Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 js sem sam fizično down...kako pa naj z mal pod 40 °.... čimprej se pozdravi, pa hitro v posteljo Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 dajmo, Amis, bolezen zjagej proč! nima kaj delat pri tebi danes sem se po 2 tednih spet zbudil z zabetoniranim nosom...upam, da ne bo kaj napredovalo v tej smeri...počutje pa dost kul zaenkrat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 jst pa ful zaspan pa sloh se ni ne da v šolo it... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 res lepo mi je...... samo enega mal pogresam.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 dons mam za 4% vec energije kot vcerej se prav sem se vedno zmatrana in vse, samo sem ze bols Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 dons mam za 4% vec energije kot vcerej Počutje odlično! pa sonček jeeeeeeeee Sicer se mi je en trojanc naselu v comp., sam je stric računalničar vse zrihtu- sam je reku da se tko dogaja če gledaš sexpages po krivem obtožena ...All Ok now Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 tinal, kva sem vesela zate................meni je PC totalno crknu, doma......disk fuč..........in kaj zdej ??? a kdo pozna kakega ki zna podatke dol pobrat?mam gor toooooooolk lepih stvari in uporabnih......... :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 dajmo, Amis, bolezen zjagej proč! nima kaj delat pri tebi Tkole, Amis - upam, da bo delovalo Danes sem super pomladno razpoložena xrosex Spet Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 najbrž je tud vaša pomoč delovala...thx....danes bistveno bolje kot včeraj ob tej uri..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 tinal, kva sem vesela zate................meni je PC totalno crknu, doma......disk fuč..........in kaj zdej ??? a kdo pozna kakega ki zna podatke dol pobrat?mam gor toooooooolk lepih stvari in uporabnih......... :xx!:hvala bad tole tvoje če bi men doma crknlo, tud nebi vedela kako in kaj. Tukej pa šef sam gsm vzame in takoj kdo prleti popravt! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 jaz pa uporabljam antivirusni sistem in je vse rešeno počutje... mau zmeden ampak do večera bom vse pošlihtau v svoji glavi... sem preveč informacij dobiu in mam vozle zdaj Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 jaz pa uporabljam antivirusni sistem in je vse rešeno Ja dobr zate! sej mi tud, drugač (NOD32), ampak ni pomagal.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 hja ka si pa pol počela? čak a to v firmi? tam ste z mrežno povezan an? da nimaš ti kahga porednga sodelavca Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 hja ka si pa pol počela? čak a to v firmi? tam ste z mrežno povezan an? da nimaš ti kahga porednga sodelavca Ma nimam, vsi so angelčki pa sam men je crknlo, nobenmu drugmu Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2006 zjeban sm, rabm masažo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 iiiiiiiiiiiiii sealči, mal sem te že pogrešala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 nekam čudno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2006 iiiiiiiiiiiiii sealči, mal sem te že pogrešala ooooo how sweet Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 nč se mi ne da Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ooooo how sweet anede Mene je sam cuker danes Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2006 anede Mene je sam cuker danes ahmmm... a masirala bi tud? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ahmmm... a masirala bi tud? Ni problema, čeprav sem rajš masirana, kot ''masiranka'' Foot masaže so moja posebnost Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2006 Ni problema, čeprav sem rajš masirana, kot ''masiranka'' Foot masaže so moja posebnost pa sej, pri men je vse vzajemno (več al manj ) najprej ti meni pol pa js tebi p.s. moja posebnost...hmmmm...mmmmh....masiranje oz. zadovoljevanje z jezikom Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 pa sej, pri men je vse vzajemno (več al manj ) najprej ti meni pol pa js tebi p.s. moja posebnost...hmmmm...mmmmh....masiranje oz. zadovoljevanje z jezikom Opa! Ne bi se pritoževala A tist tvoj pirsing igra kakšno vlogo? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2006 Opa! Ne bi se pritoževala A tist tvoj pirsing igra kakšno vlogo? včasih glavno, včasih pa sam stransko hmmmmm ja..... tista kuglca zna popeljat do sedmih nebes, če ma seveda dobrega vodnika Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.