Mihaelos 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 tak isto....stare rane na nov odprte :xx!: danes me spet ima mal bombe metat Sem en vic prebral pa sem mal pozabu na nogo, sam me kr š booooollllliiii :xx!: Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 pa, utrujena sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 pa, utrujena sem pojdi spat...ne poznam boljšega nasveta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 pojdi spat...ne poznam boljšega nasveta bumbar!!! namest, da bi ji ponudu kako masažo... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 bumbar!!! namest, da bi ji ponudu kako masažo... hehe, ne poznaš mojega načina...ti jo boš zmasirou, jest bom šel pa z njo spat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Mene že en teden razganja na vse konce Mene drugač tud Dons pa razganja še moj nos ... tko da to pa ni lih najbolj fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 hehe, ne poznaš mojega načina...ti jo boš zmasirou, jest bom šel pa z njo spat hmmmm v tvojih sladkih sanjah, ali pa moji nočni mori Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 hehe, ne poznaš mojega načina...ti jo boš zmasirou, jest bom šel pa z njo spat a to se dogovarjata kar brez moje vednosti čeprav, masaže se pa ne bi branla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 čeprav, masaže se pa ne bi branla Jaz tudi ne..... Sem danes nekaj "polomljena"..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 boljše kot pred 15 minutami, ko je malo manjkalo, pa bi računalnik bil razstavljen na prafaktorje-hudič je neki šteku. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Zmagovalec lahko postaneš samo, če si pripravljen stopiti čez rob. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ah ja ...Jest dons že cel dan trpim, pa še zdej nisem srečen en dan je premalo, ko trpiš tolk časa, da ti začne presedat, pol pa ugotoviš da je to popoln nesmisel.......ja takrat spoznaš, da si v bistvu srečen "Oprite se na trdne principe, da vas od vašega cilja ne bodo odvračali trendi in kaprice." Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Počasi se prebujam Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 "Daj tisto, kar imaš. Nekomu bo to pomenilo več, kot si sploh upaš predstavljati." danes je tako luškano jutro,in če se po jutru dan pozna..........bo prekrasen dan Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Sarkastično. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ... kot ponavadi Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 SUPER, SUPER, SUPER ful veseu ker sm sprejet v sredno šolo jay zdej se mi sploh več do konca leta ni treba učit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 zdej se mi sploh več do konca leta ni treba učit To ti misliš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 To ti misliš Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 To ti misliš ne, to vsi mislimo zakaj bi se učiu če ni treba... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 The D Day. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 The D Day. dones je prvi dan, mojega preostalega življenja! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 nč, grem zej k mam še full energije... pol se bom pa še bolj počutu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 pejt pejt, okol jezera :xx!: jaz bi tudi, pa moram diplomo do konca napisat kaj sem sita tega pcja............... bi ga kar , ne ne , da ne bo spet disk crknu...... :xx!: :xx!: Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.