klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 dobra ideja; če ga bom seveda po grlu dol spravla, ker ga ne maram Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ma naštimi si kaki spletni radio...recimo radio city...to je mariborski radio zdej je malš bolž..dobrohotni vpliv metinega čaja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 pol se pa še buniš zarad ušivega radia Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 zaspano...pa preveč snega je že tu pri nas... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 dons pa čist slabo :xx!: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 dons pa čist slabo :xx!: nasmehni se... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 nasmehni se... Hvala Sm se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 počutim se stršljivo. Pr avtu sem ostal brez servota ( brez bremz) , dons nisme šel smučat - k pa je tak vreme, pa še gru me naki malga boli. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 bedno ... :xx!: kr neki slabe volje, žalostna .... spet preveč razmišljam o stvareh, o katerih ne bi smela :xx!: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Jaz se mam kar dobro, zadovoljen sem z neko spremembo, ki sem jo naredil ta teden. Edino dež mi je bil veliko bolj všeč kot zdaj ta snegec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 mi je nekdo rekel, da sem prava teta Pehta čisto malo še zaspana Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 mene vedno bol zanima kak se bom čez ta sneg prebila js sem tak optimist da sem dans zjutri šal bez marele in v niskih čevljih :xx!: še dobro da mam škornje na šihtu(sem že bedla zakaj sem jih tu pusstila ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 mi je nekdo rekel, da sem prava teta Pehta čisto malo še zaspana zelo močno dvomim, da je mislil na značaj in izgled...najbrž le tako odlično poznaš čajčke Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 zelo močno dvomim, da je mislil na značaj in izgled...najbrž le tako odlično poznaš čajčke Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2006 sneg pada k pr norcih, to ni normaln!!! a ni že pomlad? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 sneg pada k pr norcih, to ni normaln!!! a ni že pomlad? baje da še ne... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Kidam, kidam, kidam...., kidam ko zamorc! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 huh, sneg lije, ne samo pada...sej ne vem, a je zunaj megla, ali le tako na gosto sneg, da ne vidim niti nosu čez šipo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2006 js sm pa hotu že felge gor dat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 sneg pada k pr norcih, to ni normaln!!! a ni že pomlad? ne še, letos kurenti niso opravli svojega dela mi ga že mamo sihurn 20 cm če ne več Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ne še, letos kurenti niso opravli svojega dela mi ga že mamo sihurn 20 cm če ne več ja, slabo opravli svoje delo.no, sej na celjskem ga je tudi tam okoli, vsaj zgleda tako. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2006 ma tle ga je zej dodatnih 20cm , ne da bi pretiraval, zapadlo v 1 uri Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 kwa pa sveti Matija...sej je bil menda še led, da ga je lahko razbijal...ne pa tole sedaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 V Ljubljani nas bo zamedlo ne morem verjet da sem razmišljala v takem vremenu dans v Planico lezt, ma me ne dobiš ven za nič na svetu ta trenutek, se bom kr lepo na toplem crkljala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 V Ljubljani nas bo zamedlo ne morem verjet da sem razmišljala v takem vremenu dans v Planico lezt, ma me ne dobiš ven za nič na svetu ta trenutek, se bom kr lepo na toplem crkljala kak nekaterim velja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.