svizec 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 dobro, komaj čakam kosilo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Dogaja mi 100 na uro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Bi bila bolje, ce bi se nekdo iz tukaj speljal in te osebe ne bi bilo nikoli nazaj. Pikica, ful dobr, da se dogaja Me ful veseli, da si dobila tist job....zdaj te bomo pa poslusali Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 A dej dej, sam je šit, k bo to prec zjutri, pa lohk koga mine jest. Sicer bo pa fajn....če boste hotl met post, sam mene poslušat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 A dej dej, sam je šit, k bo to prec zjutri, pa lohk koga mine jest. Sicer bo pa fajn....če boste hotl met post, sam mene poslušat. Se 5kg nameravam shujsat, pa sem na konju, tako da.... ne ne, sej se hecam Jaz cisto verjamem, da bos fino, cvekasta, kar na radio ful pase, tko da ne skrbi za apetit.Aja, kaj boš točno delala? Kakšne posebne oddaje? Ali samo spikerka?Pa na kerem radio? Če nočeš kle, ti bom po OS-jih tezila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Počutim se fantastično!! Tako dobro se že dolgo nisem! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 eh spet neki smrkam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2006 dones je neki v zraku, mislm da pomlad bom šou zej tečt okol jezera, zvečer pa mal v akcija Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 eh spet neki smrkam Čajčki pa limonce pa bo bolš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Naspano.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 zmatrano pa še vsaj 3 ure delam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 pomlad ket je kšna pomlad Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Čajčki pa limonce pa bo bolš hvalacoca-cola Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 zmatrano pa še vsaj 3 ure delam Pa ti delaš prav cel dan x!x Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Pa ti delaš prav cel dan x!x ma danse je tak nanesl, ker ma od sodelavke nečakinja krst...pa sem še namesto nje ostala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Popolno Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ven bi šla.pa nobena prijateljica nima časa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ven bi šla.pa nobena prijateljica nima časa mam jst, sam ne kot prjatlca ampak kot prjatu! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 mam jst, sam ne kot prjatlca ampak kot prjatu! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Uf, šele zdaj imam musklfiber od včerajšnje popoldanske borbe (bolje rečeno brcanja) Ok, bodo vsaj nogice lepe, pa polne modric Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 preveč tune pojedla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Jst bom pa glihkar preveč čokolade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 jst bi jo tudi. če bi jo še imela kej Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ja, a nje ti jo po mejlu pošljem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 sem upala, da si mi jo že Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.