Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

x:Ix nisem vedel sexorry

in ti boš reku, da ti nekam ne se..ka.... x:Dx x:Dx x:Dx

a nis tud ti ena vodna reč.... :inocent:

saj res...kako se počutim danes....eh...ni kar ni...skratka, vse je že blo....en tak šnel kurs v preigravanju filingov... :vragec: x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

lih jedla kadiran ananas in papajo v mešanici suhega sadja, rozine sem pustila, pojedla koščke kokosa in ves babanačips, plus pribl 160 g madeljnov.. :C:

In zdej ti je žou k si spustila rozine? x;)x Sej lohk nadoknadš! x:px x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

lih jedla kadiran ananas in papajo v mešanici suhega sadja, rozine sem pustila, pojedla koščke kokosa in ves babanačips, plus pribl 160 g madeljnov.. :C:

in zakaj zdaj :C: ??

jaz prej pokončala milko x:Ix x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

:C: :C: kako se lahko hecaš? zadeva je porazna. x:o)x

ker čez dan nisem skoraj nič.. ni šlo .. pred pribl. 3 urami sem si kupila vse tole (sadje biti zdravo pa to) pa me je zaneslo. pohrustala vse, samo ena vrečka mandeljnov je še , načeta.. :C:

nič ,grem malo pomigat...

:wOOt: ej, diana, ne ga takle srati. jej normalno in po malem!

x;)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

he he he x:Dx

Šef se je pritoževal zaradi sestanka z zaposlenimi, češ da ga ne

spoštujejo.

Naslednji dan je prinesel s sabo majhno tablo, na kateri je pisalo

"Jaz sem šef", in jo prilepil na svoja vrata.

Ko se je vrnil s kosila, je poleg table na vratih zagledal listek z napisom:

"Vaša žena je klicala, da hoče svojo tablo nazaj".

tko to je x:px

• 3 months later...
xyesx :palec: škoda je res, ker je šlo tolk postov ... sam itak pozitivno razmišljamo x^x x:px ... ni jim ratal x^x :hepko:

nazaj ne bomo gledal x:px, tko da se že dobr počutim, edino vroče je, klima dans neki ne dela :vragec:, pa je treba delat xnckrivx

Pa do nepogrešljivega bom moral bit priden x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

kaj pa pol x?x :inocent:

kar fejst čvekat x:Dx x:px

jutri pa pokliči, k boš konec šihta ... bom v Lj ... da pade tortica :yumy: pa xchatx x;)x

pol bom pa že itak nepogrešljiv x:Dx :onfire: :onfire: Se že trudim x:px

OK, računaj po četrti uri, :yumy: :onfire: :onfire:, doma je čista pustinja, pa da jih še mal pošinvam :inocent:, v petek sem prišel pozno domov in ni blo več niti drobtine :vragec:, nisem preveč na glas komentiral, sam pol naj me še kdo sprašuje :eek:, če je kakšna škatla sladkišev kdaj prazna :vio:

pol bom pa že itak nepogrešljiv x:Dx :onfire: :onfire: Se že trudim x:px

OK, računaj po četrti uri, :yumy: :onfire: :onfire:, doma je čista pustinja, pa da jih še mal pošinvam :inocent:, v petek sem prišel pozno domov in ni blo več niti drobtine :vragec:, nisem preveč na glas komentiral, sam pol naj me še kdo sprašuje :eek:, če je kakšna škatla sladkišev kdaj prazna :vio:

:yumy: :hepko: to mate sladkosnednost kar v družini x:Dx ... pri nas tud dolg ne zdržijo tortice pa ostale sladke stvari ... nutela v enem tednu prazna :eek:

do nepogrešljivega je še kar enepar postov xrolleyesx ... se bo treba kar potrudit še x:px x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:yumy: :hepko: to mate sladkosnednost kar v družini x:Dx ... pri nas tud dolg ne zdržijo tortice pa ostale sladke stvari ... nutela v enem tednu prazna :eek:

do nepogrešljivega je še kar enepar postov xrolleyesx ... se bo treba kar potrudit še x:px x;)x

x:Dx zgleda, da res :inocent:, če je kaj dobrega takoj zgine, če kakšen dan manjkaš xcivx, nema ništa :vragec:, saj zato pa dopust tko planiram, da sem okoli levjega praznika doma x:Dx A ta velka nutela x:px, ja vas je mal več, si sploh ne predstavljam, kakšna kriza bi bla to pri nas, bi mogel bone uvest x:Dx, da bi vsi kaj dobil x;)x

Kolk smo dans pridni x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...