Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Guest mačona
počutim se lepo, ker sem si kupila lepe nogavice s kačjim motivom in ene mrežaste samostoječe. kako se ne bi počutila fajn, če se razvajam. x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
vau, ti maš domišljijo, pa takoj vse besede obrneš. x:Dx x:px jaz bi tudi tak talent imela, da bi postala pisateljica. prav bi mi prišlo. domišljijo mam, z besedami pa ne znam.

no, nekateri smo v to proti svoji volji "prisiljeni"...to pomeni, da volja drugih ni po naši volji :sori: :o|o: xrolleyesx x:Dx

x:px

nehi no,

pa valjda ne po svoji volji :xx!:

a ti sploh veš kolk je bejb na tem svetu ki ne bi abstinirale, mal drgač taktiko Cashy, bejba ni kompjuter x;)x

pa lep dan.........

aja noro dobr se počutim , zadovoljena xsrcx

hm, odlično se počutim, čeprav še malce zaspano

(zadnje čase spim tako malo,sem čist naspidirana ponoči xnckrivx )

sicer pa pravkar pojedla zajtrk. pol pa kmalu v ljubljano x:px :onfire:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Guest mačona
počutim se kot maček, ki mu je dež zmočil dlako in zdaj tako diši/smrdi. x:Dx kaj pa si nisem marele vzela s sabo. x:o)x

Ravnokar sem pojedla kosilo in se počutim kot balonček, se pravi super :D

Včeraj sem se imela lepo lepo lepo, danes pa me čaka prijetno nakupovanje s prijateljem in zvečer kozarček ali dva s primernim sogovornikom.

Lepo se imam te dni :)

x:px

nehi no,

pa valjda ne po svoji volji :xx!:

a ti sploh veš kolk je bejb na tem svetu ki ne bi abstinirale, mal drgač taktiko Cashy, bejba ni kompjuter x;)x

pa lep dan.........

aja noro dobr se počutim , zadovoljena xsrcx

no, lepo, da si fajnega počutja...

glede žensk ti pa povem, da mi je čist vseen....včasih sem se sekiral, zdej se pa ne več, ker se da tud brez njih čist lepo, mogoče še bolje, živet x:)x Imam taktiko, kakršno pač imam (bolj previdne, vljudne in nevsiljive sorte), če bo kateri všeč, ok, če ne, pa tudi prav. Briga me xcivx xrolleyesx x^x x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Cashy :palec:

Jst sm čist naspidirana :onfire: :onfire: Počutim se super, nos sicer še malo pušča, ampak me ne more nič zmotit :onfire: :onfire: Sveža, dišeča, čist lepa ... :hepko: :hepko: :flower: Zdele pa adijo xDDx na kavico, v par trgovin ... pa žurat xbendx xsmx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

prijetno utrujena po 2 urah fitnesa x^x zdele si skočim še lase umit pa bo počutje nadsuper x:Dx :onfire:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

prijetno utrujena po 2 urah fitnesa x^x zdele si skočim še lase umit pa bo počutje nadsuper x:Dx :onfire:

the best, res :palec:

sam sem tudi dišeč (po kokosu x:px ) svež, še sobo sem pospravil, zdaj jo moram še prezračit, in bo vse nared za avdicijo x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

- like a piece of shit :o|o:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...