ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 zgleda, da res , če je kaj dobrega takoj zgine, če kakšen dan manjkaš , nema ništa , saj zato pa dopust tko planiram, da sem okoli levjega praznika doma A ta velka nutela , ja vas je mal več, si sploh ne predstavljam, kakšna kriza bi bla to pri nas, bi mogel bone uvest , da bi vsi kaj dobil Kolk smo dans pridni levji praznik se fajn sliši una nutela, k ni čist kilska ... mislim, da je 750g ... pa jst jo skor nikol ne jem je nas pa precej, ja pridni smo, ja če hočemo bit spet nepogrešljivi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 levji praznik se fajn sliši una nutela, k ni čist kilska ... mislim, da je 750g ... pa jst jo skor nikol ne jem je nas pa precej, ja pridni smo, ja če hočemo bit spet nepogrešljivi to moraš Klarus poslat, vam nismo konkurenčni, pri nas zdrži kakšen mesec, odvisno od ostalih , če niso pridni, pa je od mene odvisno tudi več, sam jst jo ne jem z žlico že skačem, da bom nepogrešljiv Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 750g mam js za eno leto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 750g mam js za eno leto sej zato sem pa krepko označil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 to moraš Klarus poslat, vam nismo konkurenčni, pri nas zdrži kakšen mesec, odvisno od ostalih , če niso pridni, pa je od mene odvisno tudi več, sam jst jo ne jem z žlico že skačem, da bom nepogrešljiv jst jo pa kdaj mal z žlico ... drugač mata pa to predvsem tamaladva čez ... kar gre samo tamal je skor sam nutelo skoz ... zajtrk pa večerja pa včasih še vmes kdaj men bi blo pomoje slabo za to, da boš nepogrešljiv, bo treba pa pisat ... ni dost sam skakat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 jst jo pa kdaj mal z žlico ... drugač mata pa to predvsem tamaladva čez ... kar gre samo tamal je skor sam nutelo skoz ... zajtrk pa večerja pa včasih še vmes kdaj men bi blo pomoje slabo za to, da boš nepogrešljiv, bo treba pa pisat ... ni dost sam skakat Pa nima tamal nč problemov z mozolji, jst jo ponavad sam za zajtrk, pa za kakšne palačinke zvečer, sam te so bolj redko na sporedu, no čez zimo mal več Pa preveč ni tut ne paše, izgubim pol tisti občutek užitka in pol morm mal pavze naredit, da se povrne Slabo mi pa od sladkega še ni blo , zgleda prav doziram, sem se spomnil, kolk so se ene lani na morju bale, da mi bo slabo od rolade Jst sem jih pa sam pisan gledal, pa sam sedem kosov sem pojedel, kaj bi šele gledale, če bi si sam torto rezal , pa ne tolk velik kos Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Pa nima tamal nč problemov z mozolji, jst jo ponavad sam za zajtrk, pa za kakšne palačinke zvečer, sam te so bolj redko na sporedu, no čez zimo mal več Pa preveč ni tut ne paše, izgubim pol tisti občutek užitka in pol morm mal pavze naredit, da se povrne Slabo mi pa od sladkega še ni blo , zgleda prav doziram, sem se spomnil, kolk so se ene lani na morju bale, da mi bo slabo od rolade Jst sem jih pa sam pisan gledal, pa sam sedem kosov sem pojedel, kaj bi šele gledale, če bi si sam torto rezal , pa ne tolk velik kos jst mam nutele ful hitr dost, tko da bi mi blo lohk tud slabo ... pomoje so se bale, da jim boš vse pojedu nč mozoljev nima je že odporen na tak Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 zaspano Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 zaspano jst tud še ... že zdej mam tremo ... držat pesti ob pol 3h blek, ta dež :xx!: ... sonce bi ... pa še luna gre v sco ... lohk bom tečna popoldne ... al pa tud ne Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 nekoliko zaspano še Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 jebeno Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 šla na balkon in si utrgala vejico sivke kako diši obožujem sivko, res prav dobre volje postanem, ko zagledam sivko. tak, ob sebi pri računalniku imam zdaj vejico sivke in oniks,zdaj pa grem seminarsko čisto zares spet pisat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 zdaj pa grem seminarsko čisto zares spet pisat ok, pišem seminarsko. malo pa škilim tudi sem gor pišem skrajno resne zadeve v seminarski. pa vendar, zdajle me bo pobralo od smeha. ko pišem tole poglavje.kako je hitler videl samega sebe, za koga se je imel ajd, grem pisat nazaj. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 faaaaajn, ko se spomnim, da je 1. avgust - datum, ki sem si ga določila, da se začnem učiti za izpite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 upam, da se res učiš..ker drugače bo totalno sranje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 zaenkrat še ne. sem pa že dala knjige in zapiske na mizo, zrihtala članke - tko da mam pripravljeno vse. samo še prepričati se moram, da je stara cerkvena slovanščina koristna zame. na srečo je snov za ostale izpite taka, da me zanima in ne bo tako zagrenjeno vse skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 gremo bolš da comp ugasneš in se lepo začneš učit čez ene 2 ure maš lahka pa pol ure pauze Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 rabla bi un smeško ki en prst v luft kaže... pa bi eni osebi zraven rekla ma j... se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 gremo bolš da comp ugasneš in se lepo začneš učit čez ene 2 ure maš lahka pa pol ure pauze klarus, se bom tudi jaz držala tvojega nasveta samo rač. pa ne bom ugasnila , ga rabim za pisanje seminarske šibam spet Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 gremo bolš da comp ugasneš in se lepo začneš učit čez ene 2 ure maš lahka pa pol ure pauze mamika, pa ne tako strogo. kaj ne veš, da nikoli nisem poslušala staršev, vzgojiteljev v internatu, sošolcev, niti staršev ne. vedno vse po svoje, trma trmasta. čez pol ure sem itak naročena pri frizerju, tako da ni variante. v bistvu se najlaže učim zvečer. in ni šans, da se učim dve uri skupaj, ker mi zmanjka lufta, ne morem sedet pri miru, fuzla se mi ... ni pa noben blem recimo 45-60 minut učenja, 2-3 ure pavze , pa spet 45-60 minut učenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 koker hočeš..sicer boš pa ti tista, ki ne bo mela pogojev Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 rabla bi un smeško ki en prst v luft kaže... pa bi eni osebi zraven rekla ma j... se JAZ TUD JAZ TUD...........in to sam s sabo :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a055.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 odlično ! tud na obali je začelo lit, kot iz škafa...oz. kot pri norcih ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.