seal 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 ma sit sm vsega...pičkic, žurov, fitnessa, šole, poslou... komi čakam poletje, da pičim nekam ležat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ma sit sm vsega...pičkic, žurov, fitnessa, šole, poslou... komi čakam poletje, da pičim nekam ležat tudi jaz lahko greva skup p.s. ti mene vzameš, ker jaz nimam dnara Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 tudi jaz lahko greva skup p.s. ti mene vzameš, ker jaz nimam dnara kwa nej pa s tabo? a boš moj butler? hmmmmm lahk mi nohte strižeš pa čevlje poliraš pa še kej bi se našlo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 prijetno utrujena, sicer pa vredu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Še kar bolečine v peti, pa comp me neki zeza, no me je, upam, da sem zrihtu, pa noge mal bolijo. Sem včer en "šprint " naredu s kolesom, sem mal po "gmajni" noru, pa sem kr dobr na pedala prtisku. Počutje torej: čis ok, cool, fajn Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 zaspana že Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 js tud zaspan...postla in rjuhe me tko mamljivo gledajo, da se nemorm upret.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 mene tudi postelja vabi.pa še čisto svežo posteljnino imam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 mene tudi postelja vabi.pa še čisto svežo posteljnino imam a si ti tud sveža? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 a si ti tud sveža? itak, lasi se mi še posušijo do konca, pol pa spat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 danes bo še zelo dober dan! pravzaprav je že!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 učka fular boli upam, da se bo hmalu ta smotana žilica pocajtala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ZAPELJIVO Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Zmer huje :xx!: Upam, da tale prehlad kmalu mine, ker je groza Pa sonček je zuni jst pa vsa bolna pa še na šihtu sem :xx!: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 me razganja od energije...poj se pa morm učit :xx!: dons..k sm komej lahko pr mir...težka bo tole... Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 mene pa hoče nekaj ena depra in samopomilovanje pograbit....šššššccc....ne rabim te!!! :!!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kiron 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Težek dan, čeprav pozitiven. Počutje je enkratno ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Razposajeno..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 zaj***n dan... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 full sproščeno, sveže....oh in sploh... sam še za pod nežne rokice Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 a boš bruhico spustila? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Se že boljš počutim Mal se sicer pozna, k je večer ... sm zmer zvečer boljš kot čez dan Glava me ne boli več Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 Se že boljš počutim Mal se sicer pozna, k je večer ... sm zmer zvečer boljš kot čez dan Glava me ne boli več jaaa, a ni zanimiv, js mam zvečer še več energije kot čez dan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 jaaa, a ni zanimiv, js mam zvečer še več energije kot čez dan Ja, čudni smo V men je tko pomoje mal kšne čarovnice al pa vampirja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.