Audente 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 nč abstinence Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 nč abstinence tako se govori! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Mmm, počutim se kot boginja , današnji dan je bil popoln Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Naspidirano aja... pr abstinenci ste.. jaz bom kar tih... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tracy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 jz se pocutm..... .........in zaspano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 počutim se lepo, ker sem si kupila lepe nogavice s kačjim motivom in ene mrežaste samostoječe. kako se ne bi počutila fajn, če se razvajam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 vau, ti maš domišljijo, pa takoj vse besede obrneš. jaz bi tudi tak talent imela, da bi postala pisateljica. prav bi mi prišlo. domišljijo mam, z besedami pa ne znam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 nč abstinence no, nekateri smo v to proti svoji volji "prisiljeni"...to pomeni, da volja drugih ni po naši volji Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 SPAAAAAAAAAAAAAAAAALA BI komi čakam ponedeljek, ko se mi nebo treba vstajat ob 4h Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Sem vstala ob 5ih, sam pismo da se dobr počutm Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Tudi jaz se super počutim!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 no, nekateri smo v to proti svoji volji "prisiljeni"...to pomeni, da volja drugih ni po naši volji nehi no,pa valjda ne po svoji volji :xx!: a ti sploh veš kolk je bejb na tem svetu ki ne bi abstinirale, mal drgač taktiko Cashy, bejba ni kompjuter pa lep dan......... aja noro dobr se počutim , zadovoljena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 hm, odlično se počutim, čeprav še malce zaspano (zadnje čase spim tako malo,sem čist naspidirana ponoči )sicer pa pravkar pojedla zajtrk. pol pa kmalu v ljubljano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 počutim se kot maček, ki mu je dež zmočil dlako in zdaj tako diši/smrdi. kaj pa si nisem marele vzela s sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 gooood!!! pijem turkish kafe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Ravnokar sem pojedla kosilo in se počutim kot balonček, se pravi super Včeraj sem se imela lepo lepo lepo, danes pa me čaka prijetno nakupovanje s prijateljem in zvečer kozarček ali dva s primernim sogovornikom.Lepo se imam te dni Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 jaz sem že par dni sam na čaju pa limonadi pa vodi.....kva bi se mi morska hrana prlegla zdeellleee Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 beda!!!!!!!! kok bi mi zdele pasal en snežni metež, pa koka kola pa še kaka levinja, da te ne b zebl, ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tinchy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Super, ker je končno petek Citiraj (s)mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 nehi no,pa valjda ne po svoji volji :xx!: a ti sploh veš kolk je bejb na tem svetu ki ne bi abstinirale, mal drgač taktiko Cashy, bejba ni kompjuter pa lep dan......... aja noro dobr se počutim , zadovoljena no, lepo, da si fajnega počutja...glede žensk ti pa povem, da mi je čist vseen....včasih sem se sekiral, zdej se pa ne več, ker se da tud brez njih čist lepo, mogoče še bolje, živet Imam taktiko, kakršno pač imam (bolj previdne, vljudne in nevsiljive sorte), če bo kateri všeč, ok, če ne, pa tudi prav. Briga me Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Cashy Jst sm čist naspidirana Počutim se super, nos sicer še malo pušča, ampak me ne more nič zmotit Sveža, dišeča, čist lepa ... Zdele pa adijo na kavico, v par trgovin ... pa žurat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 mah tko tko no... vesel ker je petek, jezen ker biu kemojo kazensko uprašan,... ampak drgač pa zdrau, veseu, sam lepše vreme hočem pa bo super Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 prijetno utrujena po 2 urah fitnesa zdele si skočim še lase umit pa bo počutje nadsuper Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 prijetno utrujena po 2 urah fitnesa zdele si skočim še lase umit pa bo počutje nadsuper the best, res sam sem tudi dišeč (po kokosu ) svež, še sobo sem pospravil, zdaj jo moram še prezračit, in bo vse nared za avdicijo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 - like a piece of shit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.