Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

nekako zgodnje. kot da bi se s kurami zbujala x:Dx x:Dx

nič, šibam danes v lj. x:px

Ta teden vstajam sredi noči (ob 5h) :o|o: , tko da sem vsak dan bolj zaspana xcivx In komaj čakam vikend, da zjutraj lahko spiiiiiiiiiiiiiiiim xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

Ej Pehta, kam letiš x:Dx

...sorry, sm kr mogla to rečt, rabila nekaj da zategne mišice in sproži smeh na moj obraz x8Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ej Pehta, kam letiš x:Dx

...sorry, sm kr mogla to rečt, rabila nekaj da zategne mišice in sproži smeh na moj obraz x8Dx

x:Dx x:Dx x:Dx teta Pehta, lepo prosim x:Dx x:Dx

šibam spat, so me tile čaji čist preveč utrudli x:Dx :vragec:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Aja teta Pehta sorry x:px x:Dx

Ja jst sm si enga virtualnega naročila v kafetarnici pa je priletel direkt na mojo mizo :palec: pomoje bom kmal omagala xDDx

Lahko noč teta Pehta x:o)x

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

GOsto zasneženo x:Dx - zunaj mede tako nagosto, da se sosedove hiše ne vidi, študiram v varnostnem ukrepu ki pa je : danes bi bilo dobro imeti s seboj, ko se gre ven eno veliko lopato. Razlog: Da nas ne bi zamedlo x:Dx :vio: :vio:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Trenutno besna na moški spol! :vragec: :xx!:

To sem jaz vecinoma svojega casa... verjetno zato, ker nimam nobenega, da bi ga malo jezla, al pa da bi se kdo malo potrudil, da me kdaj pa kdaj spravi v dobro voljo, ko sem zalostna ob takih dezevnih vecerih. :sori:

Pa kaj cem... pride taki dan, pride tako leto x:)x

Ja nic, hudic je, ko si v petek zvecer sam doma, pa sam sebi tecen... no taksno je moje pocutje danes... zoprno v glavnem.

Lep vikend! x;)x

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

Že tri dni depresivno ko sam hudič, vsega preveč :xx!: verjetno bo pms xrolleyesx

komaj čakam, da grem spat in sanjam kaj lepega... še cel naslednji dan se mi sanje potem odvijajo pred očmi...

pr men je naslednji dan ful odvisen od mojih sanj po noči... ko so lepe, mi polepša cel dan, če so grde, pa ponavadi ne vpliva tako zelo... sanjam odprtih oči... always...

Počutje mi kar gre x^x , sam sem mal slabe volje k ne grem smučat, pa tak sonce je povsod xcivx . Držim xcrossfingx xgoldfishx , da bom šla drug teden.
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...