seal 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 kaj pa ne smem povedat, ker potem bi se pregrešu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 ne smem povedat, ker potem bi se pregrešu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Danes se počutim popolno popolno popolno!! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Zmatran! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 k bi bil vsaj...na žalost ne se manjka dobrih tipov tukej v lj...aprila pride en dober v Lj. pa te bo mogoče tud za lektoriranje diplomske zaprosu....mogoče tud za kaj več Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 svetovno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 v pričakovanju pisanja seminarske Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Dons totalno povoženo - CUNJA! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Take budnice kot sem jo danes mela pa že dolgo ne. sem bila že ob 8h pri zobozdravniku. NIč ne zbudi tako, kot svedranje zob Tako, da sem zdaj odlično, super fajn! Res to je dobra stran zobozdravnikov, da ti polepšajo dan, ko si fertik , se počutim 20 kil lažja Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 v pričakovanju pisanja seminarske končno prišla v svojo staro formo,napisala skoraj polovico seminarske zdaj pa grem na zaslužen popoldanski počitek Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 končno prišla v svojo staro formo,napisala skoraj polovico seminarske zdaj pa grem na zaslužen popoldanski počitek pa sej nisi normalna čestitke Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Vaaaa kok me v noge zebe. Počutim se zmrzjenoooooooooo. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 čist zmozgan Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 pa sej nisi normalna čestitke in to si šele danes ugotovil js vem to že 25 let hm, malce utrujena sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 in to si šele danes ugotovil js vem to že 25 let hm, malce utrujena sem wau, že ko si bila v maternici si se zavedala samo sebe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 wau, že ko si bila v maternici si se zavedala samo sebe pa stara sem že več kot 25 ...bolj ali manj... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Lepo mi je... Grem malo na zrak... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 nekoliko zaspano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 moje počutje dobro.nekdo me vedno spravi v še boljšo voljo; hvala za spodbudne besede Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 fulll dobrdobla eno hudo sluzbico za poleti Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 zmedeno, nevem al naj grem po gibz za nogo al ne? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Vedno bolj smrkam :xx!: Kdaj bo toplo Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Vedno bolj smrkam :xx!:počivaj ceu dan pa bo drug dan bolš... vsaj men, včer sem ceu dan poležavau, danes več skoraj ne smrkam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.