potrka na vrata, Jaz slučajno odprem, ker sicer ne, in vidim enga ful starega gospoda, ki se mi predstavi, " Jaz sem bog in sem prišel na tiramisu" Pa sem rekel, da mu ga ne dam, ker se ni predhodno najavil Pa je začel neki hudiča omenjat in je šel.napisal si klara preberi si Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 vem oz clarus pomeni čisto jasno.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 jupi! jaz pa izpit naredila diana:) upam, da najdeš GSM lp pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 pjotra čestitam diana upam da najdeš gsm včasih mam res več sreče kot pameti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2006 GSM sem zgubila... :xx!: men je pa umru Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 U kurac pa airbagi, mehanik naračunal dons 375.000. Tečna k drek Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 kar dobro. sam zaspana tako... za gsm-je Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2006 U kurac pa airbagi, mehanik naračunal dons 375.000. Tečna k drek kwa???? ker avto maš to?? kam furaš k mehaniku??? kwa nis prej kej rekla???? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Ne sem peljala samo ocent...mehanik je tm en k doma dela, drugač pa uradno ne Renaultu in to so uradne cene brez dela! bom vseen dala zahtevek na Konex, če majo slučajno zavarovano. Mam pa twingiča. Fotr bo šu pa v ponedeljek še v Tolmezo pogledat, k je tam en avtoodpad. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 vedno bol tečna :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2006 kr brez telefona sm nimam nobenga nadomestenga... kok je to zajeban, nemorm nobenga poklicat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 kr brez telefona sm nimam nobenga nadomestenga... kok je to zajeban, nemorm nobenga poklicat šibam tekmo nazaj gledat... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2006 šibam tekmo nazaj gledat... kašono tekmo? ej dej nea me ti zajebavat! :!!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 ja rokomet, ne zaskrbljeno da bo bolje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2006 ajaaaaaaaaaaaa, žogomet, kulj , kdo pa igra na žogo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 ajaaaaaaaaaaaa, žogomet, kulj , kdo pa igra na žogo? :OO!: tega ne veš...celje pa španci celjani zgubli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 namenjeno meni? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 zakaj? francoščine se učiš??? wow, jaz bom tudi... sanjala sem da se učim francosko in nekdo mi je pokazal jezik v sanjah... je ne sais pas... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 ja ne sais ne pas ne mačka, tako da..... je ne sais pas=ne vem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 kaaaaaaaaaaaaak bi še spala ampak sem pa totalno razmigana...3km peške brez marele po snegu upam da se me bo kaj prijelo... grem spat delat :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ajaaaaaaaaaaaa, žogomet, kulj , kdo pa igra na žogo? sem že pzabla da rokomet za tebe neki drugega pomeni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ne mi bit fauš za sneg, ker je sama brozga :xx!: kak mi lahka dva koščka svežega ananaza nardita zdraho v želodcu :!!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.