Outlaw 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Beseda petek pove vse. Kar razjokal bi se od veselja. http://www.smeski.com/razni/smejoci/10.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Beseda petek pove vse. Kar razjokal bi se od veselja. http://www.smeski.com/razni/smejoci/10.gif a res lahko nekom tolk petek pomeni? mora bit pa bogi čez teden da se lahko petka tko veseliš... al pa jaz ne razumem... prosim obrazložitev počutje - sam doma Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 jaz sem že par dni sam na čaju pa limonadi pa vodi.....kva bi se mi morska hrana prlegla zdeellleee Morje vabi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Outlaw 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 a res lahko nekom tolk petek pomeni? mora bit pa bogi čez teden da se lahko petka tko veseliš... al pa jaz ne razumem... prosim obrazložitev Jutri mi ni treba na šiht. Kaj bi še rad več? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Tale petek je prav smešen. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Čist čist hin..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Nisi še čist, te vidm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ...no, še tapkam neki.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Jutr boš pa sploh ožveu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 C.c.c.c.c....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Točn tak! C.c.c. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kiron 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Danes je moje počutje energično in predvsem pozitivno ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Danes je moje počutje energično in predvsem pozitivno ! Uuuuu, vsaj eden je poln energije. Meni se že počasi spi Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ... ustnice me pečejo...ful so neki rdeče in nabrekle... Kere, spodne al zgorne? Za vzrok obeh obstaja in teoretičn in praktičn vzrok! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 preveč ognja v telesu, ali premalo vode... kolk hot. Nism meu tega u mislih, sam nej ti bo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 čist na spidu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Morje vabi! mah ni bla morska hrana,je bla pa mehiška..........ja in morje res kliče komi čakam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Ljudje moji, jaz sem na speedu!! Imam čisto preveč energije že ves dan in zaradi tega me danes vsi čudno gledajo Samo fouš so mi Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Pa kaj ste vsi neki na spidu Fuj droge! :D Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Pa kaj ste vsi neki na spidu Fuj droge! :Dnisem vedla da sem na drogah mal mi sam dogaja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 mah ni bla morska hrana,je bla pa mehiška..........ja in morje res kliče komi čakam Jz tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Jz tud! a morje al kej druzga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Nenormalno dober. Pocutim se pametno, lepo, sposobno in happy Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 mal utrujen...nevem a bi šou kej vn al ne...to je sedaj za razmislit Nenormalno dober. Pocutim se pametno, lepo, sposobno in happy pa sej tko ko se počutiš oz. misliš o sebi, taka si! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Nenormalno dober. Pocutim se pametno, lepo, sposobno in happy a veš da je z mano isto.......prov preveč dobr Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.