druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 šibam v kopel.pa lase spet pobarvala. čakam na rezultate Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 grem prst lepo povoje zamenat pol pa pod tuš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Bila v fitnesu, pa v toplicah, kjer sem se masirala, plavala, savnala......pravkar pobarvala še lase.....Skratka, crknjena sem, da bi se kar dol vrgla in zaspala..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Viroza me še kr lovi. Ne maram. Hočem bit zdrava.kar k meni jo pošlji, se bo razbila na mojem novem imunskem sistemu glej, da ne podležeš...preventivno se oreng naspi, prešvicaj ponoči...glede čajčkov se pa obrni na Druidko (teto Pehto) pa ne pozabi jih pripravit z limono in medom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 lačen grem jest po pa počas spat... ju3 je šola Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 šibam v kopel.pa lase spet pobarvala. čakam na rezultate zelo temna, črna z rdečimi odtenkizadovoljna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 slikaj se Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 zelo temna, črna z rdečimi odtenkizadovoljna o bog, prav božanska moraš bit Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Bluzersko- pa ne sam dans, tud učer. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Jaz sem fajn in srečna, da je jutri ponedeljek, da grem delat in da grem od doma! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 hmmmm obrit se morm še k zjutri se mi ne da, pa zej se mi tud ne da... pa zaspan sm pa neki živčn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 hmmmm obrit se morm še k zjutri se mi ne da, pa zej se mi tud ne da... pa zaspan sm pa neki živčn metin čaj popij, potem pa v svet sanj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 metin čaj popij, potem pa v svet sanj hmmmmm... ja... a me prideš pokrit pa lubčka dat za lahko noč? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 hmmmmm... ja... a me prideš pokrit pa lubčka dat za lahko noč? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 a bi me obrila tud? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 a bi me obrila tud? kje pa? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 kje pa? ja kje le!? brado pa brke a ti bi men kr frizurco urejala tm spodi? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ja kje le!? brado pa brke a ti bi men kr frizurco urejala tm spodi? sam vprašala kje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Wiiiiiuuuuu, ravnokar prišla domov V štirki je bilo super, ampak je bilo že ob štirih konec Hvala bogu za afterje!! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 uffffff..tale sončk me pa čist naspidira upam, da bo že koooooončno konc te zime pa snega ...vsaj dons kaže na to no, zej pa letim na faks Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 ma dons je en fuulllllll zajeban dan :xx!: komi čakam da se poberem ven pa da kakega srečam aja živčna pa nisem Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 besen, za znort kok so nekateri ljudje nesramni in kradejo tvoja dela... napišeš vodič se zanj trudiš in pol en bebec vse prekopira dobesedno še slike da iste ker nis gor podpisan in napiše da ga je skor po čudežu pogruntau... mislim je... grrr... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vampir777 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 slabo,glavobol,bolečina v grlu itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ma prov super je blo dans.. OK, sluzba pac kot sluzba, edino kar sefica za spremembo ni najedala. Dokler sem pa domov prisla me je pa ze razganjalo od energije. Po moje prihaja pomlad.. bi ze bil cas! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.