svizec 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 jst tut veseu ker grem ju3 v šolo... mal par ljudi pogrešam... nemam pojma ka se z mano dogaja ampak enepar si jih tok želim vidt... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 nožno pekoče, pa zdele že mal zaspano . Mal me pečejo noge sem dons spet v klance tišu s kolesom. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 utrujena sem od vožnje z vlakom. ni važno, glavno, da sem zdaj pred računalnikom. aha, konec je depre pri meni, spet mi je posijalo sonce v srčeka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 ufff..dons sm pa zgodnja...tele seminarske me bodo pokopale :xx!: ampk zaspana pa nism nč..sm čila in zbujena in dobre volje Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 I fell good,I fell nice,zato ker čutim, da bo danes res en dober dan po jutru se dan pozna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kiron 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 It's Alright Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ful the best!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 zaspana ful sm slabo spala nocoj, oz. sploh ne vem, če sm kej mogoče kkšne pol urce Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tinchy 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 mal zaspano se ravnam po vremenu Citiraj (s)mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ne vprašaj ne bom.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 http://grmajo.on-your.net/slike/horoskop/skorpijon.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Amis, Klarus = Škorpijon??? ja, obe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 komi čakam, da je jutri mimo..vsaj kar se tiče razgovora Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 a si že pozabu, da na msn-ju :s neki drugega pomeni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 zmeden smajli.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Vreme me hoče v dremež spravt, sam se ne dam Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 nisem vedel sexorry misl na mene jutri tam okoli 12, da mi uspe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ne vprašaj no kako? abstiniraš komi čakam da bo noč, k ta ma svojo moč komi čakam, da je jutri mimo..vsaj kar se tiče razgovora itak da bo vse super, k bo dober dan,pa pesti držimo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. april 2006 Avtor Prijavi Deli 3. april 2006 dž pada pa temno-sivo nebo je, js sm pa prou dobre volje k mam misli pri eni luštkani Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 to se je pa za zjokat pol pa tolk dobrih bejb sem včeri vidla v Piranu po moje si ti le tolk izbirčen :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 kje a si ti vidla kako dobro bejbo a da ni bla z dobrim bejbcem p.s. Naslednjič se nacrtaj v restavracijo Barka na Bernardini, na sebi imej rumeno majico zeleno kiklo in rdečo kapo, da te bom lahk prepoznal kaj ne.....so šetale po tri skup..same brez spremljevalcev, in to dobre, če so se eni iz naše družbe stalno obračal za njimi očitno ti bolj mal šetaš če me povabiš pa pridem, točn tko oblečena samo brez rdeče kape Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Nč te naum vabu, k boš še celo žlahto s sabo z gorenjske pripeljala zdej pa če tudi povabiš ne bom prišla :xx!: ti se kar nammuči še malo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 oči me pečejo Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 :xx!: dost mam :xx!: grem spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 lih en prav. da bi kr vsem po vrsti vrat zavila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.