ScorpioGirl 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 nekako zgodnje. kot da bi se s kurami zbujala nič, šibam danes v lj. Ta teden vstajam sredi noči (ob 5h) , tko da sem vsak dan bolj zaspana In komaj čakam vikend, da zjutraj lahko spiiiiiiiiiiiiiiiim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 utrujeno in zaspano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Ej Pehta, kam letiš ...sorry, sm kr mogla to rečt, rabila nekaj da zategne mišice in sproži smeh na moj obraz Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Ej Pehta, kam letiš ...sorry, sm kr mogla to rečt, rabila nekaj da zategne mišice in sproži smeh na moj obraz teta Pehta, lepo prosim šibam spat, so me tile čaji čist preveč utrudli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Aja teta Pehta sorry Ja jst sm si enga virtualnega naročila v kafetarnici pa je priletel direkt na mojo mizo pomoje bom kmal omagala Lahko noč teta Pehta Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 počutje je tako otožno melanholično, še pod vtisom lepega včerajšnjega dne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 hojla, cel teden se hudo dobr počutim......pozitivne vibracije tudi določenih iz tega foruma.....pa še vikend je tuki... Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 GOsto zasneženo - zunaj mede tako nagosto, da se sosedove hiše ne vidi, študiram v varnostnem ukrepu ki pa je : danes bi bilo dobro imeti s seboj, ko se gre ven eno veliko lopato. Razlog: Da nas ne bi zamedlo Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Outlaw 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Počutim se do kurca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Trenutno besna na moški spol! :xx!: Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 čisto zmozgana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ojej, ka smo pa spet nardil? jst sm pa prau ql drgač sam šola me mau jezi... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Sej v bistvu sem jezna sam na mojga! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Sej v bistvu sem jezna sam na mojga! in kaj je bošček naredu? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 :xx!: Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 bošček!? Neodgovoren je! Verjetno se obnašava že kot stara zakonca! Ja vidiš, tko to pride, ko zaljubljenost izpuhti! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Lepo mi je Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Trenutno besna na moški spol! :xx!: To sem jaz vecinoma svojega casa... verjetno zato, ker nimam nobenega, da bi ga malo jezla, al pa da bi se kdo malo potrudil, da me kdaj pa kdaj spravi v dobro voljo, ko sem zalostna ob takih dezevnih vecerih. Pa kaj cem... pride taki dan, pride tako leto Ja nic, hudic je, ko si v petek zvecer sam doma, pa sam sebi tecen... no taksno je moje pocutje danes... zoprno v glavnem. Lep vikend! Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 V bistvu mi nič ne "fali"....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Že tri dni depresivno ko sam hudič, vsega preveč :xx!: verjetno bo pms Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
-Anna- 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 komaj čakam, da grem spat in sanjam kaj lepega... še cel naslednji dan se mi sanje potem odvijajo pred očmi...pr men je naslednji dan ful odvisen od mojih sanj po noči... ko so lepe, mi polepša cel dan, če so grde, pa ponavadi ne vpliva tako zelo... sanjam odprtih oči... always... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Počutje mi kar gre , sam sem mal slabe volje k ne grem smučat, pa tak sonce je povsod . Držim , da bom šla drug teden. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 prišu od zdravnika s povitim prsot drgač pa v redu (sam mal težko tipkam ) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 kaj si pa sprstom delu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 kaj si pa sprstom delu preveč sm si noht odrezu ma mi je pol not začeu rastit al kwa jst vem... pa sm zdej skos čaku...zj sem imeu pa že ful veliko bulo in sem šeu... ona pa vzela iglo nardila lukno, pol vzela škarje vse porezala pol je pa "gnoj" vem tekel ko zmešan... :xx!: Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.