seal 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Afkors... Pred tem pa skoraj dva tedna abstinence! Se mi je skoraj odtrgalo... Ampak je bilo vredno čakati goooooood Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Jessss A ni dober, ha, mal abstinirat, pol pa..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Seveda... Na nek način se je prav prilegla pavza...Danes pa spet. Poslovni sestanek. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Seveda... Na nek način se je prav prilegla pavza...Danes pa spet. Poslovni sestanek. a tko tole, dol-dajanje je prav tvoj biznis, prej si imela pa 2 tedna zasluženega dopusta šala mala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Cashy kok časa pa ti že abstiniraš? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Cashy kok časa pa ti že abstiniraš? hmm, je že tako dolgo, da se sploh ne spominjam, kdaj sem začel najbrž že od zmeraj v glavnem noben od vas tako dolgo, kot jaz Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 hmm, je že tako dolgo, da se sploh ne spominjam, kdaj sem začel najbrž že od zmeraj v glavnem noben od vas tako dolgo, kot jaz kaj pa rokomet? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Abstinenca je ql! - taka karatkotrajna, glih tok da se ti pol mal utrga Vsak dan men rata boring Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 ah nevem js, js tko nism nč potrebn.... nimam teh problemov sploh... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 kaj pa rokomet? rokomet je pa čist druga zgodba....sploh zdej, ko kviftam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 rokomet je pa čist druga zgodba....sploh zdej, ko kviftam a prej je bil še to problem? Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 rokomet je pa čist druga zgodba....sploh zdej, ko kviftam ti pa maš izjave in kakšna je razlika??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ah nevem js, js tko nism nč potrebn.... nimam teh problemov sploh... Tole pa prov ne vem, če ti verjamem a prej je bil še to problem? Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 tud js ne vem, razmišljam... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 tud js ne vem, razmišljam... Če si verjameš al kaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Če si verjameš al kaj ne, to ne, ampak, kaj je narobe z mano Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ne, to ne, ampak, kaj je narobe z mano Tega pa jst tud ne vem Neki ti ne paše očitno, mogoč pomlad še ne vpliva dost nate Pejd mal tečt pa bo boljš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Abstinenca je ql! - taka karatkotrajna, glih tok da se ti pol mal utrga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Uuuuuu, se bo treba it zrihtat... Čaaau Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Mal me trga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Mal me trga! A že dolg abstiniraš, a? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Jp. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Jp. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 A že dolg abstiniraš, a? Jp. a je to zej trend al kva??! Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.