Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

blagor teb, da si z malo spremebo zadovolna :lol: js sem si na podlago rdečih dala delat blont pramene...sej ful fajn zgleda, sam barav las je pa od rdeče, roza, oranžne in rumene :wOOt:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

blagor teb, da si z malo spremebo zadovolna :lol: js sem si na podlago rdečih dala delat blont pramene...sej ful fajn zgleda, sam barav las je pa od rdeče, roza, oranžne in rumene :wOOt:

:wOOt: to sem jaz naredla v tretjem letniku gimnazije. hotla spet svojo barvo(svetlo rjavo) las :o|o: in pol prišla ena mavrica rdeče, roze, oranžne, bele :xx!: x:Dx x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Jst tud to delam xDDx Redčelaska sem bolj ali manj že skor ene 10 let, potem me pa vmes prime pa grem k frizerju in si dam kakšne nore pramene :D Sej zdej so se doma že navadli, da nikol ne moreš pričakovat točno, kakšna pridem od frizerja :P ;)

Počutje pa krasno x;)x Pod tuš še skočim, potem pa ven, se znoret xcheersx xbendx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

....ker se mi vedno vse podre in postavi na glavo. Ker ne razumem ene osebe in vsega kar se dogaja in mam pouln kufer.
"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Evo tko je dal "maček" mojmu dragemu danes po glavi! Yess, čisto prav mu je! Jaz se pa za spremembo od včeraj fajn počutim! x:Dx

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...