majica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 OK sproščena in spočita Pa še petek je Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Today`s gonna be a good day! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Malo zaležano........spet na kavču spala, ni glih prijetno Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Super, saj je petek Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Odlično...neglede na to al je ponedeljek ali sobota...meni je isto... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 nisem kul, se počutm totalno useless :xx!: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 No prišbližno tako. Ja no, včasih tud to paše ane. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 izvrstno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 fantastično zarad enga dečka, ki je moj idol hvala ti.... ko bom velika, bom tudi sama to znala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Malo razočarana zaradi ljudi, od katerih nisem pričakovala takšne zahrbtnosti in dvoličja.... :xx!: Ampak verjetno je vse skupaj samo "faušija" Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ampak verjetno je vse skupaj samo "faušija" ...! Danes se počutim, kot da bi bil v zvezdah...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...! Danes se počutim, kot da bi bil v zvezdah...! Vsekakor se sliši bolje kot pri meni Ampak se ne dam, sem trdna v svojih odločitvah....... in seveda bom naredila po svoje,ker vem, da imam prav. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Mmmmmrrrrazzzzzz je! A me pride kdo pogret? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mmmmmrrrrazzzzzz je! A me pride kdo pogret? kako pa to, da taka prasica kot si ti ne kavsa na petkov večer??? hmmm, a si zaražena in se te izogibajo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako pa to, da taka prasica kot si ti ne kavsa na petkov večer??? hmmm, a si zaražena in se te izogibajo? Glej, glej kdo se oglaša! Mr. Ugly One! A ti noče dati, da ti tak našpičen? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glej, glej kdo se oglaša! Mr. Ugly One! A ti noče dati, da ti tak našpičen? he he he.. a se ti zdim našpičen? al si se le ti nekam napičla pa se ti tko zdi? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 a veste, zakaj je bil danes dež?zato, ker sem si ves sonce prisvojil v svoje srce Imel sem izredno lep dan In hvala osebi, zaradi katerega je bil tako lep Rad te imam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 odlično Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Ravnokar mi je foter nabil pritisk na 10000000000000000000000000000000000000 obratov ! Grem na en obilen tek...morda se bom ohladil !? Počutje... boljš, da nisem v tem hipu v kakem ringu...mislim, da bi od nasprotnika ostale le rokavice...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Santi, nea se sekiraj .........Saj veš kakšni so, tile naši starci...... Za njih bomo vedno otroci, ki jih je potrebno učiti...... Skozi eno uho notri, skozi drugo ven....... Zdajle greš teč? Moje počutje danes: kreativno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santi, nea se sekiraj .........Saj veš kakšni so, tile naši starci...... Za njih bomo vedno otroci, ki jih je potrebno učiti...... Skozi eno uho notri, skozi drugo ven....... Zdajle greš teč? Moje počutje danes: kreativno Lihkar se odpravljam...po tem postu ! Po mojem je drug problem pri ta starih...komunizem jim je skuril mozak...sam to je že druga tema...! Pičim...! p.s.saj se ne sekiram...sam mir rabim...pa čim dlje od folka, ki gleda v življenju OZKO ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 ah, ja, poznam to preprost ne dojamejo, da so se časi totalno okol obrnil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Zdaj se počutim dosti boljše...pa še trening sem naredil...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Zaspano že cel dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zaspano že cel dan Če ponoči ne spiš...nič čudnega...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.