klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 za take neumnosti, bi te še blo treba po riti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 hehe, prit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Super se počutim... En cukrček mi je polepšal dan... Hvala Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 vse skupi bi nekam poslala in šla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 mmmmm zaspan sm... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 vse skupi bi nekam poslala in šla kam? počutje... hmm... dobro ker sem baner dodau na stran... končn drgač pa kr no... morm it antibijotike papat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 a zarad prsta? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ma sej bo bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 kam? nekam daleč stran. od ljudi. malo samote eh, nič, čas za spremembo barve las, spet, najbrž... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 nekam daleč stran. od ljudi. malo samote eh, nič, čas za spremembo barve las, spet, najbrž...iz rdeče na... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 iz rdeče na... na rdečečrno? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 a šou na misijo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 na rdečečrno?aha pol nebo taka drastična sprememba Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 aha pol nebo taka drastična sprememba pa ravno pravšnja. že zdaj bolj ali manj rdečečrna, samo premalo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 blagor teb, da si z malo spremebo zadovolna js sem si na podlago rdečih dala delat blont pramene...sej ful fajn zgleda, sam barav las je pa od rdeče, roza, oranžne in rumene Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 blagor teb, da si z malo spremebo zadovolna js sem si na podlago rdečih dala delat blont pramene...sej ful fajn zgleda, sam barav las je pa od rdeče, roza, oranžne in rumene to sem jaz naredla v tretjem letniku gimnazije. hotla spet svojo barvo(svetlo rjavo) las in pol prišla ena mavrica rdeče, roze, oranžne, bele :xx!: Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ma ja no, sam js sem bla pametna in šla h fizerju..še ena runda kemije..pol pa nebo prehod tak čudn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 blagor teb, da si z malo spremebo zadovolna js sem si na podlago rdečih dala delat blont pramene...sej ful fajn zgleda, sam barav las je pa od rdeče, roza, oranžne in rumene Jst tud to delam Redčelaska sem bolj ali manj že skor ene 10 let, potem me pa vmes prime pa grem k frizerju in si dam kakšne nore pramene Sej zdej so se doma že navadli, da nikol ne moreš pričakovat točno, kakšna pridem od frizerja Počutje pa krasno Pod tuš še skočim, potem pa ven, se znoret Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 a zarad prsta? jap Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Nastrojeno Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ....ker se mi vedno vse podre in postavi na glavo. Ker ne razumem ene osebe in vsega kar se dogaja in mam pouln kufer. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Prispodoba mene in...??? Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Kako so ju ulovili v takem stanju Ja, to bi bila preveč kratka pot! Sej ni važno... Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Evo tko je dal "maček" mojmu dragemu danes po glavi! Yess, čisto prav mu je! Jaz se pa za spremembo od včeraj fajn počutim! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.