Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

x:Dx zgleda, da res :inocent:, če je kaj dobrega takoj zgine, če kakšen dan manjkaš xcivx, nema ništa :vragec:, saj zato pa dopust tko planiram, da sem okoli levjega praznika doma x:Dx A ta velka nutela x:px, ja vas je mal več, si sploh ne predstavljam, kakšna kriza bi bla to pri nas, bi mogel bone uvest x:Dx, da bi vsi kaj dobil x;)x

Kolk smo dans pridni x^x

levji praznik x:Dx x:Dx se fajn sliši x;)x una nutela, k ni čist kilska ... mislim, da je 750g ... pa jst jo skor nikol ne jem :inocent: je nas pa precej, ja x:Dx

pridni smo, ja :palec: x:px če hočemo bit spet nepogrešljivi :inocent: x:px xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

levji praznik x:Dx x:Dx se fajn sliši x;)x una nutela, k ni čist kilska ... mislim, da je 750g ... pa jst jo skor nikol ne jem :inocent: je nas pa precej, ja x:Dx pridni smo, ja :palec: x:px če hočemo bit spet nepogrešljivi :inocent: x:px xcivx

x:Dx to moraš Klarus poslat, vam nismo konkurenčni, pri nas zdrži kakšen mesec, odvisno od ostalih x:Dx, če niso pridni, pa je od mene odvisno tudi več, sam jst jo ne jem z žlico x:)x

:onfire: :onfire: že skačem, da bom nepogrešljiv x^x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Dx to moraš Klarus poslat, vam nismo konkurenčni, pri nas zdrži kakšen mesec, odvisno od ostalih x:Dx, če niso pridni, pa je od mene odvisno tudi več, sam jst jo ne jem z žlico x:)x

:onfire: :onfire: že skačem, da bom nepogrešljiv x^x

jst jo pa kdaj mal z žlico ... drugač mata pa to predvsem tamaladva čez ... kar gre xnckrivx samo tamal je skor sam nutelo skoz ... zajtrk pa večerja pa včasih še vmes kdaj :o|o: men bi blo pomoje slabo :sick:

za to, da boš nepogrešljiv, bo treba pa pisat x^x ... ni dost sam skakat x:Dx :onfire: :onfire: :fiju:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

jst jo pa kdaj mal z žlico ... drugač mata pa to predvsem tamaladva čez ... kar gre xnckrivx samo tamal je skor sam nutelo skoz ... zajtrk pa večerja pa včasih še vmes kdaj :o|o: men bi blo pomoje slabo :sick:

za to, da boš nepogrešljiv, bo treba pa pisat x^x ... ni dost sam skakat x:Dx :onfire: :onfire: :fiju:

Pa nima tamal nč problemov z mozolji, jst jo ponavad sam za zajtrk, pa za kakšne palačinke zvečer, sam te so bolj redko na sporedu, no čez zimo mal več x:px Pa preveč ni tut ne paše, izgubim pol tisti občutek užitka in pol morm mal pavze naredit, da se povrne x:Dx

Slabo mi pa od sladkega še ni blo xnckrivx, zgleda prav doziram, sem se spomnil, kolk so se ene lani na morju bale, da mi bo slabo od rolade :lol: xrolleyesx Jst sem jih pa sam pisan gledal, pa sam sedem kosov sem pojedel, kaj bi šele gledale, če bi si sam torto rezal x:Dx, pa ne tolk velik kos :vragec: :P

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Pa nima tamal nč problemov z mozolji, jst jo ponavad sam za zajtrk, pa za kakšne palačinke zvečer, sam te so bolj redko na sporedu, no čez zimo mal več x:px Pa preveč ni tut ne paše, izgubim pol tisti občutek užitka in pol morm mal pavze naredit, da se povrne x:Dx

Slabo mi pa od sladkega še ni blo xnckrivx, zgleda prav doziram, sem se spomnil, kolk so se ene lani na morju bale, da mi bo slabo od rolade :lol: xrolleyesx Jst sem jih pa sam pisan gledal, pa sam sedem kosov sem pojedel, kaj bi šele gledale, če bi si sam torto rezal x:Dx, pa ne tolk velik kos :vragec: :P

x:Dx x:Dx x:px jst mam nutele ful hitr dost, tko da bi mi blo lohk tud slabo :inocent: ... pomoje so se bale, da jim boš vse pojedu x:Dx x:px x;)x

nč mozoljev nima xnckrivx je že odporen na tak x:Dx xrolleyesx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

šla na balkon in si utrgala vejico sivke :2src:

kako diši :2src: obožujem sivko, res

prav dobre volje postanem, ko zagledam sivko.

tak, ob sebi pri računalniku imam zdaj vejico sivke in oniks,

zdaj pa grem seminarsko čisto zares spet pisat x^x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

zdaj pa grem seminarsko čisto zares spet pisat x^x

ok, pišem seminarsko. malo pa škilim tudi sem gor :inocent:

pišem skrajno resne zadeve v seminarski.

pa vendar, zdajle me bo pobralo od smeha.

ko pišem tole poglavje.kako je hitler videl samega sebe, za koga se je imel

ajd, grem pisat nazaj.

... svet pripada tistim,

Guest mačona
faaaaajn, ko se spomnim, da je 1. avgust - datum, ki sem si ga določila, da se začnem učiti za izpite. :o|o: :inocent:

Guest mačona
zaenkrat še ne. sem pa že dala knjige in zapiske na mizo, zrihtala članke - tko da mam pripravljeno vse. samo še prepričati se moram, da je stara cerkvena slovanščina koristna zame. :vio: x:Dx na srečo je snov za ostale izpite taka, da me zanima in ne bo tako zagrenjeno vse skupaj. x:)x

:att: gremo :vragec: :vragec: :vragec: bolš da comp ugasneš in se lepo začneš učit x^x

čez ene 2 ure maš lahka pa pol ure pauze xcivx

klarus, se bom tudi jaz držala tvojega nasveta x^x

samo rač. pa ne bom ugasnila :inocent: , ga rabim za pisanje seminarske x^x

šibam spet

... svet pripada tistim,

Guest mačona
:att: gremo :vragec: :vragec: :vragec: bolš da comp ugasneš in se lepo začneš učit x^x

čez ene 2 ure maš lahka pa pol ure pauze xcivx

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

mamika, pa ne tako strogo. kaj ne veš, da nikoli nisem poslušala staršev, vzgojiteljev v internatu, sošolcev, niti staršev ne. vedno vse po svoje, trma trmasta. x:Dx

čez pol ure sem itak naročena pri frizerju, tako da ni variante. v bistvu se najlaže učim zvečer. x:)x

in ni šans, da se učim dve uri skupaj, ker mi zmanjka lufta, ne morem sedet pri miru, fuzla se mi ... :vio: ni pa noben blem recimo 45-60 minut učenja, 2-3 ure pavze :inocent: , pa spet 45-60 minut učenja. x:px

http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g040.gif

http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o015.gif

http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g035.gif

http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a055.gif

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...