druidka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 nop. sem že mislila, da mi je, pol pa... pa saj smo še mlade slej ko prej se nama bodo stvari razjasnile, bolj ali manj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Mah, saj se razjasni, ampak potem ti pa 100% kaj na glavo pade. Na primer strela (z jasnega?). Tako da meni trenutno več kot ustreza, da me malo megli. V megli se lažje izgubim in spet najdem - in to je vse, kar trenutno potrebujem. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 bravo vse ob pravem času.Tončkin odgovorTa čas še ni prišel. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 jaz bom pa "kmalu dobila zaveznike" dobro zate, js bi jih tudi imela, a bi bla ti moja zaveznica ajd, lepe sanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ohhhhh...tale učenje...no, ampk zaenkrat mam še mal energije tko da se držim presenetljivo dobr...no kolk mi pa ostane v buči, bomo pa jutr na izpitu vidl Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ohhhhh...tale učenje...no, ampk zaenkrat mam še mal energije tko da se držim presenetljivo dobr...no kolk mi pa ostane v buči, bomo pa jutr na izpitu vidl ZEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHH. Vam povem, da je po šestih letih samih nočnih prav suprca začet delat podnevi in to za enkrat samo dopoldne. No počutje: Jutranje zbujeno . Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Super, dobr, odlično... pa sonček mamo!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 čudovito Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 super, imamo sonček in še petek je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 najdla eno fotkico iz 6 razreda OŠ na kateri imam lase do polovice hrbta, naravna barva- temno rjava, dolgi , zdravi... wow (ni lepšega ) takrat sem se zdela sama sebi grozna na tej fotki, vsa rožnata v lička pa malo stisnjene ustnice, totalno rdeče... šele zdaj sem si všeč!!! ma zakaj se nisem imela rada, pa tok sem bila kjut. zgledam oven-bik-rak. dj skeniraj počutje - jezen Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 počutje čudno, ker ne vem, kam naj se dam čez vikend... bi šel s kako deklino malo ven, pa se nobena ne javi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Lepo vreme men dogaja......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 počutje čudno, ker ne vem, kam naj se dam čez vikend... tut jaz ne... a vse kdo kako bo vreme? a bo sonce? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 a bo sonce? Dežja ne bo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 jay... upam da bom kej z parkourom začeu se že bolš počutim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 jay... upam da bom kej z parkourom začeu se že bolš počutim jz pa še kr Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 samo saldkarije bi žrla.....dobesedno.......sama seb grem na živce............ ej vikend je tuki............uživajte, kjerkoli že boste........... Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Ta hip......k da sn 2 vreči cementa spustu iz rok..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Wiiiiiiu Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Wiiiiiiu alo, nisi na veselici Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 :D Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 zdej pa že dve glavi ti preveč piješ... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Danes počutje spet enkratno Čist sem spet pomladna Kaj tale sonček dela čudeže Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Jst vidim samo eno, Svizec al ti preveč piješ al sem pa jaz slep na en uč a res ne vidiš 2h glav? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 sm kul mal zaspan , grem zej mojga mačka obiskat k veterinarju Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.