svizec 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 ne smrkam... (prehlajen) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikica 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Neki me želodec dajem ampak bomo prežvel! Ne vem kaj me daje danes, ampak se pocutim full bad, mojmu tipu ne zaupam, ker me dajejo neki cudni obcutki, pa ne vem kva nj nardim Citiraj ... nekoč biti nekdo, nekoč spet biti nihče ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Ne vem kaj me daje danes, ampak se pocutim full bad, mojmu tipu ne zaupam, ker me dajejo neki cudni obcutki, pa ne vem kva nj nardim joj... pobož... a je kej narobe naredu da mu ne moreš zaupat/verjet? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikica 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 in kako ste kj vi????? Verjetn boljs kot jaz.??? in kako ste kj vi????? Verjetn boljs kot jaz.??? Ma nc ni naredu svizec, ampak ne vem zakaj mu ne morem zaupat, ne vem sm sicer lunin otrok, mogoce me polna luna daje dons, al pa me obcutki ne varajo in se neki dogaja. Sj ne vem, baje smo skorpijoni full tksni, da to cutmo in smo pol zelo slabe volje...... Citiraj ... nekoč biti nekdo, nekoč spet biti nihče ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 polna luna.... počutim se noro (name luna negativno vpliva kakšnih par dni prej :xx!: ). kar razganja me - čist sem divja (v pozitivnem smislu) ! Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikica 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 polna luna.... počutim se noro (name luna negativno vpliva kakšnih par dni prej :xx!: ). kar razganja me - čist sem divja (v pozitivnem smislu) ! Mene pa luna zmeraj trka, nikol nisem tko depresivno kot takrat, ko name sije. Ponoc hodm okrog, se zaletavam in blodim kr v spancu...... Da b bla dobre volje mi nikakor ne uspe, ne vem, a ma kdo kaksno noro idejo, da bi se otresla tega?????? Citiraj ... nekoč biti nekdo, nekoč spet biti nihče ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vampir777 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 boljše kot včeraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Ma nc ni naredu svizec, ampak ne vem zakaj mu ne morem zaupat, ne vem sm sicer lunin otrok, mogoce me polna luna daje dons, al pa me obcutki ne varajo in se neki dogaja. Sj ne vem, baje smo skorpijoni full tksni, da to cutmo in smo pol zelo slabe volje...... eh upam da te občutek vara in da bo vse ql jaz pa čedalje bol smrkam in to tak da grem mal spat da se mogoče še rešim kake bolezni in bo ostal pri prehladu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 malo tumpasto, če kdo ve, kaj to pomeni...ne da se mi razmišljat, malo bi akcije, malo se mi ne da...bluzim, v glavnem...pikica, če se izkaže, da tip nekaj muti, ga samo odpikaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 tko k v eni pesmi: Jaz sem v kurcu Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 zaspan.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 zaspan.. Prej hod spat! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 Prej hod spat! hmmm nemorm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 men tud trenutn mal zmanjkuje energije...pa sm se zmenla za 2 pjački...in morem it...pa se mi ne da...no sej se mi bo pol dal..sam ven morm pridt ja...mal samospodbude Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 še najmanj bi pa zej šou v kak zakajen lokal na pjačko raj bi šou tečt okol jezera Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 ja, sej pravm, da se men tud ne da... pa se že sto let menm...pa morm it...drgač bi pa jst rajš mal spala, da not prnesm, k sm bla včer taka sova... Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 a to greš na date? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 k bi bil vsaj...na žalost ne se manjka dobrih tipov tukej v lj... Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 ufff ti pa si izbirčna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Napeto zaradi službe , napeto zaradi businesa doma , občutek imam da bo kmalu napočil čas odločitve in da posledično lahko pride morda do spremembe v mojem životu glede dela. Morda bo kej morda pa nič. No priznam, da je tole kar malce mučno Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 prijetno utrujeno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 prijetno utrujeno js tud mmmmm, samo nekaj mi manjka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 js tud mmmmm, samo nekaj mi manjka kaj pa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.