ScorpioGirl 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 sm kul mal zaspan , grem zej mojga mačka obiskat k veterinarju Kva je pa z mačkom narobe Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 mooo... grem v shoppingOoooo shopping Jst bi tud pa bo žal treba do aprila počakat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 zaspan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Jebeno, depresivno, jezno Pa tek lep sončk je bil danes, ampak mene to ne gane :xx!: Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 .....%&"$"%!$#%"#$%!$!#$&"!#"#&".........."&!%"%$!%#!"#%&/"$%!&"&"$........%$"#$!$"¨!#"%¨$#%¨!$#%$!#%#$... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 dopoldne jebeno depresivno in otopelo, zdaj - po pol ure laufanja na friškem luftu, oblini večerji in dobri glasbi naglas - jebeno dobro. spet sem med živimi - vsaj za par trenutkov. kaj vem, kaj si bom spet jutri zmislila. tale moja muhavost me bo ubila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 .....%&"$"%!$#%"#$%!$!#$&"!#"#&".........."&!%"%$!%#!"#%&/"$%!&"&"$........%$"#$!$"¨!#"%¨$#%¨!$#%$!#%#$... čist sesuto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ma js sem danes vstala ob 4h pa delala sem skor 12 ur mal pa lahka pojamram, ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 pol si pa naredi kremšnite Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Suuuuper sem! Sem ravnokar bila na kozarčku vina s prijateljem, zdaj sem se prišla domov preoblečt in že laufam dol, ker me nekdo drug že čaka spodaj!Papa cukrčki! :* Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 feel good Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Vstala ob 6h in šla na Tolsti vrh. Crknila na poti nazaj :xx!: ker se mi je vsak ta tretji korak udrl do kolen pa vsak ta deseti do riti . Prišla domov ob treh in spala do prejle - zdej bom šla pa kmal nazaj Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 No preden grem spat še počutje: DAnes sem lažji za 55.000,00 Sit. Me je mehanik obral ko cigana. Hja avto jih ima 205.000 km, pol sem si kupo še eno srajco od laboda za 4000 sit- Ljubitelji usnja naj naredim mal rekalme za usnjarsko panogo ( sej lahka ?? ) IUV na Vrhniki v industrijski trgovini dobesedno taaaaalllllllllllaaaaaaaa jakne. Pr plač si eno iz velurja sigurn prvošim. No dons so poleg bili še labodovci in sem dobu srajco iz 13.000,00 za 4.000,00 Sit. Mislem KVAAA No zadovolen sem ker sem kolo za silo dekonzerviral, in drugo kolesarsko opremo pripravil, ker jutri verjetno jo mahnem z njim nekam. Torej če vidite koga v rdeče črno oblečenega, gre lahko za moj primerek Zdele popolnoma zaspan, v pižamo obdan, z mislimi v Mengšu in pravim si, da sem zaspan , zato da lažje in lepše bom v kovtru bil zaležan. Torej počutje: Iz finančne plati se počutim lahak ko perešče ,in zaspano ko lenivec . ČAv vsem za danës! Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 im home grem kr spat počas Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ma, super sem. sem se malo kulturno udejstvovala in šlana večer francoskih šansonov super bilo sicer pa že malce zaspano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 zaspan oz. nenaspan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Še vedno malenkost melanholična (kdaj si ga bom izbila iz glave?) :xx!: pa tko.... Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Še vedno malenkost melanholična (kdaj si ga bom izbila iz glave?) :xx!: pa tko....Bo prav kmalu ok, boš vidla Vsaka stvar rabi svoj čas Drugač je pa pomlad ... bo hitr vse ok Mene tale pomlad tolk razganja ... Komaj čakam, da spet grem na teren Kar ne morem bit noter pa pri miru Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 fulare fajn..v pričakovanju žura Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Počutje: Blaženo, zadovoljen. SEm dons naredu prvih 36 km na kolesu , "dec" dobr dela, prestave se pretikajo neslišno, no klanci mi pa tud kr grejo.Ne ne ne počutim se zadovoljeno ampak SUPEEEEEEEEEEER Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 hm...pa sam picikl je bil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 hm...pa sam picikl je bil Klarus a veš kaj Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 kaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 počutje super, zmatran ampak ql! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 kaj Orgazma ni blooooooo Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.