svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 kak si lahko tok zlobna... kak mu lahko to privoščiš noo... jst tut fajn Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Jaz zlobna? A sm mu jst kriva?! Fotka je res huda! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ja to že ne, sam zgleda da ti je prau ql ker ga je... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ah, malce lenobno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 to bi jaz lahko vsak dan napisau drugače pa danes bedno...mrlo... rad bi poletje, al pa zimo... ker to vmes ni nič... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Sončno Mal skurjeno, ampak polna energije Sonce pa tale luna v levu name tko dobro delujeta Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 to bi jaz lahko vsak dan napisau drugače pa danes bedno...mrlo... rad bi poletje, al pa zimo... ker to vmes ni nič... :OO!: ej, mali. še dobro, da nisem tvoja učiteljica:vragec: sicer pa danes boljše volje kot včeraj. pa lase si bom pol pobarvala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 :OO!: ej, mali. še dobro, da nisem tvoja učiteljica sicer pa danes boljše volje kot včeraj. pa lase si bom pol pobarvala zakaj? a že spet? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 zakaj? a že spet? pri meni nič lenarjenja dovoljenega ja, spet. včeraj samo barvo kupla, danes barvanje (nepoboljšljiv primerek ) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Jst bi se tud spet pobarvala ... Drugač je pa danes en super dan!!! Gregorjevo je Danes se ptički ženijo xrosex Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 pri meni nič lenarjenja dovoljenega pol pa dobr da me nimaš zaspan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 pol pa dobr da me nimaš zaspan jaz tudi zaspana Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 js tud Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 pol pa gremo spat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 a vsi skupaj? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 a vsi skupaj? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 ne js bom si turkisha skuhal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 jest sm pa že spal popoldansko spanje, hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ta sma pa sama druidka Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ta sma pa sama druidka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 počutje - že bolš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 moje tudi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 slabo mislim da tiramisuja dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolgo nebom jedla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 zakaj pa ga nisi men prnesla? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ker še čakam obisk....ostali so ga z veseljem pomlatl..js pač nisem tiramisu jedec maš pa slikico Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.