ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ahhh ohhh, to pa neeee ja, al vibrator, al pa ljubimca Oba? Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 mogoč bi laži zaspau nč bat, sm že čist zaspan...zzzzZZZZ Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 nich grem jaz spat das e bota lahko v miru zmenla... da nom motu... nočko Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 Oba? hmmm, a da bi kr oboje na enkrat, torej dvojna penetracija? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 hmmm, a da bi kr oboje na enkrat, torej dvojna penetracija? Nisem lih o tem razmišljala ... bi blo pa najbrž za probat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 Nisem lih o tem razmišljala ... bi blo pa najbrž za probat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Kaj ti ni jasno Sm se nasmejala, ker si mi dal vtis, da si se nečesa ustrašu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 Kaj ti ni jasno Sm se nasmejala, ker si mi dal vtis, da si se nečesa ustrašu ahh nej nej, nej blo to piškot se mi je zataknu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ahh nej nej, nej blo to piškot se mi je zataknu A si zdej v redu? Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 A si zdej v redu? še ne še, rabm neki sočnega, vlažnega, mesnatega... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 še ne še, rabm neki sočnega, vlažnega, mesnatega... A dej no? Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 A dej no? ja piščančja prsa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ja piščančja prsa V hladilniku ni nč? Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 V hladilniku ni nč? ne, a je pri teb kej? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ne, a je pri teb kej? Mogoč lih piščančjih prsi ni, prazen pa ni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2006 Mogoč lih piščančjih prsi ni, prazen pa ni hmmmm zej pa grem res spat... sm tko preveč lačn vsega... morm pozabt pa lepo zaspančkat... nočka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 hmmmm zej pa grem res spat... sm tko preveč lačn vsega... morm pozabt pa lepo zaspančkat... nočka Lahko noč Lepe sanje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Danes sem pomladno kičast postajam Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Jutro , sem ravnokar iz šihta, in danes ne grem nič spat ( optimist), ker so mi v službi ponudili dnevno službo, se moram po šestih letih ustajanja ob 12 ali 13 uri navadit zbujanja ob 5 zjutraj . No sem pa le končno dočakal dnevno službo . Zdej pa bomo ja nadoknadli vse kar smo izpustili: salasa ples, nazaj k godbi, umetniške delavnice, jeziki, šport, dodatno šolanje ...... kaaaaaaaaaaaaako se danes dobr počutim Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Jutro , sem ravnokar iz šihta, in danes ne grem nič spat ( optimist), ker so mi v službi ponudili dnevno službo, se moram po šestih letih ustajanja ob 12 ali 13 uri navadit zbujanja ob 5 zjutraj . No sem pa le končno dočakal dnevno službo . Zdej pa bomo ja nadoknadli vse kar smo izpustili: salasa ples, nazaj k godbi, umetniške delavnice, jeziki, šport, dodatno šolanje ...... kaaaaaaaaaaaaako se danes dobr počutim kak fajn js bi pa spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 jst bi se pa vstau... - zbudu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Jst se zbujam že čist pomladna Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 vedno bol naspidirana ko bi mela še razlog Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.