seal 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 fulare fajn..v pričakovanju žura enako, grem-o v kranjsko goro sam zarad Fun Lovin' Chriminals Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Prijetno utrujena sem... Danes bom jedla jagode, gledala Fashion TV in brala modne revije Še vedno sem vesela zaradi prejšnje noči... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 ...super.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2006 mmmmm muc muc Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ...super.... o thanks ........a bo kaj razlage sanj danes .......komi čakam utrujeno od včerajšnjega žuranja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Počutje: nedeljsko ( sem še v pižamci ), pa veseljaka rola mat v kuhni, pa po žup diši, pa govedna, pa solata pa ...SAm škoda k sončka niiiiii!! Hočem sončččččkkkaaaaaaaa , Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 mmmmm muc muc sma že dva Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2006 ti kadiš? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Počutje sicer ok , samo nos se mi neki hoče pucat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2006 kaj čmo, en mini-minus moram imet... pa ja... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 nema paja. galuaisses red.... nikol nisem vedel, kako se izreče ime te znamke no, pa saj nikoli nisem rabil vedet počutim se pa nekam lenobno...moral bi vadit, pa se mi ne da...se bom prisilil, in začel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 trebuh me tkoooooooo boli Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 jst danes super, vse mi gre tok fajn ko še nikol... sam apetita za jest pa nimam nobenga - čudn Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 mal si grem na živce,ker preveč pričakujem in to me najeda :xx!: ampak če verjameš se uresniči, ane jst danes super, vse mi gre tok fajn ko še nikol... sam apetita za jest pa nimam nobenga - čudn če bi mojo makovo potico poskusil, ne bi nehal jest....mhmmmmmm Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 če bi mojo makovo potico poskusil, ne bi nehal jest....mhmmmmmm no prnes mi jo drgač pa dobrobošla... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 boš moral kar sam ponjo prit.........ne da se meni na jug vozit....k je mal čudn dan dons........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Lep dan je danes, čeprav ni ravno pretirano svetlo zunaj Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 trebuh me tkoooooooo boli joj, božica...a si kaj takega jedla... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 jaz rečem galua.... ene galuaaa rdeeečeheh, jaz sem pa najraje mela galva rumene ali pa davidoff črna ali pa rumene. nikoli pa nisem razumela folka, ki kadi west - to je nekaj najbolj ogabnega na svetu. :xx!: joj, že dve leti nisem prižgala čika. aja, danes sem dobre volje, ni časa za slabo voljo, pa tudi fizično se fajn počutim, ker sem laufala in telovadila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 popolnoma pravilno.....in zato se prav prebere galuaz.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ne. ne kadim jih....vsaj redno ne....poznam pa.....pa mal sem se francoščine učila včasih....in prfoksa je bla taka praktična ženska, pa smo obdelali tud to... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ne preveč delat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 spet se počutim waaaaaa. Brat je šel v ameriko men pa noben nč rekuuuuu. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 a res, bogi teno, utujeno, vse me boli..sam spat pa ne morem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 sveže, sveže, sveže Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.