Amis 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 nisem vedel sexorryin ti boš reku, da ti nekam ne se..ka.... a nis tud ti ena vodna reč.... saj res...kako se počutim danes....eh...ni kar ni...skratka, vse je že blo....en tak šnel kurs v preigravanju filingov... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 pa fajn se počutim, pokončala malo milke Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Sfukan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 lih jedla kadiran ananas in papajo v mešanici suhega sadja, rozine sem pustila, pojedla koščke kokosa in ves babanačips, plus pribl 160 g madeljnov.. In zdej ti je žou k si spustila rozine? Sej lohk nadoknadš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 lih jedla kadiran ananas in papajo v mešanici suhega sadja, rozine sem pustila, pojedla koščke kokosa in ves babanačips, plus pribl 160 g madeljnov.. in zakaj zdaj ??jaz prej pokončala milko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 kako se lahko hecaš? zadeva je porazna. ker čez dan nisem skoraj nič.. ni šlo .. pred pribl. 3 urami sem si kupila vse tole (sadje biti zdravo pa to) pa me je zaneslo. pohrustala vse, samo ena vrečka mandeljnov je še , načeta.. nič ,grem malo pomigat... ej, diana, ne ga takle srati. jej normalno in po malem! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kiron 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Moje počutje je jebenisimo ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Moje počutje je jebenisimo ! Bwoščk! :D Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kiron 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Bwoščk! :D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 opolnoči pride pošast, jaz pa moram spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 me že zebe,grem spat in se pogrejem pod odejo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 me že zebe,grem spat in se pogrejem pod odejo Če bi te jz pogreu, te neb nkol več zebl! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kiron 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 Nikad bijo bolje ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 he he he Šef se je pritoževal zaradi sestanka z zaposlenimi, češ da ga nespoštujejo.Naslednji dan je prinesel s sabo majhno tablo, na kateri je pisalo "Jaz sem šef", in jo prilepil na svoja vrata. Ko se je vrnil s kosila, je poleg table na vratih zagledal listek z napisom: "Vaša žena je klicala, da hoče svojo tablo nazaj". tko to je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 totalno žalostna, razočarana in jeznaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 skoz bl pomirjeno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Prov fino ... zdej, k tole spet dela ampak je pa zginl enih postov Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 V redu sem sedaj, sem pogrešala forum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Mešani občutki: Po eni strani vesela, da LN sploh še stoji, po drugi strani pa žalostna, ker so šli v maloro 4 meseci našega pisanja in objavljanja na Forumu! Sicer pa... je treba it naprej... Od daleč se nam bo ta luknja zdela samo še luknjica... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Od daleč se nam bo ta luknja zdela samo še luknjica... škoda je res, ker je šlo tolk postov ... sam itak pozitivno razmišljamo ... ni jim ratal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 škoda je res, ker je šlo tolk postov ... sam itak pozitivno razmišljamo ... ni jim ratal nazaj ne bomo gledal , tko da se že dobr počutim, edino vroče je, klima dans neki ne dela , pa je treba delat Pa do nepogrešljivega bom moral bit priden Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Pa do nepogrešljivega bom moral bit priden kaj pa pol kar fejst čvekat jutri pa pokliči, k boš konec šihta ... bom v Lj ... da pade tortica pa Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 kaj pa pol kar fejst čvekat jutri pa pokliči, k boš konec šihta ... bom v Lj ... da pade tortica pa pol bom pa že itak nepogrešljiv Se že trudim OK, računaj po četrti uri, , doma je čista pustinja, pa da jih še mal pošinvam , v petek sem prišel pozno domov in ni blo več niti drobtine , nisem preveč na glas komentiral, sam pol naj me še kdo sprašuje , če je kakšna škatla sladkišev kdaj prazna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 pol bom pa že itak nepogrešljiv Se že trudim OK, računaj po četrti uri, , doma je čista pustinja, pa da jih še mal pošinvam , v petek sem prišel pozno domov in ni blo več niti drobtine , nisem preveč na glas komentiral, sam pol naj me še kdo sprašuje , če je kakšna škatla sladkišev kdaj prazna to mate sladkosnednost kar v družini ... pri nas tud dolg ne zdržijo tortice pa ostale sladke stvari ... nutela v enem tednu prazna do nepogrešljivega je še kar enepar postov ... se bo treba kar potrudit še Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 to mate sladkosnednost kar v družini ... pri nas tud dolg ne zdržijo tortice pa ostale sladke stvari ... nutela v enem tednu prazna do nepogrešljivega je še kar enepar postov ... se bo treba kar potrudit še zgleda, da res , če je kaj dobrega takoj zgine, če kakšen dan manjkaš , nema ništa , saj zato pa dopust tko planiram, da sem okoli levjega praznika doma A ta velka nutela , ja vas je mal več, si sploh ne predstavljam, kakšna kriza bi bla to pri nas, bi mogel bone uvest , da bi vsi kaj dobil Kolk smo dans pridni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.